Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Çogunuz Dark Venua diycektir ama ben yenede yazmak istedim bu topic i Sizce en iyi RunUo server i hangisi bence Nikomedya oyunculari cok kaliteli[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tabii ki paticik uo :D[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pati uo da oynamadım ama lagli diye duymuştum.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nikomedya Darkvenue bence[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Darkvenue derler ama ben sevmedim[signature][hline]UOtr GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Dark Venue dür bence[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Serverdan ne beklediğinize bağlı darkvenue'de bildiğim kadarıyla oturup yazılmış bir script yok. ya default scriptler ya da runuo.com da yayınlananlar. onun dışında orjinal birşeyi var mı bilmiyorum insanların dv'yi sevmesinin nedeni AOS'u ülkemize tanıtmasıdır. yoksa çok bir emek olduğundan falan değil. 2000'in sananesi işte.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Valla ben Kaliteli player ve lagsiz bir server beklentisi içerisindeyim Nikomedyada kaliteli Player var ama Lag den geçinmiyor Böyle bir server ariyorum ama bulamiyorum bir türlü[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nikomedya Nitrogamer sponsorluguna geciş süreci yaşıyormus.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 OSI Serverını Runuo ya cevirdive 1 numara herzaman oldugugibi.[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nikomedya ninda tadi kacti artik bundan sonra sponsor bulsa nolur bilemem artik... orada aylardir skill kasan insanlar var kral gibi oldular oranin server in kurulu oldugu bilgisayar cafeden oldugu için millet lag içinde yüzerken o cafeden oynayanlar 0 lagsiz koşturuyorlardi halada öyle kosturuyolar ben nasil pvp yaparim şimdi bu adamlarla? [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el [Bu mesaj Masticore tarafından 07 Temmuz 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sponsor dengeler demi?[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben yabancı acherreronda oynuyordum bir sıralar zevkliydi[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Dengeler , dengeler ama benim için geçti bolu pazari cok kaliteli arkadaşlarim biraktilar burayi hem lag hemde biz lag teyken 0 lag te koşturanlar yüzünden adamlar sizi dungeon yada gz dişinda gordugu anda .kill yani 0 lagsiz adamin koşuşu bile seni lag e sokuyodu lag i arttiriyodu nikomedyada[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bu konuda haklısın ama simdi nitrogamer la cok guzel olucaklarini kesin bence.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paticik.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: KillJoy, 07 Temmuz 2004 23:02 tarihinde demiş ki: OSI Serverını Runuo ya cevirdive 1 numara herzaman oldugugibi. *Kopar*[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ha bu arada baya bi kendi scriptleri ile açılan yeni bi runuo sunucusu www.quingis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Hmm Evet bence Türkiyenin Sphere dan Öte yeni RunUo server larina ihtiyaci var Cokta guzel bir server goremiyorum RunUo olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Dark Venue tabiki osi clone bi server haftasonları biraz lag olabilio tabi 570 player olunca :) Luck sistemi aktif ...her ne kadar kaliteli oyuncusu varsada kalitesizide olabilio ama mesela kufur mu edildi direk squalch yiyosun bir daha konusamıyosun o charla omur boyu en kucuk hakaret cezası 1 hafta çogu zaman online gm bulabilirsin ..Kısacası Dark Venue deki herkes emegini karşılıgını alıyo warioruda alıo craftıda alıo ama emek istio ben oranın 8 aylık bir player ı olarak orayı tavsiye ederim.... Şu an Türkiyenin en iyi free shardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Nasıl bir shard aradığına bağlı.. Her ne kadar rp shardı sevsemde rpyi yabancı shardda yapmam. PvP Madness diye bir server var runuo bayada güsel.Turnuvalar düzenlenio sık sık hatta bi ara Elder Duelist die title almıştm ;) Sana tavsiyem uogatewayde server ara..[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bencede gatewayde ara bende eskiden runuo oynarken hep oyle yapardım gerçi adam akıllı bişi bulamamıştım sadece pvp shardlarına girmek zorunda kalıoduk :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Darkvenue..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar