Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 (düzenlendi) evet efendim bu topicde soz verdigim gibi PSN leri topliycaz, herkes PSN ini ve PSN ini bildigi patilerin PSN + nick ini suraya yazarsa cok mutlu olurum :3Deno = denoswn BonePART = BonePARTLaurelin =LaurelinDuilwenmokoko = rendell_Kaede = mamikonotoodiflame = odiflameLopeth = Lopethhfab = fabbronzewristSpyro & kfg = crasahAiko = aiko1905Arnis = Redsis77Gangren = GlycMayhem = MayhemistanSawer = Sawermani = angmania_ILuVaTaR_ = iluvatarmsAnelor = anelorshapshal = dorlinogluhedegog = MrBoorkyZetes = tunchoorazzo = Dromazsupremeallah = ck350jacabo = jacaboDralnu = joyzmaaMülteci = Seri_KatilRevangelis = revangelisFizban = fizbozDiadanLocke = NargileciSam = UltramarinusRayCharles = sametozturkDarKRideR = hofiratbehran = Behrank En basa kendimi yazarim olm ben bole irencim /bonepart (Hayır /deno) Mart 11, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Pati msn okudum kaçtım topicten iyi eğlenceler.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 topic uzadigi ve insanlar nickleri rahat bulamadigi icin sikayet ve talep geldi su yogunluk bir bitsin o topicde ayzipta buraya yasmayanlarida ilk postumda listeliycem tartisma topiginden cok yeni ps3 alanlarin rahat ulasabilicegi bir liste olucak bu (iksboks icinde aynisi gecerlide iksbokscu sayimzi az sanirim :()
Öne çıkan mesajlar