DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 biliyosunıuz dün kçük bir buluşmayaptık,ama nooldu,kimi üşendi,kiminin işi vardı(gitar kursu ne be) kimi ankarada,kimi çalısıo,kimi sattı(prawler :) ) ama yinede hayvani derecede eğlendik,kaynaştık,telefonlar alındı biralar yuvarlandı fotolar çekildi,caylar dokuldu,şindik biz bi buluşma daha yapmayı planlıyoruz,istiyoruz AMAAAA bu sefer daha kalabalık daha tadından yenmez bir buluşma yapmayı istiyoruz,çoğu kişi yapın gelecem dyo zaten,mşimdi bi buluşma için bi karakrar alınsın herkese uygun bir tarihde olsun,yer taksim olsun,en erken 10-11'inde olsun,önerileri bekliyorum bu arda bonepartın dediği gibi dünkü buluşma patigeçliğine yönelik oldu hafif,bu sefer öle ayrımcılık yok herkes gelsni. saygılar,sevgiler,Dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aman 12sinde olmasinda konser var cunku =P 10 yada 11nde yapin kesin gelirim yani cokta guzel olur[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 cumartesi olursa varim..haftaici staj var cunku..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 11inde yani pazar olmasin cunku blackmore's night konseri var[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya 10-11 inde olacak yada 17-18,çünkü hafta sonu olsun stajyrler,kursa gidenler,calışanlar üzülmesin.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tamam 10(cumartesi) unda kararlaştiralim uygun gibi gozukuyo su an herkese[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 07 Temmuz 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 daha dur,bi sürü kişi var gelecek herkesin fikrini alalım.10u bandxa uygun ama hrekese uygun olsun[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 17-18 olsun para lazım 0'ı tükettim ya artık para falan isteyemem kafamı kırarlar:)17-18 hem şimi 10-11 yaparsak gelemiyecem çok erken olcak önce şunun üzerinde biraz zaman geçsin dimiee?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yahu kırk yılda bir istanbula geldik tam gidecekken hadi pati buluşması yapalım diyosunuz vicdansızlar.. :( neyse artık fotoğraflarla yetinecez yine..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 belki ben dextra ve mirage'ı alıp gelebilirim (perhaps, perhaps, perhaps)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 17-18 olursa ben gelemem. siz gelin para sorun degil ben size bisiler ısmarlarım =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 heyoo aslan tunca tamam dostum sendenim artık![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: tunca, 07 Temmuz 2004 13:35 tarihinde demiş ki: 17-18 olursa ben gelemem. siz gelin para sorun degil ben size bisiler ısmarlarım =p Hayatının hatasını yaptın dostum. Biz burada yabancıları sevmeyiz. Senin annen bi melekti.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gachayim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 uplamak lazım hayvan gibin aşşağılara kaymış,aslında benim gönlümde 17-18 in yanında nasıl olsa daha yeni buluştuk ama toplulukla haerket etcez,ayrıca madem buluşmak çok istiosunzz parasız arkadaşlara güzellilk yapacaz(dimi tunca?) sahsen vbenim param var(allah kahretsin,cok zenginim yaa) ama parasızlarda var,hadi meillet toplanın buluşma yapcazzzz[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iyi ki yazlığa gittik ha hemen buluşun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 cthulu ne zaman gelcen yazlıktan?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 direk yarın yapalım işte bende gelirim hem :-p[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 şu buluşmayı yapacaksanız hemen yapın. cuma istanbula geliyorum. 1 hafta kalıcam. Kaçırmak istemem :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yahu deliricem herkes cuma istanbula geliyo ben cuma sabahı istanbuldan gidiyorum kara bahtım kör talihim :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 en erken bu haftasonu yapacaz...daha önce değil,sorry[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yapılması da imkansız zaten ben şakasına dedim çoğu kişi cuma günü ayak basıyo istanbula.. *!geçen günki buluşmaya gitmediği için pişmandır*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehe bir de çalısmasam ortamlara akardım bende.[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pişman olursun tabi,bizde suratına güleriz NIAIAIHAIHAHIAHIIHSDIHASDIHIAIHAHIAHIA diye,saka saka,yaz bitmeden daha kaç kere bulusuruz,ohooo[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 böyle ufak ufak değil de 2 sene önceki yaz buluşması gibi (bomontideki) büyük çapta eğlencelik bi tane yapmak lazım 20 kişi falan.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar