Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://friendfeed.com/netdas/cfcdeccf/sincan-1-agr-ceza-mahkemesi-karar durum nedir anlamadım ama friendfeed'de böyle bi mesaj gördüm. burda açılmamış bunla ilgili bir topic sanırım.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sansürlerin hesabı mı soruluyor yoksa amanın Yoksa dinlemeyle mi alakalı
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sansürle değil direk dinlemeyle alakalı sanırım. sansüre izin veren zaten o mahkeme.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Aklama içindir bisi aradık bulunamadı demek icindir. arayanların hepsinin kirli bisileri vardır illaki telekomda o yuzden kolay kolay bisi yapamazlar.
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dinlemenin 1000 türlü şekli var, niye her kasetin izi bu kurumda aranıyor anlamadım sayın abim.
parvus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 neymiş o bin türlü şekil ya herkes özel ajan daglıs çıktı patide.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 En basitindem butun telefonlar kayda alınıyor eger gerekirse incelenebiliyorlar.
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 parvus said: neymiş o bin türlü şekil ya herkes özel ajan daglıs çıktı patide. ISLAMDA MATEMATİK YOKTUR. BUGTUR O BUG.
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Absolut said: En basitindem butun telefonlar kayda alınıyor eger gerekirse incelenebiliyorlar. abi,resmi olarak dinlenen telefonların sahiplerine zaten söylğüyorlar telefonunuz dinleniyor diye. ben dgm'de yargılandım ordan biliyorum ^^ yargılama öncesi takibe bişi demem ama... o kadar sakıncalı adamı da dinlesinler izninle.
Öne çıkan mesajlar