Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlara domuz yedirenlerin akıbetleri

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

abi çizgi filmlerde gördüğünüz gibi çamurun içinde yuvarlanırken o an kucaklanıp götürülüp kesildiğini zannediyosunuz galiba. yapmayın abi çok katı standartları var bu işin, hatta yurtdışında gıda için öldürülen bir domuzun türkiye'deki herhangi bir aynı amaç için öldürülen X bir hayvandan temiz olduğunu iddaa ederim çok rahat. Gittim ordan biliyorum o pisliği, insan gibi markalardan yiyin pınardır bilmemnedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ama işte, etin kanlı olmasıyla, etin üstünde kah pıhtılaşması fakrlı şeyler.

ha tabı onunda alıcısı olabilir doğru diyosun. Bildiğim kadarıyla sağlık acısından kan'ın hiç bir zaman güvenilir bir madde olmaması, hastalık icerme ihtimalinin yüksek olması, cok cabuk bakteri üretmesi gibi bir durum var.

Tabı artık kesidiği gibi et soğuk depoya atılıyo, soğukta işleniyo soğukta paketleniyo soğukta satılıyo. marketten dolaba gidene kadar zaman geciyosa anca geciyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yanı sonucta heryerde kılcal damar var, sen hayvanın kanını akıtınca orda kan gıtmıyo. hala butun kaslarda dokularda kılca damalar ciddi miktarda kan taşıyo.

sen hayvanın kanını ne kadar akıtırsan, eti kestikten sonra ne kadar bekletirsen, doversen, terbiye edersen, ozmozla o kadar kan ekisliyo kılcal damarlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

lo o kadar ayrıntıya girersek işin içinden çıkılmaz. benim dediğim 1 tane dana kestirirsin başında durursun bakarsın temiz yapılıyo mu diye. ama seri kesim yapılan yerlerden temizlik beklemek boş yabancıları övmeyelim bu konuda.
edik : ha bide nie kafasına vuruyolar elektrik veriyolar filan bu mudur hayvan hakları.delikanlı gibi yemeyin hayvanları o zaman gözüme girersiniz (yabancılara diyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...