PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ŞL B GRUBU 4. MAÇI BEŞİKTAŞ JK- VFL Wolfsburg 3 Kasım 2009 Salı, 21:45 SALDIR BEŞİKTAŞIM OLEYY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 maç sonucu 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 beşiktaş ortalama üstü oynar, bütün maç saldırır ama atamaz. saçm baş yolduran goller kaçırır. ama malesef atamayana atarlar hesabı wolfsburg 75+dan sonra buldugu gollerle maçı kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 beşiktaş alır her türlü. ben cska maçından tırsıyorum asıl :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gerçekten nihat, ismail, vs tüm takım sakatsa gazetelerde yazıldığı gibi gg no re olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 alcaz bu maçı. bu sefer harbiden inanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pompa wolsfburga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 2.5 alt biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 beşiktaş alır ama ligdeki gibi pozisyona bile giremeyen beşiktaş olursa beraberlik iyi sonuç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Pozisyona giremeyen Beşiktaş yok.Girip atamayan Beşiktaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kerim said: beşiktaş ortalama üstü oynar, bütün maç saldırır ama atamaz. saçm baş yolduran goller kaçırır. ama malesef atamayana atarlar hesabı wolfsburg 75+dan sonra buldugu gollerle maçı kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 wolfsburg yakalarsa öper ama yakalaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 iddaya girdim bjk yenemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Tenekeadam said: Pozisyona giremeyen Beşiktaş yok.Girip atamayan Beşiktaş var. aynen yaa ankaragücü maçında o nobre ne yaa adam alışkanlık yaptı resmen altı pastan gol atamıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya tabata baka baka dışarı vurdu köşeye atacam diye.Eğer tabata 10.5'sa Delgado 150 falandır.Boşuna sövmüşüz o adama.Çok günahını almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Tabatanın delgadoyla mukayesesi bile olmaz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 besiktasi severim tutarim ama wolfsburg besiktasi sahaya gömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İlk maç öncesi bende öle düşünüyodum ama Wolfsburgun öle gözde büyütülecek bir durumu olmadığı net olarak görüldü. BJK yenebilir bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bjk bu akşam yenerse gruptan bile çıkabilir. o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Star ın yayın akşında maç 22:10 diye gösterilmiş, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İlk maç bjk 1 puan istiyodu aldı.Bu maçta açık oynıcak kazanmak için.Yenilir gibi geliyo bana. Tabi bi de onların bi zencisi vardı kırmızı kart görmüştü en iyi adamlarından adını unuttum o yok bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bir Fenerbahçeli olarak başarılar beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar