knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fink,Bobo,Nobre,Ugur,Serdar,Tello bunlara yol verilip. A2 den oyuncu çıkarsınlar 3-4 tane sağlam genç var,klube kazandırmaları lazım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bu sezon ASY'deki maç harici Beşiktaş'ı izlemedim ama Fink dün tek çabalayan adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Buyse said: maç sonucu 0-3 bu kadar sayfa kasmanıza gerek yoktu. başlığın 2. mesajında söylenmişti skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İSTİFA YOK YOLA DEVAM Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün kurmaylarıyla bir toplantı yaptı. Wolfsburg maçında yaşananları masaya yatıran Demirören, "Yola devam" kararı aldı. Tribünlerle mücadeleden vazgeçmeyen siyah-beyazlı başkanın toplantıda, "Taraftar bizi eleştirebilir ancak bana ve arkadaşlarıma küfür edemez. Beşiktaş Başkanı'na ve şahsıma yönelik yapılan bu hakaretleri kabul etmem mümkün değil. Ancak pes etmek yok. İstifa etmeyeceğiz. Yola devam" dediği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 adam inanılmaz ya yapıştı herif koltuğa bütün stad adama küfrediyor, internetteki bütün forumlarda bütün anketlerde %90'ların üzerinde defolsun gitsin deniyor. rakip takımın taraftarları bile dalga geçiyor artık adamla ve bu adam hala adayım diyor. ben anlamıyorum yahu gurur, şeref filan insanda ön planda olması gereken şeyler. camianın %90'ı istemiyor seni kalan %10'u da sırf ranttan dolayı istiyordur başka açıklaması olamaz ve hala aday oluyorsun bir de şaka gibi küfredenlerin kombinesini iptal edicem demiş. et iptal boş stada oyna sene sonuna kadar. yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 daha yeni 4 milyon dolar vermiş takıma cebinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 küfrediyor herkes stadda, hala istifa etmiyor gurursuz herif tükaka yapıyorsunuz da, adam o hale geldi ki artık siz misiniz ulan bana söven, ben de inadına devam ediyorum konumunda. daha maç bitimine 10-15 dk kala aleyhte tezahürata başlıyor taraftar. hem de küfürlü. geçen sene iki kupa kazandırırken iyidi? fb-gs'nin olmayışı sayesinde oldu bıt bıt. neticeyi değiştirmez. yıldırım demirören'in yönetimini savunmuyorum ama istifa istemenin şekli de bu değildir, küfredeceksen bile maç sonunu beklersin öyle edersin, ki bu da şahsa yönelik değil tavırlara yönelik olmalıdır. ha bu mu doğrusu, değil tabii ki. ama istifa istemek için medeni biçimde protesto tezahüratı yapmıyorsan, en azından bunu yapacaksın, sonra başkan gurursuz diyeceksin. maç başlıyor kartal gol gol gol. 2 gol yendi mi çektir git demirören. al çok gidiyor işte. yıldırım demirören'den önce bu taraftarın değişmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hangi gezegende yaşıyorsun sorması ayıp? uzun süredir istifa tezahuratları yapılıyor zaten üstelik salladığınız gibi maç iyiyken maç kötüyken ayrımı yok attığımız gollerden sonra istifa deniyordu ha bu tepkilere nasıl cevap veriliyordu? eşiyle birlikte istifa tezhauratını alkışlayarak taraftarla dalga geçiyorlardı bırakın bu medeniyet ayaklarını. şimdi çok gider diyorsun, bunlar olmasa gidecekti zaten. adam gitmediği için bunlar oldu. en azından camianın ondan enfret ettiğini iyice kafasına yazsın geçen sene iki kupa kazanırken iyiydi derken? herkes 6 senedir laf ediyor adama geçen seneyle ne alakası var? geçen sene de sevmiyordu kimse ondan önceki sene de sevmiyordu şimdi de sevmiyor. paraları askerleri ona tezahurat yapıyordu. 1 ay önce paralı askerleri yönetim istifa diyenlerin üzerine saldırdı. ve son maçta yönetim istifa tezahuratları başladığı sırada alen ve ekibi stadı terkediyor... tadaaa? geçin bu ayakları. beşiktaş camiasına 180 milyon doların hesabını vermesi gerekirken onu da istemiyoruz. sadece elini ayağını çeksin yeter. ha çekecek mi? çekmeyecek tabi ki. adam rantın kralını yapıyor. kara para aklıyor. hortumladıkça hortumluyor gider mi? biz elimizden geleni yapalım gerisi kongredeki satılmış oyları geçebilecek miyiz ona bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kafada 2 sene 3 sene mazisi var yıldırımın gitmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 valla ben gayet türkiye'de yaşıyorum da, beşiktaş taraftarı nerde yaşıyor acaba? yıldırım demirören kötü di mi? e ondan önce serdar bilgili vardı çok gururlu, iki küfrettiniz bıraktı adam? sonra noldu? yerine gelen kim? daha mi iyi oldu? 6 senedir şöyle böyle. 