trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 rektifiyeden sonra 5bin falan ama resmi olarak gözümün önünde 440bin yazıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Oha iyiymiş :) Yürürü ne vaziyette o araçların? Ne kadar temiz bulunabilir, alıcak olsak nelere dikkat etmek gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yürürü kusursuz su an ama ilerde ne olur bilmem. alırken dikkat edilecek tek sey motorun saglam olması haliyle yürürü sağlam olması, ön takımlar baskı balata vs basit seyler parcası da cok kolay bulunuyor. bide öndeki yıldızı calınmamıs olsun :d /trainspotting23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hadi bi soru daha, bunların dizel otomaitk olanı var mı? Varsa tavsiye edilir mi? Sorunlu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 var mı bilmiyorum ama tavsiye edilmez diye düşünüyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Selam, Performansı çok bayar diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar