FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yok canım ne dps'i :D, geyik yapıyoruz. Ama 4k yapıyormuş diyorlar. Onların yalancısıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yancı dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 o beni güldürsün dps im artar şerefsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dps kahkahayla ters orantılı ya, test ettim geçen. Öğretirken eğlendirmek gibi, yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 FreEmoon said: hozceri said: aldım ben sekline hareketlerine hastayım zaten sp olarak dps yok. Salıcam panderanı o dps yapsın. Valla bende aldım ama 10 dakika bekledim hala şu seri vuruş hareketini yapmadı. Acaba yanında başka monk oluncamı yapıyor anlamadım.. Yapıyor yapıyor birazcık bekle olduğu yerde kalsın hareket edersen onu yaparken iptal ediyor hemen :p ayrıca targetla petini /bow yap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dworgian said: bana da alsana oyunda sana gold la ödiim =) yav oyun icinde bi sey yapmıyorum ki 26-27 k par avar ne işime yarıcak gold benim hem 10 euro kendin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: İşte bu yüzden sevmiyorum bu oyunu herşeyi para dünyaları kazandı hala en ufak bişeydne para kazanıyolar.Kötü olan tarafı o 10dolarlık şeyi yapmazsan oyunda geri kalıyosun.Yaparsan da yeni 10dolarlık bişey çıkarıyolar yine yapmak zorundasın. Hacı pet dalmıyor arkanda dolaşıyo sadece pıtıptıtpıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hozceri said: Dworgian said: bana da alsana oyunda sana gold la ödiim =) yav oyun icinde bi sey yapmıyorum ki 26-27 k par avar ne işime yarıcak gold benim hem 10 euro kendin al üşendim sanal karta para atmaya ya öf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 before after Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 böle şelere gerenk yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abvblizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bende Monk'u satın almak istiyorum ama yeni pc de almak istiyorum, ne yapcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 monk ne kadar yeni bilgisayar ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dreagloth said: monk ne kadar yeni bilgisayar ne kadar? monk 10 euro yeni bilgisayar 500-750-1000-1500-2000 euro kafana göre takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hozceri said: dreagloth said: monk ne kadar yeni bilgisayar ne kadar? monk 10 euro yeni bilgisayar 500-750-1000-1500-2000 euro kafana göre takıl fakir öğrencilik? paha biçilemez, gerisi için mastercard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 of oyunu bırakma gazına geldim destekleseniz ya bıraksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ayıp bişi ama bu. :S edit: iyi tmm ama dizimin sakatlıgı geçsin die spor yapmam lazım, ama o zaman raid yapamam. oyunu da bırakmak istemiosam. pvp tek çözüm galiba. sizce, feral druid mi dk mi lock mu pvp için =) (konu dışı post için özür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Spectral tigerı olan varsa bende ilgilenirim. Muracaat özelmesaj :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @Dworgian, acc.ını tegv'e bağışla bırak oyunu. Genç nesil zehirlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 absoluttan sonra banada atabilirsiniz oms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sadece US değil EUda da satışı yapılıyor olsa gerek ki bugün bir elemanın yanında gördüm minik K.T.yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 aldım panderan monku bende haraketleri inanılmaz..bebek kelthuzad etraftaki criterları ice blocka alıyor bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 OYunu bırakma noktasına geldiiiiiim..... az kaldı ko yapıcaklar item satışıda başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 birakma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar