aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hugoyu her turlu destekliyorum. cufcuflayalim yoldas!
midye dolma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hugo chaves bir sonrak iadım olarak tolga gariboğlu'nu transfer edecekmiş ülkeye
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 destekliyorum. bence komple bilgisayar oyunlarını yasaklasın, ülkenin verimini düşürüyor.
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 neyse anti-komünüslere şartlar olgunlaşınca cevap verilecektir. revizyonist troçkist kırması yeni oportunist cephe
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://images4.wikia.nocookie.net/uncyclopedia/images/3/35/73807UAdY_w.jpg
Apis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bu olayın bir de arka planı var, bu yasak bir anda kopmadı. "http://blog.hengame.net/'den alıntılıyorum;" said: Gelelim bu olayın arka planına… 2006 yılında piyasaya sürülen Mercenaries 2: World in Flames oyununda, oyun “güç delisi bir tiran” tarafından yönetildiği belirtilen Venezuela’da geçiyordu. Her ne kadar “güç delisi bir tiran” olarak Chavez’in ismi oyunda açıkça zikredilmese de, bu olaydan beri Venezuela ve Chavez Amerika’yı Venezuela’ya karşı propaganda yapıp psikolojik savaş yürütmekle suçluyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ayni oyunun ilkindede kuzey koreli diktatoru avliyordun ehueheuheu de cok basarili politika harbi bir oyun bana diktator dedi alindim, diktatorluk yapip yasakliyorum butun oyunlari >_> <_< >_<
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hahah viktor o kapıyı da kapatmış sağolsun. (tu)
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hadi ben biraz daha ilerleteyim aslinda bunlarin hepsi komplo teorisi kardesim amerika bu oyunlari bilerek yaptiriyor chavezin bu oyunu yasaklayacagini biliyorlardi, amac chavezi oyunla kotulemek degil, oyunu yasaklamasiyla kotulemek ve kamuoyunun nezdinde adamin sayginligini azaltmak "bakin lider dediginiz adam aslinda muz cumhuriyeti diktatoru, oyun yasaklatiyor bu muydu guney amerikayi birlestirecek lider eku eku eku" its all a conspiracy maaan <_< >_> o_O
Öne çıkan mesajlar