roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahahahah ankaralılara bak. yürüyen merdiven adabını edinmemekte ısrar ediyorlar sdlkfjs. 21. yüzyılda hala yürüyen merdiven kullanmasını bilmeyen insanlar...
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abi işte böyle elinde gazeteyle geziceksin solda duran görürsen burnuna vurup merdiveni koklatıcaksın bak bi daha yapıyolarmı
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 denizli yere götürmek lazım abi bunları, sulak yere koymak lazım ki biraz şehirli adabı öğrensinler dfs
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dory said: Dynun said: abi inen adamlara göre sağ ama o taraf cikan merdivenden inmeye calisan vardir diyosun? inanirim gordum ninjanin biri bursa metrosunda inanmis cikmaya calisiyodu inen merdivenden. o bişey mi bursa zaferplaza trafik ışıklarında araçlar durunca, 4 adet emo tip birdir bir oynayarak karşıya geçtiler, 5. de telefon ile görüntüledi. rezalet.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abvblizzard said: otobanda sol şeritte 30 la gidip 2 dakka geç gidin nolcak desene bi arkandakilere. Görgü kuralı bu neyi tartışıyosunuz hala? Fakir diye dalga geçince de ağlıyosunuz. otobanda sol seritte 30la gitmek yasaktir. ama merdiven zaten gitmekte. Neyi zorluyosun ki? Kime gore gorgu kurali, yerim oyle kurali. asil uyarlamayi yapacaksan boyle yap ki mantikli dursun azicik, otobanda 120yle (yani azami hizda) giderken arkamdaki niye basmak istesin? Zaten 120 son. Ha ben sol seridi bos birakirim zaten hizli giden acelesi olan icin, iste o yuzden de beton merdiven senin 160-200 basacagin yerdir.. Kopar ipini yardir banane.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bırak abi uğraşmayın görgüsüz heriflerle hala kime göre diyo ahahah.
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahuahah yürüyen merdivende yürünebileceğini anlayamayanlara aklım ermedi benim de. pratik zeka diycem o bile değil, daha önemli bir tahta eksik olmalı
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 peki sağda durunca ortadan gelip çarpanlar ?
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 adamlar o kadar memur ki bütün kurallara uyuyorlar. "otobanda yüz yirmi kilometreyi aşmamalıyız" "yürüyen merdiven yürüdüğüne göre öyleyse ben niye yürüyeyim!"
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ikisi aynı şey değil aslında otobanda adam 120'yle gidiyosa ve 120 son hızsa hiç gerek yok yani hakkaten arkasındakini düşünmeye ama yürüyen merdivenin maks. hızı kendi yürüme hızı değildir, yürüyen merdivenin hızı artı üstüne yürüyen bir insanın hızıdır orda bi kopma olmuş bu yüzden çok başarısız bi karşılaştırmalı örnek o
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 2010a attik bi ayagimizi hala ankarali olan var.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 otobanda sol şeritte son hız 120 olabilir evet, ama arkadan 220 km hızla birisi geliyorsa onu 120 ile gitmeye zorlayamazsın. aynı şekilde yürüyen merdiven şeysi de öyle.
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yok abi gelemez işte anam arkadan 200le gelen var hemen kaçayım diyebilirsin ama demesen de olur, yapılcak en güzel şey yol verdikten sonra plakayı almak ve polise şikayet etmektir. bu da 200le geçen adama güzel para cezası olarak geri döner. ben yendim sdfsd ekleyeyim: o ceza da adamı 120'yle gitmeye baya bildiğin zorlar.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 evet gorgusuzum. Hatta ayiyim. Bana ters arkadas. Izmirde denk gelmeyin mumkunse yuruyen merdivende arkama, mazallah yerler kaygan bu mevsimde.
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 öyle bi öküzle karşılaşsam sanmıyorum lokma olcağımı
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 istanbulda ne zaman metroda bunlardan görsem sol şerit beklemek için değildir diye bağırıyorum adamın kulağının dibinde. laf edecek gibi dönüp sonra vazgeçiyor, eğlence çıkıyor bana.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahaha metroda herkes durunca yabancısı bile kenara çekiliyor artık. bağırmaya gerek yok.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 İşte hız limiti olmadığı için görgü kuralları devreye giriyor. Arkandan gelen adamı yavaşlatmicaksın analojilerde 1 e 1 modelleme arayan insanların da pek farkı yok yürüyen merdivende piknik yapanlardan zeka olarak. Niye acele ettiğimden sanane birader çekil kenara çekildiğin halde biri çarpıyosa sen normal merdivenden cık da incel az.
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 "roket adam" said: otobanda sol şeritte son hız 120 olabilir evet, ama arkadan 220 km hızla birisi geliyorsa onu 120 ile gitmeye zorlayamazsın. aynı şekilde yürüyen merdiven şeysi de öyle. Zorlamalısın, çünkü hız limiti 120. Adamın kuralları çiğnemesine yardım ve yataklık etmiş olursun bir anlamda :)
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Adamlar avrupa'da 80 yıldır metroya biniyor. Türkiye'ye daha geleli 15 sene oldu olmadı. 50 yılda anca bellenir heralde bu tip kurallar 3.dünya ülkesi olmak böyle bişey işte :(
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 "roket adam" said: denizli yere götürmek lazım abi bunları, sulak yere koymak lazım ki biraz şehirli adabı öğrensinler dfs ankaralı değilim aga ben. marmara çocuğuyuz olum biz. ama yine de saçma geliyor bu dedikleriniz. sokfds istanbul ciksi olduğunuz içindir :D
Öne çıkan mesajlar