Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 üstüne gitme 1 hafta sesini kes, kafasını dinlesin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 absolutely!!! çok konuşuyoduk zaten doğru sesimi kesmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nileppezdel said: Öeh epic fail oldum oha :D Eee o zaman şöyle yapalım sen onu şutla yani fazla sorunlu bi erkek modeli =/ Oha gerçekten instant meriçlemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara vermek araya birini bi sıkıştırayım iyi giderse dönmem kötü giderse gelicem demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nileppezdel said: Kendine biraz zaman ayırmak istiyordur seni seviyosa zaten özler geri döner kuzu kuzu yok sevmiyosa zaten indir odunu kafasına indiricem odunu kafana ben senin hayır ara verdigimiz için degil yani ara verdigimizden degil yani ara vermedik cunku ara vericek bişey yoktu o baglamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara vermek gay harekettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dory said: ara vermek gay harekettir. nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya sev ya dont save demis atalarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara vermek diye bişey yok ya anlık mallıktan başka bişey değil bi ilişki ya yürür ya yürümez öyle ara verelim, mola verelim olmaz. o ara nereye kadar sürüyo herkes biliyor, başka birini bulup ben artık x leyim diyince ara yerini bitişe bırakıyor. alıştıra alıştıra ayrılmak deniyo ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Hiç okumadım biri söylemiştir belki. Kontra vur,araya gerek yok bitsin bu iş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Alternatifler var onlara bi bakayım her anlamda iyisini bulamazsam dönerim, bulursam el sallarım. Sıradaki soru nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 YAŞ KAÇ PLS? ayrıca burda denilenleri takma bence. bak seni erkek zannedip nasıl tavsiye verdiler.onun erkek arkadaşları da öyle tavsiye verip gazlıyolar.o yüzden ara GG de kapat devam et hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi ara vermek hiç bişeyi çözmediği gibi çok da karaktersiz bi teklif bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dory said: ya sev ya dont save demis atalarimiz. abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Neye ara veriyosun, film mi bu gardas? ara vermeyi dusunecek kadar koptuysa ipler, koy gozune rahvan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aa erkekmiş bi de direkt ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Llama said: ara vermek araya birini bi sıkıştırayım iyi giderse dönmem kötü giderse gelicem demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Olivies said: dory said: ya sev ya dont save demis atalarimiz. abi nihoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dory, keske spoiler yapsaydin, neydi o oyle :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 dory said: ya sev ya dont save demis atalarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kız olduğu ortaya çıkmış ve meriçler üşüşmemiş,tufan vurdu sanırım meriçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben kız arkadaşımdan ayrılmak için buluşmuş ve ön girişi yapmıştım -ne yapacağız -... -ayrılalım deme bana sakın -iyi ara verelim o zaman -... ara verdik. sonsuza kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Alternatif arıyor.. Hatta vardır olur mu olmaz mı aşamasında olursa sana gg olmazsa mola bitti keyif sürüyor.. Aaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu topic epic olur. yengeniz benim hakkımda benim forumumda yazıyor cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 wakeful said: Uzun süreli bir ilişkide üstüne gidildi diye biraz, arada zaten mesafeler varken,bunaldım ara verelim ne demek oluyo merak ettim başkaları ne düşünüyo?(kendisinden alamadım cevabı)başkası var hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar