Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ticarette devrim: NurKart v2.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NurKart diye bir şey çıkmış. Çok hoşuma gitti =) Bende bu işe girmeye düşünüyorum. Alıyorsun 20 tlye bir microsd içine kur'an upload ediyorsun 70 kaada kakalıyorsun.

http://www.nurkart.com

not: internetten satış olasa pek internetle alakası olmadığı için buraya açtım
Mesaj tarihi:
İşte böyle işlerin şatış gerçekten ne kadar kar yaptığını bulmak lazım, sağduyum Türkiye'de çok satar diyor ama hiç belli olmaz. Bi de yarısı resim olan photoshop'lu dini kitap yazma olayı var, bir ara gerçekten bu piyasaya girmeyi düşünüyordum boş zamanımı kullanarak bir ayda 50 sayfa kitap yazabilirim ama bunlar ne kadar satar ya da bastırabileceğim kitapçıyı nereden bulabilirim vs. işin asıl zor kısmı onlar.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

iletişim formunu kullanarak sordum bunu heriflere.

Tabiiki günah diyecekler, çoh böyük kul hakkı yirsin diye de ekleyecekler.
Oysa ki allahın ilmini yaymak için para istemeleri, kar peşinde koşmaları günah ama kim takar.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Alıyorsun 20 tlye bir microsd içine kur'an upload ediyorsun 70 kaada kakalıyorsun.

4 GB'lık Sandisk'i 19 kağıda aldım bikaç gün önce, kar marjını arttıran güncelleme isteriz.
Mesaj tarihi:
abi şu iphone için compasın gelişmiş versionunu kodlayacam kıbleyi gösterecek, ciddiyim.. iyi kâr beklentim var, moduler olarak ezan zamanlarında otomatik olarak ezan çalacak ve kıbleyi gösterecek "slide for abdest" yapacam basınca aptest kuralları çıkacak sonrasında "slide for imam" diyip imam eşliğinde namaz kıldırmayı düşünüyorum.. müftülükten onayı da alıp, feto hocaya da onaylatırsam en zenginler listesinden el sallarım
  • Yeni Oluştur...