6 sene değil 666 senedir doğru yapılmadığı için 10 senede bir şampiyon olunuyor işte. siz iyisini de güle oynaya yollamıyorsunuz ki neden bahsediliyor anlamıyorum ben? medeniyetten şundan bundan konuşuyosun diyosun, gol attıktan sonra da yapılıyordu tezahüratlar diyorsun. bu mu medeniyet. beşiktaş taraftarı ne kadar süre yönetiminin hocasının arkasında durmuş şimdiye kadar aralıksız, söylesene bi bana? varsa yok demirören demirören. gitsin demirören, değişmesin taraftar, 10 senelik periyotlar devam etsin ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 seba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 1. serdar bilgiliye böyle bir küfür edilmedi. bizzat kendi açıklaması da var. numaralı tribünden 2 kişi bireysel küfretti. taraftarın küfrü filan yok. yalan yanlış şeyler konuşmayalım 2. beşiktaş taraftarı şimdiye kadar hiç bir başkanına böyle bir küfür etmedi. yıldırım demirören yeter tezahuratı gayet medeni bir tezahurat. wolfsburg maçında şimdiye kadar ilk defa bu şekilde toplu bir küfür oldu. sen yeter deyince alkışlayıp dalga geçersen, kimseyi sallamazsan üstüne istifa diye bağıranı dövdürtürsen sana küfrederler. bunun adı medeniyetsizlik değil insanlıktır. teknik direktörün değişmesinin konuyla ne alakası var? beşiktaşın probleminin şampiyonluk mu olduğunu zannediyorsun? bu yüzden mi şampiyon olmasına rağmen yönetim istifa diyorduk? sorun beşiktaş yok edildi. bütün geleceği temlik altında. fulya projesinin içine edildi. bütün yatırımlar kısa vadeli günü kurtarmak adına yapıldı ve hepsi de başarısız oldu. kulübün 180 milyon doları çöpe atıldı. amatör branşların alayı yok edildi yerlerde sürünüyor. birtek hentbol kaldı elde ben bir kongre üyesi olarak bunun hesabını zaten kongrede soracağım. ancak bireysel çabalar yetmiyor. serdar bilgili zamanında başlayan demirören zamanında katlanarak giden bir üyelik sistemi var. alakalı alakasız binlerce kişe üye kulübe. kongrede kulübe üye olmayan kişiler bile geliyor oy atıyor. üstüne itiraz etmeye kalkarsan takım elbiseli gergadanlar kafana sandalye fırlatıyor. kongrede seçilecek birşey yok yani. kongrede demiören mi daha pis murat aksu mu daha pis onu göreceğiz şu anda bu camianın yapabileceği tek şey var, o da bütün camianın demirörenden ne kadar nefret ettiğini göstermesi yemişim başarıyı, önce adam olacak bu kulüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu da Serdar Bilgili'nin istifa açıklaması. Hani birşeyler yazıyorsunuz bari başkaları yanlış öğrenmesin said: Dün sabah kulüp binasında bir basın açıklaması yapan Serdar Bilgili, `Ben, onuru, gururu ve haysiyetiyle yaşayan bir insanım. Bundan dolayı, Beşiktaş`ı bir ay içinde olağanüstü kongreye götürme kararı aldım. Bu kongrede aday olmayacağım.` dedi. Böyle bırakmak istemezdim Kendisine küfür edenlere hizmet vermek için görev yapmadıklarını vurgulayan Bilgili, `Bana ve Aziz başkana küfür edenler kongre üyesi. Onlar şeref tribününde, VIP tribününde, localarda küfür ettiler. Ben bu durumu kaldıramam. Üstelik kimse de onlara `dur` demedi. Bana küfür edenler eminim başkan adaylarını da hazırlamışlardır. Bu yüzden 1 ay içinde olağanüstü genel kurula gitme kararı aldım.` dedi. burada bahsi geçen hazırlanan başkanın kim olduğunu da hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Cemad haklı, ayrıca Deeper sana laflar hazırladım! Protesto için maç sonunu beklersin ve kişiye yönelik değil tavırlara yönelik olmalıdır demişsin. Maç sonunu beklesen zaten koşup içeri gidecek adam, hazır oradayken ve tv yayını sürerken tepkilerini koyup rezil etmekle gayet doğru yaptılar. Kişiye yönelik değil tavırlara yönelik lafın ne anlama geliyor çözülmüyor, adam kulübün içine kiloyla etti yahu rakip takımlar bile artık gülmüyor acıyor gidişata, daha neyin tavırı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ayrıca maç 2-0 olduktan sonra başladı küfürler, maç zaten gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fikirlerimi söyledim, her ne şekilde olursa olsun beşiktaş başkanları küfür edile edile gitti bu camiadan. küfrü edenin protokolde olması ya da kapalıda olması ne farkeder? kapalıda oturan taraftar da localar vipler deplasman tribünü mü? kongre üyeleri bunlar. beşiktaş taraftarı olup üstüne bir de kulup uzerinde yetkileri olan insanlar. ayrıca serdar bilgili denen adam 1-2 tane kendini bilmez yüzünden başkanlığı bırakacak adam mıdır, söylesene bana ey beşiktaş taraftarı? kimse onlara engel olmadı diye açıklama yapıyor bak adam. demirören olsun bilgili olsun. başkanına şampiyonlar ligi maçında küfretmek, mahvettin beşiktaşı diye bağırmak mıdır taraftarlık? geçeceksiniz bunları. benim son noktam budur. alın işte tv yayını sürerken rezil etmekle doğru yaptılar diyen var, tribüne gitmeye bile gerek yok, en basidinden mantalite burda belli işte. sen çok iyi taraftarsın, oh iyi yaptılar rezil ettiler diyorsun. bu mantık demirörenin yönetim anlayışı sonucu mu oldu? hayır tabii ki. ezelden beri böyle. işte bu yüzden de böyle gidiyor. daha fazla tartışmayacağım, sadece şunu söyleyerek kapatıyorum bu konuyu: Umarım herşey söylediğiniz gibi demirören'le alakalıdır ve o gider, beşiktaş da başarılı olur. umarım demirören'i bile arayacağınız zamanlar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sokaktan tinerci çevirip yönet desen daha az zarar verirdi kulübe, korkma kimse aramaz bu deviri ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Khelben said: ayrıca maç 2-0 olduktan sonra başladı küfürler, maç zaten gitmişti. ki maçtan önce kötü laf yok takıma dönüyordu taraftar ki ilk defa taraftar oldu maç bu maçta hangi maçta çarşı top karşı rakipteyken ıslık yada gürültü yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 deeper said: fikirlerimi söyledim, her ne şekilde olursa olsun beşiktaş başkanları küfür edile edile gitti bu camiadan. küfrü edenin protokolde olması ya da kapalıda olması ne farkeder? kapalıda oturan taraftar da localar vipler deplasman tribünü mü? abicim şaka mı bu? benim de geçen bi arkadaşım adnan polat'a diğeri de aziz yıldırıma küfrediodu 2 kişi küfretti diye başkan istifa edecek sonra sen gelip bana küfrede küfrede başkanını yolladın diyeceksin. yok ya şu kurduğun mantığı kabul ediyor musun sen? demirörenin durumu apayrı 7'den 70'e herkes küfrediyor adama. statta küfretmeyen tek kesim adamın paralı askerlerinin bulunduğu kısım. geçen maçta kadın erkek çoluk çocuk demeden yönetim istifa diyenlerin üstüne saldıranların olduğu kısım. öte yandan demirören seçilecek zaten. işin acı veren tarafı o. kongrede gideceğini bilsek tepkiye gerek yok zaten 2 ay kalmış. ama kongrede beşiktaşlı olmayan da oy atıyor, kulübe üye olmayan da bir anda 7000 kişi blok ödemelerle kulübe aidatlarını yatırdı. ne kadar güzel di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bi fenerli olarak üzülüyorum beşiktaşın şu haine.ama az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Seba'nın sağlığı idare ediyorsa, kongrede darbe yapsın abi. Yoksa sizin yakanız kurtulmayacak bu adamdan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahmet dursun seba gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: Seba'nın sağlığı idare ediyorsa, kongrede darbe yapsın abi. Yoksa sizin yakanız kurtulmayacak bu adamdan:) adam yönünü gösterdi aksu diye adam olan dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Her ne olursa olsun. Beşiktaş'ın Başkanlık makamına küfür etmek Şerefsizliktir haysiyetsizliktir. Kapalı tribün iyiydi hoştu. Yeter diye hepimiz bağırdık. Kadıköye maça gitsene diye bağırdık fenerbahçeye başkan olsana dedik ama.. S..r Ol Git Başkan olmadı beşiktaş taraftarına bize yakışmadı. Yıldırım Demirören gibi birine haketmesine rağmen edilmemeliydi. Ve şu da var. Küfürle gelen küfürle gider. Gönül isterdiki şereflice maçtan sonra istifa etsin.Maçtan çıktım taksimden eve gidene kadar arabada hep istifa etmişmidir diye düşündüm.İddialaştık eve geldim. Kongreyle geldim kongreyle giderim diyor. İnanamadım. 2004te Serdar Bilgili ye ettirdiği küfürleri Demirören bugun taraftardan duydu. Evet onun çevresinde kendisi gibi kaypak kuyu kazan yönetici yoktu.O yüzden Vip te millet ayağa kalktı küfürü duyunca kapalıya sallamaya başladı. Keşke Serdar Bilgili nin göstermiş olduğu Beşiktaşlılık duruşunu Demirören de gösterseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu adam inat, ya biri adamı ciddi şekilde yaralayacak zira 100 yıllık klubün batmasına seyirci kalmayacak aşırı fanatik insanlar var. Ya da 2 ay sonra zaten seçimde gidecek, eğer kaybettiği anda tamam benim paramı verin o zaman derse bir yol bulunup parası verilsin bir dahada demirören ve akrabaları tesislerin yanından dahi geçilirmesin. Herif 1-2 sene önce tesislere heykelini dikmeyi felan düşünüyordu, böyle bir adam bu işte. Kendine kendine efsane olduğunu zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar