Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaralılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dory said:

Dynun said:

abi inen adamlara göre sağ ama o taraf

cikan merdivenden inmeye calisan vardir diyosun?
inanirim
gordum
ninjanin biri bursa metrosunda inanmis cikmaya calisiyodu inen merdivenden.

o bişey mi

bursa zaferplaza trafik ışıklarında araçlar durunca, 4 adet emo tip birdir bir oynayarak karşıya geçtiler, 5. de telefon ile görüntüledi.

rezalet.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

otobanda sol şeritte 30 la gidip 2 dakka geç gidin nolcak desene bi arkandakilere.

Görgü kuralı bu neyi tartışıyosunuz hala?
Fakir diye dalga geçince de ağlıyosunuz.

otobanda sol seritte 30la gitmek yasaktir. ama merdiven zaten gitmekte. Neyi zorluyosun ki? Kime gore gorgu kurali, yerim oyle kurali. asil uyarlamayi yapacaksan boyle yap ki mantikli dursun azicik,

otobanda 120yle (yani azami hizda) giderken arkamdaki niye basmak istesin? Zaten 120 son. Ha ben sol seridi bos birakirim zaten hizli giden acelesi olan icin, iste o yuzden de beton merdiven senin 160-200 basacagin yerdir.. Kopar ipini yardir banane.
Mesaj tarihi:
ahuahah

yürüyen merdivende yürünebileceğini anlayamayanlara aklım ermedi benim de.

pratik zeka diycem o bile değil, daha önemli bir tahta eksik olmalı
Mesaj tarihi:
ikisi aynı şey değil aslında

otobanda adam 120'yle gidiyosa ve 120 son hızsa hiç gerek yok yani hakkaten arkasındakini düşünmeye

ama yürüyen merdivenin maks. hızı kendi yürüme hızı değildir, yürüyen merdivenin hızı artı üstüne yürüyen bir insanın hızıdır

orda bi kopma olmuş bu yüzden çok başarısız bi karşılaştırmalı örnek o
Mesaj tarihi:
yok abi gelemez işte

anam arkadan 200le gelen var hemen kaçayım diyebilirsin ama demesen de olur,

yapılcak en güzel şey yol verdikten sonra plakayı almak ve polise şikayet etmektir.

bu da 200le geçen adama güzel para cezası olarak geri döner.

ben yendim
sdfsd

ekleyeyim: o ceza da adamı 120'yle gitmeye baya bildiğin zorlar.
Mesaj tarihi:
istanbulda ne zaman metroda bunlardan görsem sol şerit beklemek için değildir diye bağırıyorum adamın kulağının dibinde. laf edecek gibi dönüp sonra vazgeçiyor, eğlence çıkıyor bana.
Mesaj tarihi:
İşte hız limiti olmadığı için görgü kuralları devreye giriyor.
Arkandan gelen adamı yavaşlatmicaksın
analojilerde 1 e 1 modelleme arayan insanların da pek farkı yok yürüyen merdivende piknik yapanlardan zeka olarak.
Niye acele ettiğimden sanane birader çekil kenara
çekildiğin halde biri çarpıyosa sen normal merdivenden cık da incel az.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

otobanda sol şeritte son hız 120 olabilir evet, ama arkadan 220 km hızla birisi geliyorsa onu 120 ile gitmeye zorlayamazsın.

aynı şekilde yürüyen merdiven şeysi de öyle.

Zorlamalısın, çünkü hız limiti 120. Adamın kuralları çiğnemesine yardım ve yataklık etmiş olursun bir anlamda :)
Mesaj tarihi:
Adamlar avrupa'da 80 yıldır metroya biniyor.

Türkiye'ye daha geleli 15 sene oldu olmadı. 50 yılda anca bellenir heralde bu tip kurallar

3.dünya ülkesi olmak böyle bişey işte :(
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

denizli yere götürmek lazım abi bunları, sulak yere koymak lazım ki biraz şehirli adabı öğrensinler dfs

ankaralı değilim aga ben. marmara çocuğuyuz olum biz. ama yine de saçma geliyor bu dedikleriniz. sokfds istanbul ciksi olduğunuz içindir :D
  • Yeni Oluştur...