Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Eğer 2 hand pally diyosanız yukarıda verdiğim filmi izleyin bence özellikle tusk ı izleyin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 konunun bas taraflarini okudum championdan bahsedilmis soylemeden gecemicem champion bu oyundaki en begendigim class kesinlikle mukemmel hic bir acik yani yok + nf ile gelen yeni rr5 ra si inanilmaz guzel birsey gladrici rr10 yaptiktan sonra sanirim lvl 24 olan championumu lvl licam ve onla rvr yapicam championun ustunlugu nerden geliyo derseniz debuff olayina ufak bi orenk vercem kay/hib ten biri ile test etmistim o zamanlar unbuffed str 210 idi buffed 371 full buffli duruyorum adamin karsinda adam bana bi debuff atti str oldu 198 unbuffed halimden daha dusuk orda anladimki buffli bi championa karsi hic bi tank classin sansi yok purge down oldugu surece cunu o kadar str dusmesi demek ws kaybi dmg adama dmg veemiceksiniz ustune adam size dex qui debuff atcicak +attack spd decrease aticak siz 4.1 both hand wep lerle adama bi kere vurana kadar adam size 5.0 two handed wep la 3 kere vurucak hiblerdeki haste buff yuzunden. haste buff ve championlarin attigi spd debuff ucurumu cok buyutuyo + str con dusmus oldugu icin yavas vurmanizda bi ise yaramiyo yani dmg veremiyosunuz. noluyo ya baya yazmisim iste oyle champion superdir oyar :P[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eskiden duellerde kimse champ lerle duel yapmazdı otururlardı bi kenarda. artık az var ama.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 YAzılanların hepsini okuyamadim : Albion Fİhhter Classları : ---------------------------------- Armsman : Platemail ile gezen herhangi bi olayı olmayan bildiin bizim tabirimizle "ODUN" ..Su anda benim gördügüm kadariyla ne RvR nede EXP gruplarında tercih edilmiyor.. Paladin : Super Defansif class..Chanlat yardımıyla grubunu heallemek yada endurance vermek gibi özellikleri sayesinde hem RvR hemde Exp gruplarında 1. sırada aranan class...Damage outputları iyi deil diger fighter classlara göre ama defansif özelligi sayesinde ölmediginden öldürüyor, uzun sürüyo ama olsun :) Mercenary : Su anda en cok tercih edilen light tank .. Excalibur merc. lerle dolmuş vaziyette..Damage outputu gayet güzel olan light tank.. Chain armor giyer..Döver güzel güzel.. Reaver : Elinde kamçıısyla ve cesitli magical abilityleri ile gayet eglenceli bi class..Solo olarak iş görebiliyor...Chain armor giyebiliyor.. Fighter class acıcaksan merc aç derim ..ne acacagın sana kalmış(thrust,slash,crush)..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Armsman hiçte kötü değil polearmsman qui caplersen inanılmaz hasarlar veriyor[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Evet ama endurance gibi bi soruları var 3 vurusta end bitiyo :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 durlag sen ne anlarsin daoc dan gelip konuşuon deli edion insani. 3 shot yapar sana armsman yeter end yani[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Durlag, 06 Temmuz 2004 20:54 tarihinde demiş ki: Evet ama endurance gibi bi soruları var 3 vurusta end bitiyo :) e benim wizardım var onunda bitiyo endi nolcak =) mercinde bitiyo :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Valla durlak Ialkarn baba bunu duymasın seni ortadan 2 ye ayırmassa butun charlarımı silerim :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ialkarn baba biraz high RR idi be ..iyi be tamam ne açarsanız acın alla alla RvR da Exp de grup bulamyorum diye söylenmeyinde .. :P[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 infil bile grup buluyo armsmanmi bulamicak[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Proxa, 07 Temmuz 2004 20:53 tarihinde demiş ki: infil bile grup buluyo armsmanmi bulamicak ML10 spymaster özelliği olan assasin classının grup bulamama ihtimali yok artık bence :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 benim infil 35 daha o ne oluyo :) ben kasmayı düşünmüyorum gerçi infili scouta başladım[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Blanket of Camouflage - hides your group Stealths your group. Any spell casting or movement breaks it, unless you're a stealther. Strafing will now remove Blanket of Camouflage. The master ability, Blanket of Camouflage, has been changed in the following ways: Duration increased to 10 minutes. Recast time increased to 10 minutes. Cast time increased to 20 seconds. (1.69 patch, Apr 14 2004) ML10 Spymaster - Blanket of Camouflauge – Fixed a bug that allowed group members to move while stealthed in some situations.[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Süper ability. Benimkinin(Sojourner) ML10 abilitysi GAY. 10 Mass Gateway - teleport entire group back to caster's last bind point It enables the caster to port their entire group from where they are to the Soj's bind point. Cast time is about 20-30 seconds. No one in the group can be in combat or the spell can not be cast. The power cost is almost nothing. No recast timer. Is very useful when doing quests/MLs, minimal effect for RvR Cast ettiğimde benim bind noktama gidecekmişiz. Bunun yarayacağı durum pek olmaz gibi geliyo bana ama..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Afterdeep, 07 Temmuz 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Süper ability. Benimkinin(Sojourner) ML10 abilitysi GAY. Yukardaki "süper ability" kısmını Blackrose'un açıklamasını yolladığı group stealth için kullandım. Paragraf bırakmayı unutmuşum, karışık olmuş biraz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L1 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hersey rr lvl da bitiyor yuksek rr da hersey olabilir excalde oynayanların canın yakan 4 paly var simdi bu adamlar offence deil demek oyun bilmemek olur[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sonuç olarak mercenary ya da paladin diyor herkes onlardan biri olacam fakat highlanderın tipini beğenmedim kilt isimli giysi zırh giyse bile üstünde kalıyor oyle etek tarzı şeyler giyen savaşçıyla oynayamam ben o yuzden briton yapacam ırkını şimdi bir sorun da bir de rogue sınıfı karakter istiyorum onu scout mu yapmak lazım infiltrator mu? onun ırkını da briton yapcam heralde...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 saracen ac sen briton ı salla briton wizard la iyi gidiyor bide mecburen friar :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Stealther olucaksan mincer dısında bi chr acıcaksan ..Scout icin BRiton yada Saracen sen bilirsin ama infil acıcaksan Saracen mecburen[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 briton infil daha iyi bence daha yüksek life ve str[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 08 Temmuz 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 dex qui noolcak ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 İnfil acma aglarsın babalar gibi briton slash scout kasması cok zor ama sonrasında cok egleneceksin emin ol[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar