forçen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu şarkı hangi animenin endinginde çalıyordu yav? çok tanıdık geliyor bi animeden ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ending olarak değil de sanki legend of galactic heroes'da duymuştum ya da benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 monster olabilirmi izleyeli yıllar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 izlediğim animeleri düşündüm de sanki FMA da yada Evangelionda 2sinden birinde mi çalıyodu diye düşündüm ama 2 sindede göremedim endinglere bakarken. hayal meyal deniz kenarındaki dalgaları gösteriyodu sanki bu şarkı çalarken diye hatırlıyorum ps: aklımda kalan video Samurai Champloo nun ending i imiş ama şarkıyı hala bulamadım. sanırım başka bir şarkıya benzettim yada karıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Googleladım bulamadım, tanıdık geldi ama bence sen de benzetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bana direkt Miyazaki'nin bir yapımında çalıyormuş gibi geldi. Howl olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar