Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 pcyi formatlicam ve wow cdleri yok yanimda. Wotk tek basina kuruluyormu yoksa onceki wowlarida kurmam gerekiyormu? Eger tek basina wotlk kuruluyorsa download linkini yazabilirmi biri lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kurulmuyor, bastan kurman gerekiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sadece klasoru koplayarak calistirabilmen lazim bildigim kadariyla. Daha dogrusu durum WOTLK ile degismediyse kesin bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eğer elinde herhangi bir cd varsa. wow, tbc, lich king, bunlardan herhangi bir tanesiyle kurulumu yapabilirsin. evet sadece lich king dvdsi yeterli indircem dersen, official site den çek direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hdd ye c/p en rahat yöntem baştan kurmak kasar yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abi accc managamentten dl et direk lich kingi dl ediosun 6,8gb bisey sonra patchler hazirsin oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 copy paste yapınca oyunda fps yerlerde oluyor. Install'la kurmak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ShadowFax said: copy paste yapınca oyunda fps yerlerde oluyor. Install'la kurmak en iyisi :S copy paste dalaran dışı boş yer 90fps+ benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben copypaste ile oynuyordum. Dalaran da 10-15 fps'ydi. Temiz kurulumla artış oldu 30u görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 benim orjinal cd lerin hepsi çizik ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oha c/p ile fps farki mi var cidden oyunu biraktiktan sonra ogrenmek cok kotu oldu, cunku bu sistemle 20fpsde surunuyordum. Cok ilginc yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ShadowFax said: ben copypaste ile oynuyordum. Dalaran da 10-15 fps'ydi. Temiz kurulumla artış oldu 30u görüyorum makinadan olmasın o fps olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Cache'i resetleyin tamam işte, cache reset önemli fps artışı sağlıyor. Copy/paste'den değil de uzun süre dolmuş cache'tendir o fps düşüşü büyük ihtimalle. Ben de 3 bilgisayar değiştirdim WoW'u hep copy/paste yaptım; dalaranda takılıyordu deli gibi, bir gün memory yetmiyor açamıyorum oyunu diye hata verdi launcher; cache reset yaptım repair ekranından raidde aoe içi 60 fps :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 wthell is cache reset gief info ty =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oha benim de ondan mıydı la acaba? gerçi accountu dondurdum bu aralar ama açarsam bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar