Romario Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Selamlar, mythicin bana onerdigi 10 gunluk reactivation ve 1 ay subscriptiondan ve de mac clientinin yapilmasindan dolayi oyuna tekrar adim atmaya karar verdim. sanirim bir de char server transfer hakkim varmis. Kim nerdedir ne tavsiye ederler oyunda nasil degisiklikler olmus? En son shamanim vardi 20 civari okul sebebiyle birakip bir daha ellemek nasip olmamisti. Onla devam etmeyi dusunuyorum tavsiyeleriniz nelerdir merakla bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Karak-Norn serverında Destruction tarafında Precision adında bir guildimiz var. Bizle oynamak istersen oyun içinden bize ulaşabilirsin konuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şu anda aktif olan sunucular norn, azgal ve sanırım eltharion. özellikle norn'un çok aktif olduğunu söyleyebilirm her bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Doğru Norn da 24 saat aksiyon var.. Gecenin 5 inde LV ToVL giden, Altdorf' a, Inevitable City' e girmeler.. her saat var birşey. Mesela şu an da Altdorf açıldı. Hatta geçen sabah Altdorf u kitledik Kralı öldürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Peki o zaman su downloadlar bitsin intikal edeyim oraya tekrardan okumalar felan yapmam lazim komple unutuverdim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 wha forumunda kralla ilgili birşey göremedim, başlık açılmış olması lazım eğer öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hatta yanlış hatırlamıyorsam altdorf dün akşam 5 yıldızdı. kralı gecen gün kesilen bi sehir o kadar sürede tek yıldızdan 5 e cıkamaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Orz guild i kralı kestiklerini söylediler o sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Romario said: Peki o zaman su downloadlar bitsin intikal edeyim oraya tekrardan okumalar felan yapmam lazim komple unutuverdim oyunu :D Bekleriz Guild içinden herhangi biri ile konuşursan seni yönlendirirler officerlara yada bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 altdorf 3 yıldız şu an, ama benim bildiğim yan instanceları tamamladıktan sonra dışarıya atılmışlar, geriye girememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 orz sallamış bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya zaten çok az kişi varmış bizim cocuklar da girememiş 2 guild doldurmuş bi instance ı.. Orz sallamış olabilir evet hatta şimdi hatırlıyorum Kral bug a girdi buglı kral muhabbeti falan dönüyordu sabah Region da. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu arada 1-11 arasını ücretsiz hale getiriyorlar. said: WAR Endless Free Trial We’ll soon be lifting the 10-day restriction on our Free Trial! You'll be able to enjoy the trial experience and New User Journey for as long as you like! We hope you’ll agree that Path of Conquest is one of the best updates yet for Warhammer Online! http://www.warhammeronline.com/newsletterarchive/2009/October2009.html Oyunun yakın bi zamanda tamamen F2P olucağını düşünenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 olmaz. daoc bile olmadi orj serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar