TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 N'apcam ben ya...Aralıkta kızın doğum günü ama kesin olarak günü hatırlayamıyorum of of ... Napsamda öğrensem.. İmdak lan.. Öyle arkadaşından öğren falan demeyin direk ulaşır kendisine bi ton trip sonra çekemem valla help patiii :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 facebooku yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nüfus kağıdını ver evlenmek için işlemleri başlatıcam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fly said: facebooku yok mu Yok Evet evet yanlış duymadınız yok.. Niye yok lan bak şimdi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendi arkadaşına söyle, o sorsun onun arkadaşına. bizim hikmet bişeyler yapçak aralıkta, bi süpriz hazırlıyo da anlayamadım valla. selvinin doğumgünü kaçındaydı? ona mı yapıyo ki bu hazırlığı? falan desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 doumgününde ne yapmayı planlıosun die sor o da belki ''daha 10 gün var düşünmedim veya cumartesiye denk gelio ya ... ''gibi cümleler kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sosyalkepelek : Düşündümde yemez hatta kaçıydı diye sorabilir ki kesin sorar öyle bir tarzı var yani.. wipe yemiş gibi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Burcunu ogren ugurlu sayisini ogren yada msn profiline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 15 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 20+ aralıktı o kadar hatırlıyorum ay kafama zıçayım. Msn profilindede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 TylerDurden said: Sosyalkepelek : Düşündümde yemez hatta kaçıydı diye sorabilir ki kesin sorar öyle bir tarzı var yani.. wipe yemiş gibi olurum ozaman başka bi kız bul ama bu sefer doumgününü öğrendiğinde telefonunun takvim ksımına kaydet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 8 sene unutma gel bu sene unut.. Noliy yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yeni bi mail al. hediye kazandınız adınızı soyadınızı doğum tarihinizi yazıp cevap verin leptop sizin olsun diye mail at. yada kimliğindeki foto nasılmıs bi bakıyımde ole bak. univesitede falansa universite kimliğindeki resmine bakma bahanesiyle bak. yeni bi siteye uye yap yanındayken. o sırada doğum tarihini girerken bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hemen bi siteden anket oluştur, anketin başında yaşını maşını doldurması gereksin sorulara geçebilmek için. bak ben katıldım arkadaşa lazımmış, eheh çok da eğlenceli bişey yaa falan de. kandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kimliğine bakmak bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dogum gunun ne zaman de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Çok fena ya o doğum günü olayı. Şey olmuştu bir keresinde daha ilk başlarda benim ile ilgili hiçbirşey hatırlamıyorsun cart curt filan diyordu. Bende komiklik olsun diye bak şimdi senin ile ilgili hatırlanması çok zor birşey hatırlıycam, doğum günün 7 temmuz dedim. Oda benim doğum günüm 9 temmuz dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Aynı olayın başıma gelebilitesi var 20li bişi ama hatırlanmıyo işte of allahım. Kutuma gitsem %25 şansım var. Teklif sorsam trip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sıçılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kimligindeki fotografa bakmak istedigini soyle bi arkadas ortaminda geyigini ac komiktir zaten kimlik fotoları sonra caktirma bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Başka yol yok gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 la ne zaman doğduydun sen de. bariz kozalaklık ama işe yarar pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 20sinden sonra kutla ilk kutlayan olmak istedim aşkım dersin asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ortak bi erkek arkınız varsa ona sor o kızlar gibi gidip söylemez de yada gidicen sorucan delikanlı gibi sonra ben yiyeceğimi yedim diye gelme buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar