wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Uzun süreli bir ilişkide üstüne gidildi diye biraz, arada zaten mesafeler varken,bunaldım ara verelim ne demek oluyo merak ettim başkaları ne düşünüyo?(kendisinden alamadım cevabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ayrılmaya cesareti yok demek üzülmenden korkuyo ayrılamıyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kendine biraz zaman ayırmak istiyordur seni seviyosa zaten özler geri döner kuzu kuzu yok sevmiyosa zaten indir odunu kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 aranın uzunluğuna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 iyi de zaten arada gibiyiz her gün görüşen insanlar değiliz 20 günde 1 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bunaldım ara verelim = ben senden azıcık soğudum, sen bi köşede dur biraz, ben azıcık fink atayım, opsiyonlarımı gözden geçireyim, senden daha iyisin bulursam gönlün olsun diye 2 gün daha beraber oluruz seni şutlarım, yok senden daha iyisini bulamazsam idareten birlikte olmaya devam ederiz ama bundan sonra gözüm dışarda dikkat et. demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 O öyle diil abi mesajdı konuşmaydı falan bazen sorumluluk duygusu da bayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendine biraz zaman ayırmak istiyor ne demek lan. çok saçma geliyor bu tür laflar bana. bence pogodi nin dediği gibi ya da biraz görmiyim özliyim istiyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara verilen ilişkilerin rayına girdiğini görmedim. ve pogodi +0,5 sebebini bilemezsin ama öyle ya da böyle ayrılmaya yetemediğinden "ara verelim" geyiğine dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendine biraz zaman ayırmak isteseydi, mantıklı bi insansa 2 gün evden çıkmıcam aşkitom oturucam 2.5 litre kola için film izlicem. film başına 2.5 litre derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Abi kendine zaman ayırmak istemek oluyor. Kendimden biliyorum bu sebeple kısacık aralar verdik ikimizin de ayrı ayrı talepleriyle ve gayet mutluyuz. Siz çok olumsuz düşünüyosunuz :D Tabi burada arkadaşın günde kaç mesaj ve kaç dakika telefon konuşması geçtiğini yazması lazım. Ona göre daha sağlıklı yorum yapılabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OwDR-_MBkP8 bi mola be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nilep seni bi gün kuytuda kıstırıp döveceğiz bilesin. sevgi kelebeği misin başımıza?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Telefon görüşmesi çok nadir.Ben atıyorum günde 10-15 msj onun 5 fln oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 başarılı ilişkide ara verilmez her şeyi beraber halledersin şahsen bana gelse ara verelim dese şimdi ağlarken sakızım ağzımdan düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Evet ulen. Derdiniz yatıp yatıp ayrılmak mı nedir? :D cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Röh abi o kadar az görüşmeye telefon konuşmasına ve mesaja ara verelim demişse gg valla sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pogodi said: ayrılmaya cesareti yok demek üzülmenden korkuyo ayrılamıyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bariz ayrılmak istiyor ama kendi söylemeye korkuyor. Böyle aranıza mesafe koyup senin ayrılmanı sağlıycak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 geçen pazar görüştük ama benim kıskançlığımdan sıkılıyomuş kendisi kıskannca bi sorun yok ama ben bunaldım sıkıldım demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sorun yaratmaya da başlamış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Dişi sonuçta. Tabii ki çifte standart yapacak o şekilde. Sana kız mı yok hacı, bu sana bağlı diil o senden ayrılmadan sen onu şutla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ara verelim=ayrılalım kızlarda.Söyleyemiyor o ayrılalım kelimesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Veya seni seviyordur cidden, ama sorunlari boguyorsa onu sensiz ne kadar yapabilcegini merak ediyodur. bkz. imzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar