Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce Dergi Önerisi

rubrubbakidibakbak

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar ben ingilizcemi ilerletmek istiyorum. Aslında seviyem fena sayılmaz, roman okumaya çalışıyorum, fakat çok sıkılıyorum onları da okurken. İlgimi çekmeyen şeyleri de bir gün okuyorsam 15 gün yüzüne bakmıyorum. Hocama da sordum, o da dergi oku dedi. Gittim birkaç kitapçıya, dergilere baktım ama ilgimi çekmiyor arkadaş hiçbiri. Yok araba, yok ekonomi falan var hep. Haftalık bir iki dergi gördüm onları da bir haftada bitirmem zaten yoğun ders tempomda mümkün değil. Şöyle aylık bir dergi istiyorum, yayıla yayıla okuyabileceğim, bilim, tarih mitoloji, din vs ağırlıklı olabilir. Böyle bildiğiniz dostta, d&r'da falan bulabileceğim dergiler varmıdır. Allah aşkına bir öneri de bulunun yoksa, gidicem kitapçıya geçen gördüğüm Chelsea'nin futbol tarihi adlı kitabı alacağım. O biraz ilgimi çekti. Yardım pls.
Sosyal ağlarda paylaş

The Sun sürekli güncelleniyor. fazladan para harcamana da gerek yok. birkaç ingilizce gazete takip etsen de olur. yakın bir arkadaşım sadece bu şekilde gazeteleri takip edip, bilmediği kalıpları yazarak hayvan gibi formal ingilizce öğrendi. adam şu anda resmi kurumlarla yazışabilecek düzeyde D:
Sosyal ağlarda paylaş

science news diye dergiye 1 sene abone olmuştum 4 ay önce falan bitti sanırım aboneliğim. gayet memnundum ilginç güncel konuları ele alıyoralrdı. bakmak istersen sitesi http://www.sciencenews.org/
ayrıca remzi kitapevinde de yabancı aylık dergiler oluyor. fakat bu tür bişi arıyorsan üye ol derim. veya dergiyle uğraşmam diyorsan netten bul birşeyler oku.
Sosyal ağlarda paylaş

The Sun nedir yahu, Bulvar - Gozcu arasinda bir gazete, onu okutup ne yaptiracaksin adama. Financial Times'dan baska 'gazete' okunmaz Ingiltere'de.

Dunyastore
Burayi bir incele, abonelik sistemi var cogu dergi var burada. Bazilarinda ogrenci aboneligi mevcut ve %40 gibi ciddi indirimler olabiliyor (The Economist mesela). Dagitimlari da gayet iyiydi ben aboneyken hic sorun yasamamistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sky&Telescope'u inceledim, güzel bir dergiye benziyor. Ancak, buna aboneyi resmi sitesinden olduğumuz takdirde, evimizin adresine kadar nasıl buluyorlar? Cahilliğimi bağışlayın, :) yani tam anlamıyla öğrenip öyle abone olmak istiyorum. Türkiye'deki satış fiyatı tuzlu gibi; 23.5 TL'ye satılıyor kitapçılarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey daha soracağım, bugün ben aldım bu sayıyı ve aralık sayısı olarak gözüküyor. Bunların sayıları ay gelmeden önce mi çıkıyor, yoksa bu ay belli aralıklar mı çıkıyor anlayamadım. :) Bizim dergiler genelde ayın üçüncü günü itibari ile çıkmaya başlar, bunlar 15 gün önceden mi çıkıyor ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...