Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Absolut said: Yok sana da erkekler tecavüz ediyor. arkadaş bu ne ya eşitlik istiyorum! biz yaparsak ah tuh bize, kadın yaparsa gene ah tuh bize..
mani Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12842346.asp?top=1 ortaokulda taş gibi bir matematik öğretmeni ve coğrafya öğretmeni vardı. biri bile tecavüz etmedi lan bana. nerde bizde bu şans. said: Kristy Sanchez-Trujillo, verdiği ifadede, öğrencisini “sevgi ve şafkat dolu” olarak tanımladı, “Seks yaptığım diğer erkeklerin hepsinden daha tecrübeliydi. 13 yaşında ama 25 yaşında gibi” dedi.
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Şimdi, Ben size bu bayan arkadaşımızın "maaşlı bir asker" olduğunu, Nişantaşı Chocolate'a bol bol gelip bara oturan abaza parababalarını tek tek avladığını, çalışmadığını belirttiği halde Fulya Life Terrace da aylık 2000 Euro verip kirada kaldığını, "tecavüz edildim" dedikten sonra polisi arayamadığı için(ki polis kendisini çok iyi tanır) ailemin yanına gittim yalanını herkese uydurduğunu söylesem, beni yine sever misiniz ? Ha bu arada otel odasında tecavüz kadar acemice bir sey olamaz, bırak bağırmayı, hapşırsan koşar gelir millet...
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huun said: Wispy said: Etilerde, Bebekte, Ortaköyde tonla kız var bunun gibi, iyi araban olsun, güzel konuş kızla, biraz da alkol varsa seve seve gelirler oteline. otel bizim mi olmak zorunda yoksa oda tutmuş olsak da olur mu? Bağyanına göre değişir. Kimisi tek kişilik odaya fit, kimisi için otel sahibi olup penthouseta kalmak şart.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "Playboy tecavüzü" sonucunda dili açılan bir genç kızın hikayesi..
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huun said: şarhoş bir şekilde, daha o gece tanıştığı bir erkekle otele gidiyor ve "belki ciddi bir ilişki yaşarız" diye düşünüyor. aquila said: Ya birah allaniseersen.
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ramocan said: Şimdi, Ben size bu bayan arkadaşımızın "maaşlı bir asker" olduğunu, Nişantaşı Chocolate'a bol bol gelip bara oturan abaza parababalarını tek tek avladığını, çalışmadığını belirttiği halde Fulya Life Terrace da aylık 2000 Euro verip kirada kaldığını, "tecavüz edildim" dedikten sonra polisi arayamadığı için(ki polis kendisini çok iyi tanır) ailemin yanına gittim yalanını herkese uydurduğunu söylesem, beni yine sever misiniz ? Ha bu arada otel odasında tecavüz kadar acemice bir sey olamaz, bırak bağırmayı, hapşırsan koşar gelir millet... sen demeden öncede sırf röportajlardan kızın ne mal olduğu zaten belli be abi. belki askerlikten sıkılıp son bi vurgun yapayım, şantaja bağlayayım.. paraya para demeyeyim modunda böyle bir olaya bulaştı ama bence yazık olur kızcağıza. 'Nasıl oldugunu anlamadan konuşmaya başladık, kolkola çıktık, annamadan otel odasına girdik, annamamıştım ki bi baktım iş bitmiş, ben çikiyorum." çüş.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ciddi ilişki derken, saxoyla bırakmış çocuk, kız ona bozulmuş. arkası yarın.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Akşama kilitlenir bence. :P Bu tarz konular vicdanımda iki farklı kutup yaratıyor. Bir taraf "ulan öyle ortama girdiysen her şeyi göze alacaksın" derken ötekisi "kızın ne suçu var, erkek arzularına yenik düşmüş" diyor.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pekaziz said: ulan öyle ortama girdiysen her şeyi göze alacaksın ötesi yok
zerobey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mani said: playboy olmakta zor lan bu devirde. biriyle beraber olursun tecavüz etti diye çıkar meydana olayın biter. doğru dedin.. bırakacağım artık bu işi ya, eski tadı kalmadı :)
Queen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Wispy said: Etilerde, Bebekte, Ortaköyde tonla kız var bunun gibi, iyi araban olsun, güzel konuş kızla, biraz da alkol varsa seve seve gelirler oteline. Bunu vurgulayım istedim çünkü bazı fakirler gidip şimdi arabasıyla sarhoş kızı kiraladığı otel odasına götürecek olay çıkıcak. Otel de sizin olucak arkadaşlar, lütfen dikkat.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huun said: şarhoş bir şekilde, daha o gece tanıştığı bir erkekle otele gidiyor ve "belki ciddi bir ilişki yaşarız" diye düşünüyor. hadi lann derler adama. tecavüz olduğuna inanmıyorum açıkçası şu an, insan bu derece salak olamaz. "biraz içtik, kolkola otele gittik, ciddi bir şeyler yaşarız, siyaset tartışırız sandımdı" demek nedir yani.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o ne demek lan. ne kadar sorunlu insanlarsiniz ki kizda suc bulup tecavuzu hakli cikarabiliyorsunuz. sonra da aliye veliye cahil dersiniz
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Tecavüze uğrayan gider polise şikayet eder. Sen gazeteye röportaj vereceksin ama ailem duyar diye polise gitmeyeceksin.
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mum_Chamber said: o ne demek lan. ne kadar sorunlu insanlarsiniz ki kizda suc bulup tecavuzu hakli cikarabiliyorsunuz. sonra da aliye veliye cahil dersiniz E kusura bakma ama her şey ortada, Haklı olan önce polise gider, ifadesini verir, gereğini yaptırır. Eğer ortada gerçekten bir tecavüz varsa polis in elinde kamera kayıtları, tutanaklar ve ifadeler olur, olay yargıya intikal eder ve sorumlular cezalandırılır. Hukuk devletinin de anlamı budur. Posta gazetesi mi yetkilidir işbu kişinin ifadesinin ve beyanının alınmasında? Oldu olacak Haydar Dümen'i de cinsellikten sorumlu bakan yapsınlar ?
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Alkollü bir erkekle düzgün ilişki kurarız diye geceleyin Bardan çıkıp Otel odasına gitmek. Sonrada tecavüz ettiler diye ağlamak. Bunuda polise bildirmeyip ailesinden utandığı halde(!) 3. sınıf bir gazete de röpartajla (!) iddia etmek Bir şeyler komik gelmiyor mu?
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mum_Chamber said: o ne demek lan. ne kadar sorunlu insanlarsiniz ki kizda suc bulup tecavuzu hakli cikarabiliyorsunuz. sonra da aliye veliye cahil dersiniz yahu kız tecavuz dedi diye nasıl hemen inanabiliyorsun? ali veli seden cin valla
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kiz kim? belli degil. Supheli kim? belli degil. Olay gercek mi? Belli degil. Olay emniyete yansimis mi? Hayir Neyi tartisiyoruz?
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aquila said: Ya birah allaniseersen.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 çocuğumuzun adı ne olucak fıkrası gibi
Öne çıkan mesajlar