Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutulan doğum günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
N'apcam ben ya...Aralıkta kızın doğum günü ama kesin olarak günü hatırlayamıyorum of of ...
Napsamda öğrensem..
İmdak lan..

Öyle arkadaşından öğren falan demeyin direk ulaşır kendisine bi ton trip sonra çekemem valla

help patiii :3
Mesaj tarihi:
kendi arkadaşına söyle, o sorsun onun arkadaşına.
bizim hikmet bişeyler yapçak aralıkta, bi süpriz hazırlıyo da anlayamadım valla. selvinin doğumgünü kaçındaydı? ona mı yapıyo ki bu hazırlığı? falan desin.
Mesaj tarihi:
TylerDurden said:

Sosyalkepelek :
Düşündümde yemez hatta kaçıydı diye sorabilir ki kesin sorar öyle bir tarzı var yani..
wipe yemiş gibi olurum

ozaman başka bi kız bul ama bu sefer doumgününü öğrendiğinde telefonunun takvim ksımına kaydet
Mesaj tarihi:
yeni bi mail al. hediye kazandınız adınızı soyadınızı doğum tarihinizi yazıp cevap verin leptop sizin olsun diye mail at. yada kimliğindeki foto nasılmıs bi bakıyımde ole bak. univesitede falansa universite kimliğindeki resmine bakma bahanesiyle bak.

yeni bi siteye uye yap yanındayken. o sırada doğum tarihini girerken bak.
Mesaj tarihi:
hemen bi siteden anket oluştur, anketin başında yaşını maşını doldurması gereksin sorulara geçebilmek için.
bak ben katıldım arkadaşa lazımmış, eheh çok da eğlenceli bişey yaa falan de. kandır.
Mesaj tarihi:
Çok fena ya o doğum günü olayı.

Şey olmuştu bir keresinde daha ilk başlarda benim ile ilgili hiçbirşey hatırlamıyorsun cart curt filan diyordu. Bende komiklik olsun diye bak şimdi senin ile ilgili hatırlanması çok zor birşey hatırlıycam, doğum günün 7 temmuz dedim. Oda benim doğum günüm 9 temmuz dedi...
  • Yeni Oluştur...