PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yalvarıyorum. yüzünüzü kara çıkarmıcam. mail için nikime tıklayın. lütfen.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 buraya koyarsan kapar tabi adamın nickine baksana.
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ayıp anasını satim bu yaptığın ya. bildiğin açık ve net bi şeysin yani söylemiyorum şimdi. ağlarım lan. bi tane daha ya. üf. niye pm atmıyosun sen de :(
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pardon babs bi tek kalmıştı elimde :(
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 onu farkettim zaten, başkalarından dileniyorum artık sdf lütfen :(
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sadece puştluk yapasım gelmişti öyle bi mesaj attım. davetiyeyi kullanmadım ciddiyim. ulan girip kullansam mı dedim şimdi. vicdan azabı çekiyorum he. yeteri kadar roketleyemedim ben vicdan azabı çekerken birisi davetiyeyi hüpletmiş.
Öne çıkan mesajlar