nakata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sifre sayafasi bilen warsa yazabilirse cok memnun olurum.. ilgilenen veya ilgilenmeyen herese tesekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 www.dlh.net'ten bulabilirsin hemen hemen her oyunun şifresini ve hilesini.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bana kısacası thief3 ün sadece sifresi lazım ama nereye baksam sacma sapan seyler soluyolar bulabilen biri warsa bi yardımı dokunursa süper olur saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 E verdiğim sitede var hilesi. Sanırım şifre değil dosya halinde. Bir bak istersen, 33600lük yazlık internetiyle indirmeye üşendim şimdi ben. Bol şans.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Oralarda trainerlar falan olur genelde. Şifre kadarda etkilidir. Ama arada bir oyunun sapıtmasına yol açabilir. (genel söylüyorum. Daha Thief 3 şifre kullanmamı gerektirecek bir eşşeklik yapmadı :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 thief 3 ün şifresi yok ama bu ayki levelda dosyalardan birinde oynama yapıp milleti kör sağır yapabiliodun yazıodu bişiler. oyun öle şifre kullanacak kadar zor değildi ama ben expertte bitirdim (yada öle sanıodum çünkü oyun hatalıymş neyi seçersen seç normalde oynuomuş :))[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 www.gamefaqs.com kesinlikle ihtiyacım olduğunda(ama olmaz şifre delikanlıyı bozar) girdiğim site orad abulamassan dlh.net tabiki ama dlh.net'te slamnacaydı oyudu buydu.karışıyo.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar