PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cover: http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4 orjinal: http://www.youtube.com/watch?v=9ZRib_aAQFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bakın beş dakikada anlıyoruz ki, her şeyin aslı güzelmiş. dfgjlhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Üçüncüsü en güzel. dfgjlhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sara hickman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cover daha güzel gibi geldi ama karar veremedim o yüzden oy vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 @laorx; bunu hiç beğenmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gary julesinkinden pek farki yok, cover demeyelim ona, tek farki soyleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 herşeyin aslı güzeldir. coverları pek sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 donnie darko izleyen birisinin tears for fears a oy vermesi pek muhtemel değil kanımca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 orjinal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ikiside degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 calimero said: donnie darko izleyen birisinin tears for fears a oy vermesi pek muhtemel değil kanımca:) üç kere izlemişimdir donnie darkoyu ben, orjinali daha iyi diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bir an senfonik rock coverı yapasım geldi şarkıya sonra geçti. VSL kasmaya devam edeyim en iyisi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Üçüde çok güzel oy kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bütün hayat enerjimi emiyor bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar