Loxias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 NurKart diye bir şey çıkmış. Çok hoşuma gitti =) Bende bu işe girmeye düşünüyorum. Alıyorsun 20 tlye bir microsd içine kur'an upload ediyorsun 70 kaada kakalıyorsun. http://www.nurkart.com not: internetten satış olasa pek internetle alakası olmadığı için buraya açtım
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İşte böyle işlerin şatış gerçekten ne kadar kar yaptığını bulmak lazım, sağduyum Türkiye'de çok satar diyor ama hiç belli olmaz. Bi de yarısı resim olan photoshop'lu dini kitap yazma olayı var, bir ara gerçekten bu piyasaya girmeyi düşünüyordum boş zamanımı kullanarak bir ayda 50 sayfa kitap yazabilirim ama bunlar ne kadar satar ya da bastırabileceğim kitapçıyı nereden bulabilirim vs. işin asıl zor kısmı onlar.
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bunu mp3 olarak riplesek ve internette yaysak günah mı olur yoksa sevap mı?
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iletişim formunu kullanarak sordum bunu heriflere.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Demekk ki abiler bu işin de piyasasını kapatmış hemen, herifler paranın kokusunu kırk mil öteden alıyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rahatsiz said: iletişim formunu kullanarak sordum bunu heriflere. Tabiiki günah diyecekler, çoh böyük kul hakkı yirsin diye de ekleyecekler. Oysa ki allahın ilmini yaymak için para istemeleri, kar peşinde koşmaları günah ama kim takar.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Cash parayi ayarlar ayarlamaz giriyorum bu ise.. Bi 50 tane alirim ilk etapta.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Beyler dalga geçiyoruz ama abilerin hepsi zengin oldu,biz fakir kaldık.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu ortamda donen likit parayi anlatsam aklin durur, calismayi-okumayi birakirsin.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abi bana anlat ben girim bu işe merak etme senin bölgenden uzak dururum.zaten tembellikten 2 aydır saç sakal da kesmedim faydası olur mu :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu kartın takılı olduğu mp3 oynatıcı ya da telefonla kenefe hgider hacetimizi görürsek günah olur mu?
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ipodun kıçına sd kart sokmuş adamlar siz hala konuşuyonuz
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Loxias said: Alıyorsun 20 tlye bir microsd içine kur'an upload ediyorsun 70 kaada kakalıyorsun. 4 GB'lık Sandisk'i 19 kağıda aldım bikaç gün önce, kar marjını arttıran güncelleme isteriz.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yav said: ipodun kıçına sd kart sokmuş adamlar siz hala konuşuyonuz harbi şunu gördüm ve dedimki: ALLAH BÜYÜK
Coder Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi şu iphone için compasın gelişmiş versionunu kodlayacam kıbleyi gösterecek, ciddiyim.. iyi kâr beklentim var, moduler olarak ezan zamanlarında otomatik olarak ezan çalacak ve kıbleyi gösterecek "slide for abdest" yapacam basınca aptest kuralları çıkacak sonrasında "slide for imam" diyip imam eşliğinde namaz kıldırmayı düşünüyorum.. müftülükten onayı da alıp, feto hocaya da onaylatırsam en zenginler listesinden el sallarım
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bende sandim kuran v2.0 cikti, bug fixli hali.. neyse...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dimi süper olur öyle birşey olsa. kimin getirdiği mühim değil fixlenmiş hali daha insansı daha çağdaş daha mantıklı...
Öne çıkan mesajlar