Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaj JK - VFL Wolfsburg 03.11.09 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

ya siz anlamıyor musunuz? zor zamanlarda falan değiliz artık. beşiktaş kendi kendini yedi bitirdi. bu son tükenişin resmidir artık.

yıllardır içimize etti yıldırım demirören. şu kadronun geldiği hale bakın artık. gaziantepspor olduk çıktık lan. zor zamanlarmış. keşke zor zamanımız olsa da bağırıp çağırmayla destek olmayla kurtarabilsek takımı.

bu takımdan direkt olarak men edilmesi gereken en az 8 futbolcu , bir teknik ekip, bir de yönetim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

Mumu said:

Mülteci said:

Bu taraftarmı en iyi taraftar ? Ya bırakın guldurmeyın beni. Ikı dakıka kartal gol gol demekle olmuyor taraftarlık.Kıclarını yırttıklarınla kalırlar boyle.Ikı dakkalık taraftar hepsı.

çık git be burdan. sanki 100 maçtır kazanıyoruz da bir maç yenilince çıldırdı taraftarlar.

her threade bir kamil zorunluluğu mu getirildi anlamadım ki.

senmı karar vereceksın buna ? Sen kımsın be ?

Kaatılıyorum çık git. Milleti tahrik edince ne geçicek eline?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Mülteci said:

Mumu said:

Mülteci said:

Bu taraftarmı en iyi taraftar ? Ya bırakın guldurmeyın beni. Ikı dakıka kartal gol gol demekle olmuyor taraftarlık.Kıclarını yırttıklarınla kalırlar boyle.Ikı dakkalık taraftar hepsı.

çık git be burdan. sanki 100 maçtır kazanıyoruz da bir maç yenilince çıldırdı taraftarlar.

Ne tahrık etmesı ya. sız bu tarafların yaptıgını onaylıyorsanız sıze dıyecek hıcbırseyım olamaz. ana avrat kufur nedemektır ya kendı yonetımıne.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyeyim ki, yani eskiden avrupa maçı oynarken bir ümidim olurdu, şimdi nasılsa yenileceğiz diye seyrediyorum. Allah belasını versin bu başkanın, sabote etmeye gelmiş resmen. Futbol desen yok, forvetler desen 0 , 8 milyona aldığın adam kaleyi tutturamayan hıyarın teki, geçen sene takımda olanlar ayrıca bir havalarda tello felan iyice uçmuş, dibe vurduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü takımımız var normal avrupa da cacık olmamız;ama ben inanmıyorum baska teknik direktörle yönetimle bu kadar verimsiz top oynucagımızı.

Bir de taraftar kötü zamanda yanında degil laflarına gülüyorum,beşiktaş son 10 senede kac basarı yasamıs ki kötü zaman diyorsunuz.Beşiktaş her zaman kötü arkadas.Ben tam tersine taraftarın sabrına hayran kalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

wolfsburg tahmin ettiğimden kötü kontra yapıyo daha doğrusu yapamıyo pek, sonlara doğru beşiktaş iyice dağılınca 2 top attılar dzekoya 2 side gol oldu

yenilen gollerden ziyade sürekli wolfsburg yarı sahasında geçen bi 2.yarıda bi kaç ceza sahası dışı şuttan başka organizasyonu yok beşiktaş'ın hücumda, asıl vahim olan bu bence
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

aktiftablet said:

Mülteci said:

Mumu said:

Mülteci said:

Ne tahrık etmesı ya. sız bu tarafların yaptıgını onaylıyorsanız sıze dıyecek hıcbırseyım olamaz. ana avrat kufur nedemektır ya kendı yonetımıne.

Ben gsliyim ama bjkli olsam ya da şu durumda gs olsa bende yönetime küfrederdim.

Adamlar futbol izleyemiyo futbol.Bırakın kazanmayı güzel bi futbol yok ortada.

Başkan kendisine 50milyon $ gibi bişey olması lazım borçlandırdı.Yüssüz gibi defol git dendikçe durmaya devam ediyor.Borçlar yüzünden başkası da gelemiyor.

Beşiktaş dibe batıyor.Üzülüyorum açıkçası rakipte olsa şu durumda görmek istemem beşiktaşı...Wolfsburg beşiktaşı dağıtır demek üzüyo ve maalesef beni utandırıp güzel bi futbol veya galip gelemiyolar..Çok yazık.

Umarım doğru düzgün yönetimle güzel bi taktik anlayışı ve buna uygun oyuncularla beşiktaş yeniden toparlanır...Gidişat çok kötü..

Bu arada çarşı taraftar grubunu çok severim en çok onların şu yaşadığına üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi takım kötü olur, teknik adam yetersiz olur falan filan da... Kendi evindesin tek gol bile atamıyorsun, ayıp değil mi? Fazladan koşarsın, zorlarsın, bir şey yaparsın yani. Özellikle 2. golden sonra yapılan pas hataları falan takımın sadece süreyi doldurmak için sahada olduğunu gösteriyordu zaten taraftar da istafa diye bağırmaya başlamıştı. Beşiktaşa yeni bir başlangıç lazım, direk başkanından başlamalı değişim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...