rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Şimdi arkadaşlar ben ingilizcemi ilerletmek istiyorum. Aslında seviyem fena sayılmaz, roman okumaya çalışıyorum, fakat çok sıkılıyorum onları da okurken. İlgimi çekmeyen şeyleri de bir gün okuyorsam 15 gün yüzüne bakmıyorum. Hocama da sordum, o da dergi oku dedi. Gittim birkaç kitapçıya, dergilere baktım ama ilgimi çekmiyor arkadaş hiçbiri. Yok araba, yok ekonomi falan var hep. Haftalık bir iki dergi gördüm onları da bir haftada bitirmem zaten yoğun ders tempomda mümkün değil. Şöyle aylık bir dergi istiyorum, yayıla yayıla okuyabileceğim, bilim, tarih mitoloji, din vs ağırlıklı olabilir. Böyle bildiğiniz dostta, d&r'da falan bulabileceğim dergiler varmıdır. Allah aşkına bir öneri de bulunun yoksa, gidicem kitapçıya geçen gördüğüm Chelsea'nin futbol tarihi adlı kitabı alacağım. O biraz ilgimi çekti. Yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dergi okumak zorunda değilsin. ilgini çeken bir internet sitesini takip et mesela. yabancı haber sitelerine bak günde bi kere. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nasyonel cografik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yok abi böyle internet olmamalı, elime alacağım bir mecmua olsun, varsa bildikleriniz yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mmo ya başla wow olabilir aion olabilir gir yabancı bi guilde eğlenerek geliştir ingilizceni asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok dostum ben tövbeliyim ultimadan sonra o tür oyunları bıraktım. :) Hayatımı yediler şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mesela www.omegle.com'a girmelisin canın sıkılınca. internetli bi öneri oldu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çizgi roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 var mıdır başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 The Sun sürekli güncelleniyor. fazladan para harcamana da gerek yok. birkaç ingilizce gazete takip etsen de olur. yakın bir arkadaşım sadece bu şekilde gazeteleri takip edip, bilmediği kalıpları yazarak hayvan gibi formal ingilizce öğrendi. adam şu anda resmi kurumlarla yazışabilecek düzeyde D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sky and telescope al. süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hmm okumak isterim de bu dergiyi nerede bulabilirim? Türkiye'de herhangi bir kitapçıda var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ankarada armadada remzi kitabevine 1-2 tane geliyo ayda ingişlizce dergiler, baya çeşit var. ankaradaysan bak bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 science news diye dergiye 1 sene abone olmuştum 4 ay önce falan bitti sanırım aboneliğim. gayet memnundum ilginç güncel konuları ele alıyoralrdı. bakmak istersen sitesi http://www.sciencenews.org/ ayrıca remzi kitapevinde de yabancı aylık dergiler oluyor. fakat bu tür bişi arıyorsan üye ol derim. veya dergiyle uğraşmam diyorsan netten bul birşeyler oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 remzi kitapevi gerçekten o açıdan güzel, yabancı güzel kitaplarda görmüştüm orada, teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben yıllardır her ay Wired alırım. İngiliz versiyonunu alma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 The Sun nedir yahu, Bulvar - Gozcu arasinda bir gazete, onu okutup ne yaptiracaksin adama. Financial Times'dan baska 'gazete' okunmaz Ingiltere'de. Dunyastore Burayi bir incele, abonelik sistemi var cogu dergi var burada. Bazilarinda ogrenci aboneligi mevcut ve %40 gibi ciddi indirimler olabiliyor (The Economist mesela). Dagitimlari da gayet iyiydi ben aboneyken hic sorun yasamamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Sky&Telescope'u inceledim, güzel bir dergiye benziyor. Ancak, buna aboneyi resmi sitesinden olduğumuz takdirde, evimizin adresine kadar nasıl buluyorlar? Cahilliğimi bağışlayın, :) yani tam anlamıyla öğrenip öyle abone olmak istiyorum. Türkiye'deki satış fiyatı tuzlu gibi; 23.5 TL'ye satılıyor kitapçılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bir şey daha soracağım, bugün ben aldım bu sayıyı ve aralık sayısı olarak gözüküyor. Bunların sayıları ay gelmeden önce mi çıkıyor, yoksa bu ay belli aralıklar mı çıkıyor anlayamadım. :) Bizim dergiler genelde ayın üçüncü günü itibari ile çıkmaya başlar, bunlar 15 gün önceden mi çıkıyor ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar