PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 selam, yine ben, bu hafta müptelanız oldum. yakın bir arkadaşımın bir süredir bende kalan pcsinde şöyle bir sorun var; agp sapphire hd3850 ekran kartı, kulak tırmalıyacak şekilde ses çıkarıyor (fandan gelmiyor ses, bildiğin karttan geliyor), her ekran değiştiğinde hdd sesi benzeri bir ses ve ekstra olarak devamlı bir kulak çınlaması tarzı ses çıkarıyor. oyunlarda falan iyice artıyor oyun kaliteli grafikli bir oyunsa donuyor veya kapatıyor pcyi direkt. ati tray tools kurup fan speedi %100e çekince idle durumda ses epey bi azalıyor, ancak herhangi bir pencere vb. açılışında yine geliyor, baya bi downclock yaptım, ses azaldı yine, ama core'u mu mem'i mi düşürdüğümde sesin azaldığını çözemedim sdf sesin ondan geldiğini anlayana kadar canım çıktı zaten. neyse, ürünü alalı daha altı ay oldu olmadı, vatan'dan almıştık (faturası kayıptır muhtemelen ama sorun olacağını sanmıyorum kayıtlarında duruyor sonuçta), direk götüreyim mi yoksa başka bir çaresi var mıdır? muhtemelen baya bi bekleticekler çünkü kıllıklarından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi karttan nasıl ses geliyor yahu, biri açıklasın merak ettim valla. fandan gelir yani, or ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 faturaliysa gotur kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fanın fişi çek bide öyle ses cıkıyor mu bak. neresinden çıkıcak ses kartın, belki çınlama olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hayır abi fandan gelmiyor denedim onu yani saf değilim o kadar fan sesini de ayırt edebiliyorum rahatça kökleyince hızını zaten dfs bildiğin hdd sesi gibi ses geliyor karttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ekran kartından ses geldigini ilk duydum,dikkatli dinle Allah falan diyor olmasın sdf. Şaka bir yana direkt götür ya ilgilensinler,böle sacma sapan durumlarda ucabilir ekran kartı.Yani düsük hızda kullanmakta sacma ekran kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben daha once bu sesi aciklamistim. http://forum.paticik.com/read.php?6,4226766,4226968#msg-4226968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aciklamissin kharoncum ama zarari yoktur demissin, bunun zarari var =) yük altında pcyi dondurma, mavi ekran verme sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 abi otme var otme var. bu arkada$inki car car bagiriyosa sikinti ya$ayabilir. benim 4870 ve 4870x2 de de o kapasitor sesleri vardi, ciiiirrr, ciuvv boyle alien konusmasi gibi otuyolar oyunlarda ama fan sesi uste cikiyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o kapasitör sesi dediğiniz ses de geliyor arkadan çınlama şeklinde. ama yük altındayken değil, devamlı. onun dışında bir de eski 7gb harddiskim gibi bağırıyor alet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sorun fanda değilse ve garantisi de bitmişse yapılabilecek çok fazla birşey yok. Yanana kadar kullanıp yenisini alacaksın. Fakat garantisi bitmediyse hemen gönderin. Bu pek son kullanıcıların üstesinden gelebileceği bir problemmiş gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 daha 1.5 yıl garantisi var =) bir hafta içinde yeni pcyi alıp bu kartı göndericem o zaman. sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aynı kart bende de var benimkinden de (sanırım) acayip sesler geliyor. Bende Vatandan aldım (Topkapi) bir de bu kartın şöyle bir problemi var. Driveri sadece verdikleri cd den kurunca calısıyor. Driver update yapınca çöküyor. ati den de cektim yeni driver Sapphire'in kendi sitesindende. Ses konusunda ben PSU dan sanıyordum - ki onu yeni değiştirdim - eve gidince kontrol edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bende driver konusunda sorun olmadı. ben de son ana kadar psu'dan sanıyordum hep, kafamı dayayınca öyle geliyordu yani, en son anakarttan agp'ye güç veren kabloyu çıkarınca farkettim ondan geldiğini, iyice dikkat edince tamamen ortaya çıktı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sapphire.com dan cekiyorum driveri kuruyorum. Renkler gidiyo çözünürlük 300x lere düşüo. hiç bi şekilde update edemiyorum driveri. sende çalışan driveri bi ara linklede update ediyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yok ben sesin zararsiz oldugunu soylemedim , sesin nereden geldigine emin olunmadigi icin oradan geliyordur o yuksek frekansli ses diye seyettim. yuk altinda degilken otuyorsa problem voltaj regulatorlerindedir, zaten guc kablosunu cekince kesilmesinin sebebi de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 PrudenT said: daha 1.5 yıl garantisi var =) bir hafta içinde yeni pcyi alıp bu kartı göndericem o zaman. sağolun. Bu durumda bir tavsiye daha, zorunlu olmadığın sürece kartı kullanma. Bu arada yanarsa garantide yüksek voltajdan yanmış diyip çamurayatabilirler. Başka bilgisayarın yoksa bile bence sık dişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ShadowFax said: sapphire.com dan cekiyorum driveri kuruyorum. Renkler gidiyo çözünürlük 300x lere düşüo. hiç bi şekilde update edemiyorum driveri. sende çalışan driveri bi ara linklede update ediyim :) omegadrivers.net dene bir de bakalim =) @rock: duruma göre bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Saphirre'den cektigim calısmazken, omega daki çalısırsa gülerim. eve gidince denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Eski driverı silip yenisini yüklüyorsun değil mi? Eskisinin üstüne kurmaya çalışıyorsan da problem çıkartabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 eskisini de silip denedim - olmadı eskisinin üstüne kurdum - olmadı yeni işletim sistemine kurdum -olmadı edit: Omegadrivers.net'te bulamadım HD3850 AGP driverini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar