Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 evt arkdaslar hadı ızmırlı olupta hala ızmırde tatıle gıtmeyen varza bızde bulusalım kaynasalım yahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kim tutar sizi / bizi / Paticik'i !!![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 valla biz bulustuk. Kobe ile anime izleyip zevkin dorunlarina variyoruz su anda[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Foto isteriz.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hatta bir ara ortak mekan belirleyip tüm paticik buluşsak[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 anemı ıle ne zevk alıyorsunuz yoksa yok sa sızı gıdı veletler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Oha sharky'ye velet? :) Yuh Neyse alakasız mesaj atmayalım :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 08 Temmuz 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sakalasamıycakmıyız velet dıyesım geldı velet dedım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Eheh o kadar ciddi sölemek istememiştim. Şakalaşın tabi :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 valla oncelikle ne Kobe ne de ben anemi falan degiliz. Kan sayimlarimiz gayet normal. Ha anime diyip de, enteresan bir turkce kullanimi yaparak katliam yapmissan, evet cok zevk aliyoruz anime seyretmekten.. Aynen X kisisi morcivert uzerine pembe rengini cok sevecegi gibi... ( Hani ornekle anlatayim, anlamazsin belki )[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehe kan sayısı nasıl oluyor yaw , o alyuvar sayısı değilmiydi[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu kadar neden sert darvrandın sımdı velet dedındıyemı kızdın yada yanlıs yazdık dıyemı kızıyorsun nıyetım sadece sakalasmaktı[signature][hline] [Bu mesaj Llama tarafından 08 Temmuz 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lol. Kan sayimi dedim, kan sayisi degil :) Llama, hani bir tabir vardir, ayi yavrusunu severken oldururmus diye.. Ona benzedi biraz be. Emaleth `e demis olsaydin 4d16 terlik yerdin kafana.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ozr abı kusura bakma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bende gelebilirim (Ksk-alsancak hattında buluşursak daha iyi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Evet lan şu bi hafta içinde banada uyar büyük ihtimal hem öle ankara istanbıl gibide yapmayız çeşme fln yaparız daha bi havamız olur hehe[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 20 temmuzdan sonra her gune acigim bulu$mak icin[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 1 agustosa kadar bulustuk bulustuk bulusamadık ben askerım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kompleks yapmayın bence gayet doğal bi durum istanbuldaki buluşmaların çoğuna giden insanlar paticik vasıtasıyla tanışmadılar, zaten birbirlerini tanıyolardı; ankaranın durumu ayrı komedi ..[signature][hline]punctuality is the virtue of the bored Love, &c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Alsancak ta bulusalim. Ben de gelmeye çalışırım da ayaktan operasyon geçirdim yeni yeni düzeliyor, doktor yürümeme izin vermeyebilir. ühühü[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bir kere yapmıştık güzeldi, yine yapalım ama ben pazartesi günü bir yerlere gidicem ya gitmeden ya da dönünce yapsak ne güzel olur =p[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sen gelme olm. Senelerce senle buluşamadık, kesin bi sorun var sende eheheh.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe ankara buluşabilmek için istanbula gelio, e tabi burada bi başka :P[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 penth sende sorun var abi ben ilk paticik buluşmasına da gittim sen geldinmi söle bakim? =)[signature][hline];;suitfly icq [Bu mesaj metboy tarafından 08 Temmuz 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: metboy, 08 Temmuz 2004 20:10 tarihinde demiş ki: penth sende sorun var abi ben ilk paticik buluşmasına da gittim sen geldinmi söle bakim? =) gelmedim :( ühühü ben mi sorunluyum şimdi?[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar