roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 oha hakkaten benim vizeler cumartesi başlicak daha çalışmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeri gelmişken, bir de şöle bi grup vardı http://www.facebook.com/group.php?gid=171586150049&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu ve bunun gibi nice durum , sabahı görmek istemediğin anda sabahın habercisidir sıçtın mavisi.. sıçtığının resmidir. hehehe cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 razzRaziel said: yeri gelmişken, bir de şöle bi grup vardı http://www.facebook.com/group.php?gid=171586150049&ref=nf NeDeN MiGRoS DeĞiLDe MMMMM MiGRoS..?? x)) HaDi SiZDe KaTıLıN.. BeĞeNiP GeÇMeYiN.. :)) BU GRUP SADECE ESPİRİ AMAÇLI KURULMUŞTUR..!!! çOk kOmÜikmiŞ bU yHa xDxDxDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sıçtın Mavisi, facebook'ta gördüğüm en hoş grup bu heralde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 facebooktaki tek sevdiğim grup bu. acaba umut sarıkaya mı açtı diye düşünmüştüm tanımı ilk okuduğumda. sabaha karşı 3te ders çalışmaya çalışıyordum. camdan baktığımda o maviyle karşılaştım sonra bıraktım çalışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 and hey I ve looked all my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Tanım çok iyiymiş, ben ne zaman görsem oha yine mi sabahladım farkında olmadan oluyor, okul + iş kombosuna uykusuz katlanacak olmanın verdiği bilgi huzursuz ediyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 şuna da bir göz atmak lazım; http://www.facebook.com/pages/Ota-Bok/127147249177?ref=search&sid=1530480737.118984080..1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 mmm migros'a ben hic gülmedim. ilkokul cocugu işi gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 lol süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bugün görüyorum kısmetse sıçtın mavisini. uzun zaman olmuştu görüşmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hehe. ama ben çok seviyorum o maviyi, hergün bakarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 toggie said: mmm migros'a ben hic gülmedim. ilkokul cocugu işi gibi biraz. http://img29.imageshack.us/img29/9406/1241285556432.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ne ki bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aydınlanan havanın görüntüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 onu demiyorum resim koymus ya benim yazıyı alıntılayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sınavın vardır , çalışmamış son güne bırakmışsındır.. İşte o sınav öncesi son gecede, çalışırken bi an pencereden bakarsın.. ve onu görürsün. sıçtın mavisi bir gökyüzü! Sabah olmak üzeredir , sınav çok yaklaşmıştır.. Bu ve bunun gibi nice durum , sabahı görmek istemediğin anda sabahın habercisidir sıçtın mavisi.. sıçtığının resmidir. Yetişmeyen projelerin, boktan geçen sınavların, uykusuz geçen gecelerin rengidir.. ahauhauhahuua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 D:D:D:sdsadasdas yahu iş güç yok memlekette neler düşünüyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar