Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hep şikayet hep şikayet la olm o kadar sıkıldıysan git bi topluluğa üye ol hayrına işler yap en azından bi yararın olur başkalarına hani tmm kendine bi hayrın yok anladık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 amma boş adam varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 huso aksam pk yapcaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aynen ya 4 de yattım okula gitmedim 4 de kalktım şimdi sabaha kadar boş boş fallout 1 oynamayı düşünüyorum sonrada dişçiye gidecem neyseki bi değişik aktivite olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 inş çürüklerini oyarken sinirlere denk gelir de zıplaya zıplaya bi hal olursun. iltihabın da vardır uyuşturamaz da. off (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Herkes aynıymış.. İçim rahatladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 niye rahatlıyor yahu, rahatlamayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hayatimda ilk defa paticikte adam gibi bir konu acilip trollenmeyen bir konu gordum, sanirim artik olebilirim. bu arada hepinizin derdi : no life, internet life. milletin ne derdi var diye baslamak isterdim fakatin, sanirim sizin iyi bir tatile ihtiyaciniz var. kafayi dinlendirince vay amina koyimm ben neler yapmisim diyeceksiniz. not : allahsiz kurbaga, editle ama silme lan mesajimi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 internet bagimliligi semptomu. tedavi gorebilirsin bu konuda. ho$ ben de ayni duygulari payla$iyorum cogu zaman. dolayisiyla ben de gorebilirim tedavi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hiç bu yüzden profesyonel destek almayı deneyen var mı? nedir bunun tedavisi? bi izah edin bakalım. ben psikologların bu konuda bi bok yapabilceklerini sanmıyorum, hepsini de kendi sorunlarım açısından kendimden daha aşağıda görecek kadar büyük burunluyum. bu da itirafım olsun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Yardım derken? kaldırıp kıçını günde 10-20 dakika kosucak cok zor bir şey değil sadece üşengeçlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu dediğim olay bana ara ara oluyor, belli dönemlerde böyle delleniyorum o yüzden kendimi destek alacak kadar bağımlı addetmedim. bu konuyu açmamın sebebi direkt olarak bana çözüm bulmak değildi zaten. bundan çok daha beter durumda olup da bunun farkında olmayan binlerce insan var, bir sürü böyle tanıdığım arkadaşım var ve işin kötüsü hallerinden de memnunlar. konuyu açtım, bir sürü kişinin "aaa evet lan beni anlatmış" diyeceğinden birebir emindim yani. böyle desinler ki herkes durumun farkına varsın kendine bir çeki düzen versin.. bu böyle gitmez bunu hepimizin bilmesi lazım. ha gitmez diyorum. hakkaten gidiyor yani. 7 24 kınayt oynayan bi gençlik var şu an. ama zaman geçiyor abicim. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bu geç uyuma olayı bendede abartı derecede var.Çalışıyor olmamda birşey değiştirmiyor gece 3-4 lere kadar pc başındayım sonra sabah işte zombi modundayım :( