Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ara verelim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun süreli bir ilişkide üstüne gidildi diye biraz, arada zaten mesafeler varken,bunaldım ara verelim ne demek oluyo merak ettim başkaları ne düşünüyo?(kendisinden alamadım cevabı)
Mesaj tarihi:
bunaldım ara verelim = ben senden azıcık soğudum, sen bi köşede dur biraz, ben azıcık fink atayım, opsiyonlarımı gözden geçireyim, senden daha iyisin bulursam gönlün olsun diye 2 gün daha beraber oluruz seni şutlarım, yok senden daha iyisini bulamazsam idareten birlikte olmaya devam ederiz ama bundan sonra gözüm dışarda dikkat et.

demek.
Mesaj tarihi:
kendine biraz zaman ayırmak istiyor ne demek lan. çok saçma geliyor bu tür laflar bana.

bence pogodi nin dediği gibi ya da biraz görmiyim özliyim istiyo olabilir.
Mesaj tarihi:
kendine biraz zaman ayırmak isteseydi, mantıklı bi insansa 2 gün evden çıkmıcam aşkitom oturucam 2.5 litre kola için film izlicem. film başına 2.5 litre

derdi
Mesaj tarihi:
Abi kendine zaman ayırmak istemek oluyor. Kendimden biliyorum bu sebeple kısacık aralar verdik ikimizin de ayrı ayrı talepleriyle ve gayet mutluyuz. Siz çok olumsuz düşünüyosunuz :D

Tabi burada arkadaşın günde kaç mesaj ve kaç dakika telefon konuşması geçtiğini yazması lazım. Ona göre daha sağlıklı yorum yapılabilir bence
  • Yeni Oluştur...