Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Cocuktum, power rangers bitti, onu ozledim, saatlerce taso oynamayi, mac yapmayi, kana kana su icmeyi, Susam sokagini ozledim... azicik buyudum okul gunlerini ozledim sonra, babamin aksamlari gezmeye goturusunu ozledim, yazin okulu-arkadaslari, kisin dondurmayi, sabahin korunde kalkmamayi, mese oynamayi ozledim.. okul bitti, Pazar kahvaltilarini, kahvaltidan sonra abimle aylaklik etmeyi, enseye saplak goze parmak gunleri ozledim.. okul zamani olan rahatligi ozledim, beden egitiminde gicik kizlarin kafasina yanlislikla top atmayi, okuldan kacip kacip yol parasi vermemek icin 5 km yurumeyi goze almayi, bazen otostop cekmeyi, bizi almayip bizim onumuzdeki kiz grubunu alan adama sovmeyi ozledim.. kredi-cek, toptan-perakende, kâr-zararin ne demek olduguyla ilgilenmedigim zamani ozledim.. Sabah 6da sirinler icin kalkmayi ozledim.. Gargamel, o patates kafani gormeyi bile ozledim bezemenk!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende ozledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hayat cok hizli geciyor gercekten ananeme suan hak veriyorum cok iyi biri tanisaniz cok seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben de özledim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 resmin var şuan elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Failladım cansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 teninin kokusunu özledim......özledim sımsıcak bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dartanian said: Failladım cansın :( ALLAH BELANI VERMESİN o değil ben 7 8 seneye evlenicem off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 geçmişe mazi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 pogodi said: Dartanian said: Failladım cansın :( ALLAH BELANI VERMESİN o değil ben 7 8 seneye evlenicem off Düğününe gelicem asdf 10 sene sonra bebeğimiz oldu diye topic açarsınız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 pogodi said: o değil ben 7 8 seneye evlenicem off simdiden aldin mi tarihini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kim özlemiyor ki arkasına baktığında yaşadığı tasasız günleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 topici okuyodum mahmur mahmur sora birden her şey başkalaştı naptınız lan ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aquila said: pogodi said: o değil ben 7 8 seneye evlenicem off simdiden aldin mi tarihini? di mi belki evde kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 PATA said: Kim özlemiyor ki arkasına baktığında yaşadığı tasasız günleri? arkasinda tasasiz degil de tasali gunler olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 özleyince noluyo onu anlamadım ben aa tasasız günlerim vardı benim. şimdi tasalıyım, o zaman onları düşüneyim de acım azalsın mı diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aquila said: PATA said: Kim özlemiyor ki arkasına baktığında yaşadığı tasasız günleri? arkasinda tasasiz degil de tasali gunler olanlar. taso oynayan adamın en büyük tasası kepilmektir abi oda bi cips alınca yenisi geliyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mierdita Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hepimiz özledik lan=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 insan büyüyüp de istediklerine sahip olamayıp aslında olmak istemediği bir şey olunca eskiyi özlüyor. doyumsuzluğumuzun sonucu hep. üç beş yıl sonra da çılgın atardım 2009'da çok özledim diyeceksiniz. dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ben eskisi kadar eğlenemiyorum lisedeki kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ufakken ne olacağını hayal ediyordunuz onu merak ediyorum ben. hani 30 yaşına gelince; çocukken porsche ferrari 13 gibi bmw 18 gibi ikinci el bi bmw 25 gibi ikinci el, öylesine bi araba sahibi olacağını sanıyor ya insan. sonra 30 geliyor, bakıyorsun hiç bir şey yok. 30 yaşında gibi yazmışım lan. ben ders çalışmaya devam edeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aynı şekilde şu an reno 9 bakıyorum alıcak. ama 25e 7 sene var daha sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Senin çıta da baya alçaktan gidiyomuş pru dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hayatın gerçeklerini erken anladım diyelim. bkz: fakir olmak edit: erkan anlamak ne ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar