Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi RunUo server i hangisi

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Serverdan ne beklediğinize bağlı

darkvenue'de bildiğim kadarıyla oturup yazılmış bir script yok. ya default scriptler ya da runuo.com da yayınlananlar. onun dışında orjinal birşeyi var mı bilmiyorum

insanların dv'yi sevmesinin nedeni AOS'u ülkemize tanıtmasıdır. yoksa çok bir emek olduğundan falan değil. 2000'in sananesi işte.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

Nikomedya ninda tadi kacti artik bundan sonra sponsor bulsa nolur bilemem artik... orada aylardir skill kasan insanlar var kral gibi oldular oranin server in kurulu oldugu bilgisayar cafeden oldugu için millet lag içinde yüzerken
o cafeden oynayanlar 0 lagsiz koşturuyorlardi halada öyle kosturuyolar ben nasil pvp yaparim şimdi bu adamlarla? [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

[Bu mesaj Masticore tarafından 07 Temmuz 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dengeler , dengeler ama benim için geçti bolu pazari cok kaliteli arkadaşlarim biraktilar burayi hem lag hemde biz lag teyken 0 lag te koşturanlar yüzünden adamlar sizi dungeon yada gz dişinda gordugu anda .kill yani
0 lagsiz adamin koşuşu bile seni lag e sokuyodu lag i arttiriyodu nikomedyada[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Venue tabiki osi clone bi server haftasonları biraz lag olabilio tabi 570 player olunca :) Luck sistemi aktif ...her ne kadar kaliteli oyuncusu varsada kalitesizide olabilio ama mesela kufur mu edildi direk squalch yiyosun bir daha konusamıyosun o charla omur boyu en kucuk hakaret cezası 1 hafta çogu zaman online gm bulabilirsin ..Kısacası Dark Venue deki herkes emegini karşılıgını alıyo warioruda alıo craftıda alıo ama emek istio ben oranın 8 aylık bir player ı olarak orayı tavsiye ederim....

Şu an Türkiyenin en iyi free shardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir shard aradığına bağlı..
Her ne kadar rp shardı sevsemde rpyi yabancı shardda yapmam.
PvP Madness diye bir server var runuo bayada güsel.Turnuvalar düzenlenio sık sık hatta bi ara Elder Duelist die title almıştm ;) Sana tavsiyem uogatewayde server ara..[signature][hline]www.cigicigi.com..
For every action,there's an equal and opposite reaction..

Metzger
Circumciser
Toptancı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...