rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu sansa clip+ çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çıkmış olması lazım, türkiyeyi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yarın gidiyorum. muhtemelen zen alıcam. ama minton sormak istiyorum en son; kullanan bilen var mı nasıl bi marka bu? bi modelini düşündüm de. ya zen ya minton olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Minton alacagina kawai al. O ne oyle. sonra ah vah etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 zen al zen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 iyi zen alıcam, ilk günden beri aklımdaydı zaten. gazım gitmeden alıcam yarın. taş gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 tas tas.. Kaya gibi alet measallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 zen stone hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben de birden karar verdim şu anda. almaya gidiyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 creative'den vazgeçme, 6 sene oldu alet ilk günkü kalitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 creative zen stone plus ın ses kalitesi nasıldır? ben de almayı düşünüyorum da. benim için ses kalitesi ve biraz da yanında gelen kulaklıklar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Minton iyidir, 50 küsür liraya mp3 playerım bozulduğunda aldığım Minton 600 küsür liralık Philips'ten daha uzun dayandı (2 seneye yakın) hala da canavar gibi çalışıyor ama iPod aldığımdan pil biterse diye yedekte tutuyorum artık =P. Ama Creative varken hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 zen stone resmen pil bitmiyor arkadaş, bitiremiyorum ben resmen. Yapım hatası mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben 3 günde bir şarj ediyorum valla, pek de uzun değil. (ilk çıkan 1gbliklerden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben de alicam bu ara,yeni konu acmiyim dedim. suna yorumlari alalim: iriver s10 http://www.amazon.com/iriver-S10-Multimedia-Player-Black/dp/B000LLR358/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1257955156&sr=8-1 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Bu7dVaBrL._SL500_AA280_.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T0Cov1aVL._SS400_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yeni shuffle'lar da guzele benziyor, kullanan ya da deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 @gazanfer nerden alıcaksın iriverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eylül 2007de aldığım zen stoneum bugün hayata gözlerini yumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sen soruyodun galiba pogodi, zen stone plus 2gblık kipada 99 lira 12 taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ha bide pembesi de vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 garadia, bilmiyorum nerden alicam, ama turkiyede degilim, bulunur bi yerlerden sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 PhysX said: ben de birden karar verdim şu anda. almaya gidiyorum yarın. arıyorum bayadır vatanda bimekste filan bulamadım, teknoasada da pembesi var. zen mi alsam acaba gidip ? zen de piyasadan kalkmış gibi sanki, ne anlıyorlar uzay aletleri gibi mp3 playerı vitrine koymaktan bilmem. *atarlanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 clip+ ı ısmarladım. haftaya elimde olur. denemeden dinlemeden aldım umarım kardeşi kadar güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sansa clipte klasörleme özelliği yokmuş diye duyuyorum heryerde doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 clip+ ta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar