Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/october/lilktredeem.jpg tanesi 10$, store dan aliniyor US de gozun doysun blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İnsanın etinden sütünden yününden faydalanma böyle oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adamlar oyunun her karesinden kar etme peşinde. normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tyrael petini 500 dolara satmışlığım var 10 baya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben pandaren alıcam ama sevimli yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ayrıca elinde spectral tiger olan varsa kartı satın alabilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ocak ayına kadar kazanılan pandaren satış gelirinin yarısı Make-a-Wish Foundation a bağışlanacakmış. bu oyun dışı diğer hizmetleri alanların yüzdesi ne acep aylık hmm, 50-60k kişiyi geçmez herhalde isimdi, factiondu, server değiştirendi vs. ofisteki ıvır zıvır hizmetlerin parası çıkıyordur ama kesin. adamlar 3k çalışanla bizim işbankasından daha çok para kazanıyorlar aylık ehe edik: baktımda şimdik lich kötü olmuş lan, bedava olsa almam öle çirkin pet lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 niye atarlanıosunuz bence gayet hoşmuş panderan fln modeli, kız arkadaşı vs ile oynayanlar icin cillop bunlar 10dolara "AYY ÇOK ŞİİKKKKKKKEEEEEEERRRR" tepkisi priceless olabiliyor ileride ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İşte bu yüzden sevmiyorum bu oyunu herşeyi para dünyaları kazandı hala en ufak bişeydne para kazanıyolar.Kötü olan tarafı o 10dolarlık şeyi yapmazsan oyunda geri kalıyosun.Yaparsan da yeni 10dolarlık bişey çıkarıyolar yine yapmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ''we’ll donate 50 percent of the $10 purchasing price to the Make-a-Wish Foundation in an effort to brew up a little hope, strength, and joy in a child’s life.'' Burayı neden es geçiyorsunuz ve blizzard paranın hepsini alıyormuş gibi bir imaj yaratıyorsunuz ? Paranın yarısı böylesine güzel birşey için harcanacak, ben pandaren monk aldım çokda memnunum böyle birşey yaptıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ben es geçiorum. Blizz'in amacı yardım olsa o peti 5usd yapar hepsini bağışlar ve daha çok kişi alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bunu almasak bi dezavantajı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 blizzin zate şirket içi bi donation şeyi var orayada yardım ediyor sürekli,üsttekiyle aynı yardım kuruluşu da olabilir unuttum şimdi isim falan. kazansınlar zate yoksa kim beslicek bunca adamı :D: viktor, o geçen dediğimiz item designer job kayboldu ertesi gün, aldılar birini herhal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bir dezavantajı yok isteyen alır isteyen almaz bu bir seçim neden insanlar buna bile eleştiri yapıyor anlamıyorum. Blizzard kimsenin kafasına silah dayamıyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Nessarien said: ''we’ll donate 50 percent of the $10 purchasing price to the Make-a-Wish Foundation in an effort to brew up a little hope, strength, and joy in a child’s life.'' Burayı neden es geçiyorsunuz ve blizzard paranın hepsini alıyormuş gibi bir imaj yaratıyorsunuz ? Paranın yarısı böylesine güzel birşey için harcanacak, ben pandaren monk aldım çokda memnunum böyle birşey yaptıkları için. panderanı nerden alabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: İşte bu yüzden sevmiyorum bu oyunu herşeyi para dünyaları kazandı hala en ufak bişeydne para kazanıyolar.Kötü olan tarafı o 10dolarlık şeyi yapmazsan oyunda geri kalıyosun.Yaparsan da yeni 10dolarlık bişey çıkarıyolar yine yapmak zorundasın. petle geri kalanı da ilk kez gördüm. bu oyunda parayla neyi alabiliyorsun da öne geçiyorsun bi desene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Pandaren Monk +2k dps veriyor heyaaaa demesi yetiyor zaten bununlada kalmıyor bossa %6 dmg taken ekleniyor hemen, haberin yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hozceri said: panderanı nerden alabiliyoruz http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003558 Tek başına 4k dps yapıyormuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: İnsanın etinden sütünden yününden faydalanma böyle oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 FreEmoon said: hozceri said: panderanı nerden alabiliyoruz http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003558 Tek başına 4k dps yapıyormuş diyorlar. aldım ben sekline hareketlerine hastayım zaten sp olarak dps yok. Salıcam panderanı o dps yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: İşte bu yüzden sevmiyorum bu oyunu herşeyi para dünyaları kazandı hala en ufak bişeydne para kazanıyolar.Kötü olan tarafı o 10dolarlık şeyi yapmazsan oyunda geri kalıyosun.Yaparsan da yeni 10dolarlık bişey çıkarıyolar yine yapmak zorundasın. nasıl geri kaliosun abi hiç bi zaman blizzard oyununu etkileyecek şeyi parayla satmıyor. Gidip bilmemen enchantini parayla satmio ki, alma petin olmayı versin tamamen kozmetik bu şeyler. Aa şirin diip geçiorum ben hiç de üzerinde durmuorum alma ihtiyacı da duymuorum, çok isteyen parası olan versin 10 dolar alsın. Bu mantık yani, bence bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hozceri said: FreEmoon said: hozceri said: panderanı nerden alabiliyoruz http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003558 Tek başına 4k dps yapıyormuş diyorlar. aldım ben sekline hareketlerine hastayım zaten sp olarak dps yok. Salıcam panderanı o dps yapsın. bana da alsana oyunda sana gold la ödiim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hozceri said: aldım ben sekline hareketlerine hastayım zaten sp olarak dps yok. Salıcam panderanı o dps yapsın. Valla bende aldım ama 10 dakika bekledim hala şu seri vuruş hareketini yapmadı. Acaba yanında başka monk oluncamı yapıyor anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dartanian said: 10dolarlık şeyi yapmazsan oyunda geri kalıyosun.Yaparsan da yeni 10dolarlık bişey çıkarıyolar yine yapmak zorundasın.knight online bölümü biraz altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi dakka simdi bu pet dpsmi yapiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar