Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL : Fenerbahçe SK - FC Steaua Bükreş 05.11.09 @ 22:05 - D-Smart

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

sinad said:

Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez.

Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede

Ne sistem var ne düzen.

hahahahaha, sina, bazen cok kiro seyler diyorsun :) kiskancligi birak arkadsim, belki bir gun senin de takimin duzgun bir oyuncu alma becerisi gosterir, 6 yil takimina harika hizmet verir :D

Madem turk ligi bu kadar kolay, senin kotu takimindan neden duzgun bir adam cikmadi son 6 yildir takimini sirtlayan?

bi dusun arkadasim sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Delgado alex ten daha iyi.
Sadece delgado nun uyum sorunu var.

Bir beşiktaşlı olarak ancak I LOLED diyebilirim buna. Alex kral abi, hagi den bile daha iyi istatistiklere baktığında. lider adam, kitap okuyan entellektüel bi eleman günlük hayatında. keşke alex gibi bi adam olsa beşiktaşta. ama çooook zor yani öyle bi adamın tr ye gelmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Delgado alex ten daha iyi.
Sadece delgado nun uyum sorunu var.

Nihahahahahah Alex futbolun profesörü, oyun zekası gerçek bir deha, üstüne iyi fizik gücü de olsaydı zaten Türkiye'nin uzağından bile geçmezdi. Sen Güney Amerika'da her mahalleden bir iki adet çıkan Delgado ile onu bir mi tutuyorsun bunca yıl sonra. Uzun yıllardır bir mağarada ikamet ediyorsun sanırsam, allah kurtarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Alex mükemmeldi dün. Çok sık maç izleyemiyorum falan da, bi Fenerli olarak hep "Ya Alex'in ne özelliği var ki, hani GS'nin Hagi'si vardı adam çatır çatır atıyodu" derdim hep. Dün anladım olayını adamın.
Adam takımı taşıyo lan, her şeyde parmağı var. Bütün oyun onun etrafında dönüyo sanki. Verdiği paslar, o pasları verdiği kişiler ve zamanlaması inanılmaz. Profesör lakabını hakediyomuş adam.
Bi de dün ceza sahasına doğru ilerlerken etrafında sürekli itip çeken birileri olduğu için sinirlenip "eeeh yeter lan" diye vurup attığı bi gol vardı ki of of
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

sinad said:

Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır.

tek tek açıklayacağım!

abi sen niye bu kadar gazsın yahu. bunları bjk maçından sonrada duymak isteriz valla. guiza 2 3 tane atsın sizede bi kendinize gelin.

mesajda çelişki var. guiza 2-3 ?
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

mokoko said:

sinad said:

Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'dan 3kat daha iyi iş yapmıştır.

tek tek açıklayacağım!

abi sen niye bu kadar gazsın yahu. bunları bjk maçından sonrada duymak isteriz valla. guiza 2 3 tane atsın sizede bi kendinize gelin.

mesajda çelişki var. guiza 2-3 ?

abi guiza sevio bjk yi. bi sorun yok yani msjda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...