sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 3-1 alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 AH BE KAZIM SENİN BUNU BİLMEN LAZIM AHAHAHAHHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mükemmel gol alex (tu) bi de star çok mu arıyor bu spikerleri merak ediyorum ah be kazım senin bunu bilmen lazım ne lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "kazım senin bunu bilmen lazım" :D ulan bizim spikerler kadar yalan bi meslek grubu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 4-1 Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yat kalk alexe dua et böyle bi günlük hayatı olmalı fenerlilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gol oldu sandım bu kez kaçırdı dedi. böle spikerleri taksime asıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hakemi bizimkiler ornek alsin, omuz omuzalar vs sertlik tam yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Revell said: 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hakem gerçekten çok güzel yönetti.Tam ayarında götürdü maçı.Yalnız sol taraftaki yan hakem 2 gollük pozisyonu ofsaytla kesti yanlış bayrak kaldırarak, biri Steaua'nın biri de Guiza'nın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 o değil de alex'e bişi olsa fenere nolcak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Alex'in erkek çocuğu varsa hemen altyapıdan başlatmak lazım.Belki genlerdendir bu yetenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 unK said: o değil de alex'e bişi olsa fenere nolcak çok merak ediyorum merak etme bişi olmaz. pierre içinde aynı şey deniyordu, revivo içinde, tuncay içinde, aurelio içinde. gorduğumuz gibi gayette guzel oluo onlarsızda. alexsiz de olur zamanı gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aurello gidince bişey olmadımı hahaha. alex hepsinden farklı o saydıklarının sende biliosun bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @chewy demek istediğim yerine birini bulunur herkesin. bi futbolcu hiçbi zman içinde bi takımdan buyuk olamaz. ayrıca alex,pierre,revivo oynadıkları zamanın takımları içinde aynı pozisyondalar. takımın lideri yani. ayrıca aurelio gidince bişi olmadı mı demişsin. olmamasının tek nedeni kotu seçimlerdi. ama sonunda bulundu yerine oynicak adam. cristian taş gibi top oynuo işte. su anda aurelio gelse değişmem cristianı. edit: araya giren olmus. sinad said: Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. oldu biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sinad said: Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. gökmen özdenak jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 tamam. Zaten allah bi alex i yaratmış gerisini koy vermiş. Türkiye ligide La Liga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sinad said: tamam. Zaten allah bi alex i yaratmış gerisini koy vermiş. Türkiye ligide La Liga. yahu biz ole bişi mi demişiz. sen demişsin ki turkiye ligine seni beni koy 7 senede istatistik kralı oluruz. bende diorm ki ozmn neden olmadın? ha bide şampiyonlar ligi asist kralıda olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 olur... şampiyonlar liginde ne sistem var ne düzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha alexe komplo teorileri çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 insan mısın alex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Smoke said: sinad said: Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. gökmen özdenak jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sinad said: Alex İspanya da Tenerife de kadroya giremez. Türkiye ligine beni koysan bende istatistiklerin kralı olurum 7 senede Ne sistem var ne düzen. Aylardır gördüğüm en eğlenceli mesajdı, imzamı bile değiştirdim bunun uğruna. Teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mokoko said: @chewy demek istediğim yerine birini bulunur herkesin. bi futbolcu hiçbi zman içinde bi takımdan buyuk olamaz. kazım>TSL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar