Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüyap'a gidiş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen sefer Taksimde AKMnin önünden bedavaya giden araçlar vardı, bu sefer var mı? Yarın arkadaşlarla 12.00 civarı gitmeyi düşünüyoruz, Acaba hala var mı saat başı bedava olarak? Yoksa nasıl gidebiliriz, ve üniversitenin verdiği öğrenci kimliği bedava girmek için yeterli mi?
Mesaj tarihi:
abi o otobusleri sakın kullanmayın. onun yerine yine otobuslerin kalktığı yerde korsan minibusculer oluo. kişi başı 5 10 tl ye goturuolar. onlarla gidin bence. biz arkadaşla gecen sene gittik işkence gibiydi resmen. hele bir donusumuz vardı, en az 2 saat otobusun gelmesini bekledik. donuoduk resmen.
Mesaj tarihi:
Gidişler AKM önünden her yarım saatte bir kalkan araçlarla, araçlar bedava.

Dönüş ise son sefer 7de olmak üzere Tüyap'tan 1 saat aralıklarla kalkan araçlarla, onlarda bedava.
Geçen sene ben gittim, kardeşimle, şanslıydım, sıranın başındaydık, rahat oldu. Ama sona kalırsanız, hakikatten işkence.
Mesaj tarihi:
Bu arada eğer bilet falan lazımsa onur kartı diye bir zımbırtı var +1 getirebiliyorum yanımda.
Hatta saatler uyarsa dönüşte de şehre bırakabilirim, bahçelievler metrobus durağına kadar. Varsa ilgilenen PM atsın.
Mesaj tarihi:
heh senelerdir kaçırmazdım bu sene tam vizelere denk geldi,vize tarihleri açıklanmadan önce de nasılsa gidemeyecem diyip internetten yüklü bir kitap şiparişi verdim,yarın vizeler bitiyor :)

Eğer pazar günü o kalabalığı göz önüne alıp kendimde o gücü bulursam gitmeyi düşünüyorum bende,hala alacaklarım var.Pazar günü gelecek olan varsa buluşma vs. yapabiliriz tabii gideceğim de kesin değil orası ayrı,

Ayrıca Beylikdüzü'nde oturan biri olarak AKM önündeki otobüsleri bilemem ama geçen sene dahil biz hep öğrenci kimlik kartlarımızla bedavaya girdik,zaten kitap fuarı yanlış hatırlamıyorsam öğrenci ve öğretmenlere bedava ki normal giriş fiyatı da 10 milyon civarında birşeydi geçen sene sanırım.Yani sorun olmaz hiçbir şekilde
Mesaj tarihi:
öff ne çileymiş ya şuraya gitmek. ama o çileye değdi doğrusu, epey de kitap toparladım.

bu arada turgut özakman'ın neden cam fanus içinde, eldiven ve maskeyle durup imza attığını bilen var mı? domuz gribi paniğinden mi yoksa bi çeşit hastalığı mı var?
  • Yeni Oluştur...