nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sagdakine nolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sağdaki kız benim 9. sınıf arkadaşım, ve topikte ilk mesajdaki kız resmi ona çok fazla benziyor, hatta beynimin arşivleri kız o kız diyor bana sanırım izinsiz kullanıyorlar face profil resimlerini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras7 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 beni banlamayi birakmaya baslamalisiniz. yikilmadim ayaktayim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Jahrein said: 9. sınıf ne lan. LİSE 1 LAN O LİSE 1 9 olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 soldaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 SeaGle said: sağdaki kız benim 9. sınıf arkadaşım, ve topikte ilk mesajdaki kız resmi ona çok fazla benziyor, hatta beynimin arşivleri kız o kız diyor bana sanırım izinsiz kullanıyorlar face profil resimlerini falan Sen de 9. sınıf arkadaşının resmini izinsiz kullanıyorsun şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 editledim dayıboy orrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gay ilişkiler: baslamali ve desteklenmeli, belli ki birbirine asik ayni cinsiyetten insanlar var, yedirip soylemiyorlar. soylensin ve desteklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kızlar bana msn vermeli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yeni sistem başlamalı paticikte. yenilik eklenmesi gerektiğinde mevcut sistem buna izin vermeli. daha rahat upgrade yapılabilmeli. daha fazla sys admin gerekli. siteyi günümüz koşullarına hazırlayacak daha fazla insana ihtiyac var. nedanko tek başına cırpınıyor ve yetisemedigini biliyoruz. ajax, jquery gibi web teknolojileri paticik'te de kullanılmalı. sitenin hızı artacak diye küçük grafikler yerine text kullanmaktan kacınılmalı. sitenin harcamalarını karsılaması icin yukardaki deniz feneri yerine banner reklamı alınmalı. her üyer günde 1 kez tıklamalı, yaşadığı yere -:)- katkıda bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 patide ne kadar vakit geçirdiimizi sayan bir alet olsun kenarda köşede. hatta herkes görsün bunu. haftanın, ayın ve yılın asosyalleri şeklinde herkese gösterilsin. 20k madalyası falan olmasın, 20k ya ulaşan banlansın. ve hatta ekşideki gibi kafa izni olsun. banlanmak için küfür etmek zorunda kalmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar