Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. hahahahaha, sina, bazen cok kiro seyler diyorsun :) kiskancligi birak arkadsim, belki bir gun senin de takimin duzgun bir oyuncu alma becerisi gosterir, 6 yil takimina harika hizmet verir :D Madem turk ligi bu kadar kolay, senin kotu takimindan neden duzgun bir adam cikmadi son 6 yildir takimini sirtlayan? bi dusun arkadasim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ben dün seyrederken maçı bnu dedim arkadaşıma, "neden bizim takımda böyle bir adam yok. böhühü." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Delgado alex ten daha iyi. Sadece delgado nun uyum sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 İlginç insanmışsın sen, keşke daha önce dikkat etseydim mesajlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Her zaman gerçekleri öğrenemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Senin gerçeklerin hep böyleyse, yaşadığın hayat belgesellere konu olabilir. not : Şimdiden söyleyeyimde, bjk liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 of ilk golu ne çaktı dos santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede (bkz: ali sami) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Her zaman gerçekleri öğrenemezsiniz. sinad bak bakalm ben salondamıyım iyice ara beni orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Delgado alex ten daha iyi. Sadece delgado nun uyum sorunu var. ağbi ben bunu imza yaparım valla bu ne lan. sen buna ciddi ciddi inanıosun yani. yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır. tek tek açıklayacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Delgado alex ten daha iyi. Sadece delgado nun uyum sorunu var. Tam imzalık, aslında iki cümleden oluşan fıkra gibi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Daum bunu sık sık yapmalı Alex le Özeri yan yana oynatmalı , oyunun belli bölümlerinde tempoyu arttırdık golleri bulduk , tebrikler Fenerbahçem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Delgado alex ten daha iyi. Sadece delgado nun uyum sorunu var. Bir beşiktaşlı olarak ancak I LOLED diyebilirim buna. Alex kral abi, hagi den bile daha iyi istatistiklere baktığında. lider adam, kitap okuyan entellektüel bi eleman günlük hayatında. keşke alex gibi bi adam olsa beşiktaşta. ama çooook zor yani öyle bi adamın tr ye gelmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır. tek tek açıklayacağım! abi sen niye bu kadar gazsın yahu. bunları bjk maçından sonrada duymak isteriz valla. guiza 2 3 tane atsın sizede bi kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır. tek tek açıklayacağım! jr kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 demiroren hackteam olusturmus internette kullanıcıları hackleyip forum trolluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Delgado alex ten daha iyi. Sadece delgado nun uyum sorunu var. Nihahahahahah Alex futbolun profesörü, oyun zekası gerçek bir deha, üstüne iyi fizik gücü de olsaydı zaten Türkiye'nin uzağından bile geçmezdi. Sen Güney Amerika'da her mahalleden bir iki adet çıkan Delgado ile onu bir mi tutuyorsun bunca yıl sonra. Uzun yıllardır bir mağarada ikamet ediyorsun sanırsam, allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Abi Alex mükemmeldi dün. Çok sık maç izleyemiyorum falan da, bi Fenerli olarak hep "Ya Alex'in ne özelliği var ki, hani GS'nin Hagi'si vardı adam çatır çatır atıyodu" derdim hep. Dün anladım olayını adamın. Adam takımı taşıyo lan, her şeyde parmağı var. Bütün oyun onun etrafında dönüyo sanki. Verdiği paslar, o pasları verdiği kişiler ve zamanlaması inanılmaz. Profesör lakabını hakediyomuş adam. Bi de dün ceza sahasına doğru ilerlerken etrafında sürekli itip çeken birileri olduğu için sinirlenip "eeeh yeter lan" diye vurup attığı bi gol vardı ki of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mokoko said: demiroren hackteam olusturmus internette kullanıcıları hackleyip forum trolluyo bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 böhöh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mokoko said: sinad said: Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır. tek tek açıklayacağım! abi sen niye bu kadar gazsın yahu. bunları bjk maçından sonrada duymak isteriz valla. guiza 2 3 tane atsın sizede bi kendinize gelin. mesajda çelişki var. guiza 2-3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sinad'ın Tabata hakkında ki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum,baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Khelben said: mokoko said: sinad said: Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır. tek tek açıklayacağım! abi sen niye bu kadar gazsın yahu. bunları bjk maçından sonrada duymak isteriz valla. guiza 2 3 tane atsın sizede bi kendinize gelin. mesajda çelişki var. guiza 2-3 ? abi guiza sevio bjk yi. bi sorun yok yani msjda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ha ok o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar