Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati buluşma(Yoğun istek üzerine) :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyosunıuz dün kçük bir buluşmayaptık,ama nooldu,kimi üşendi,kiminin işi vardı(gitar kursu ne be) kimi ankarada,kimi çalısıo,kimi sattı(prawler :) )

ama yinede hayvani derecede eğlendik,kaynaştık,telefonlar alındı biralar yuvarlandı fotolar çekildi,caylar dokuldu,şindik biz bi buluşma daha yapmayı planlıyoruz,istiyoruz AMAAAA bu sefer daha kalabalık daha tadından yenmez bir buluşma yapmayı istiyoruz,çoğu kişi yapın gelecem dyo zaten,mşimdi bi buluşma için bi karakrar alınsın herkese uygun bir tarihde olsun,yer taksim olsun,en erken 10-11'inde olsun,önerileri bekliyorum

bu arda bonepartın dediği gibi dünkü buluşma patigeçliğine yönelik oldu hafif,bu sefer öle ayrımcılık yok herkes gelsni.

saygılar,sevgiler,Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
cumartesi olursa varim..haftaici staj var cunku..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
11inde yani pazar olmasin cunku blackmore's night konseri var[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
ya 10-11 inde olacak yada 17-18,çünkü hafta sonu olsun stajyrler,kursa gidenler,calışanlar üzülmesin.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
tamam 10(cumartesi) unda kararlaştiralim uygun gibi gozukuyo su an herkese[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 07 Temmuz 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha dur,bi sürü kişi var gelecek herkesin fikrini alalım.10u bandxa uygun ama hrekese uygun olsun[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
yahu kırk yılda bir istanbula geldik tam gidecekken hadi pati buluşması yapalım diyosunuz vicdansızlar.. :(
neyse artık fotoğraflarla yetinecez yine..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
belki ben dextra ve mirage'ı alıp gelebilirim (perhaps, perhaps, perhaps)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 07 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
17-18 olursa ben gelemem.
siz gelin para sorun degil ben size bisiler ısmarlarım =p

Hayatının hatasını yaptın dostum. Biz burada yabancıları sevmeyiz. Senin annen bi melekti.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
uplamak lazım hayvan gibin aşşağılara kaymış,aslında benim gönlümde 17-18 in yanında nasıl olsa daha yeni buluştuk ama toplulukla haerket etcez,ayrıca madem buluşmak çok istiosunzz parasız arkadaşlara güzellilk yapacaz(dimi tunca?)
sahsen vbenim param var(allah kahretsin,cok zenginim yaa)
ama parasızlarda var,hadi meillet toplanın buluşma yapcazzzz[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
şu buluşmayı yapacaksanız hemen yapın. cuma istanbula geliyorum. 1 hafta kalıcam. Kaçırmak istemem :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
yahu deliricem herkes cuma istanbula geliyo ben cuma sabahı istanbuldan gidiyorum kara bahtım kör talihim :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
yapılması da imkansız zaten ben şakasına dedim çoğu kişi cuma günü ayak basıyo istanbula..

*!geçen günki buluşmaya gitmediği için pişmandır*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Mesaj tarihi:
pişman olursun tabi,bizde suratına güleriz NIAIAIHAIHAHIAHIIHSDIHASDIHIAIHAHIAHIA

diye,saka saka,yaz bitmeden daha kaç kere bulusuruz,ohooo[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
böyle ufak ufak değil de 2 sene önceki yaz buluşması gibi (bomontideki) büyük çapta eğlencelik bi tane yapmak lazım 20 kişi falan.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
  • Yeni Oluştur...