Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Oha sibel abla öyle bişey yapmaz ki tanımıyorum.Yaparsa zaten dinan bırakır onu ki niye bıraksın.Ayrılmasın lan bi fotolarını görmüştüm yakıştırmıştım. Neyse çıktım bu topicten yazdığım alıntılanmadığı sürece yazmam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 fikrim yok trolleyeyim bari. Dartanian said: Neyse çıktım bu topicten yazdığım alıntılanmadığı sürece yazmam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pogodi said: Emaleth said: bir kutu al. içine sevdiği şeyleri doldur. çikolata, şeker, foto, mp3, mektup, oyuncak, ıvır zıvır. bi tane büyük hediye alıcaana, biiiiiiir sürü küçük hediye al. uğraş o kutuyla, vakit harca, minik detaylar düşün, göster kendini! go-go-go! en güzeli en güzelii!!! derler hediye ele alınınca dudak büzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Xenocide said: fikrim yok trolleyeyim bari. Dartanian said: Neyse çıktım bu topicten yazdığım alıntılanmadığı sürece yazmam asdf Ama ama yapma yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 en iyi arkadaş.. kitap.. hele ki bu kitap çocuk kalbiyse.. ve ehediy edilecek kişinin evinde senin vereceğinden başka 143 tane çocuk kalbi daha varsa (bnde bir dönem 15 tne mi ne vardı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Romantik bir yere götür illa böyle cix bir yer olmasın ama illaki deniz manzarası olsun ay da şu an iyi bir konumda sonracıma bulabilirsen 3 yıllık bir şarap bul 2006 yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 3 yıllık köpek öldüren bulmasın da ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Pençecik said: Emaleth said: uğraş o kutuyla, vakit harca evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Kartan said: fede said: olm sibel okumuyo mu burayı. nası olacak o süprizBelki de burdaki onayladığı öneriyi uygulayacakmış gibi yapıp esas sürprizi patlatacaktır. Az değilsin dynun :p ahaha zekice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: ehediy ne olduğunu düşündüm bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben ne yapsam olmıcak mesela. bugüne kadar yapılanların üstüne çıkamam ondan yapıcam bişeyler bişey yapmamış olmak için ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pogodi said: BabacumMostors said: ehediy ne olduğunu düşündüm bi süre. -kız bak "ehe" diy -duydum duydum körolasıca gibi bir söz öbeği olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o değil madem kutu dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: pogodi said: BabacumMostors said: ehediy ne olduğunu düşündüm bi süre. -kız bak "ehe" diy -duydum duydum körolasıca gibi bir söz öbeği olsa? ahahhah olabilir ben ehediy! gibi bişey sanmıştım. eheloy! gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ehelooy loy loy loy diye şarkı söylemek istedi canım ama benim kibar yarim esmer değil beyaz.. (evet sarı da değil beyaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 BabacumMostors said: -kız bak "ehe" diy -duydum duydum körolasıca gibi bir söz öbeği olsa? tamam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 pff ema'nın kutu önerisini okuyunca direk dick in the box linkini copylediydim ama paste yapmak nasip olmadı bana :S etkili bir hediyedir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Pençecik said: ben ne yapsam olmıcak mesela. bugüne kadar yapılanların üstüne çıkamam ondan yapıcam bişeyler bişey yapmamış olmak için ama... böyle bi topic vardı kız arkadaşıma pırlanta mı almalıyım şeklinde cevaplar arasında en iyisi: "sizden sonraki kullanıcı için fazla şımartmayın" tarzında bi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bundan ver http://www.uberreview.com/wp-content/uploads/becb_plush_beating_heart_anim.gif $17.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o ne abi öyle damarlı damarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bakkaldan koli istiyip içine koyuyomuş hahaha. ne samimi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 damarlı mamarlı, söktüm verdim dersin bide offf süper sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sibsib de ucur kizi. Daha guzel hediye mi olur. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Xaenin said: Hamileyim de. ASFLPSDFADSFDFSADASFFASDSADSASDSF BOĞULUYODUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahauhauha ben de senin tepkine boğuluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar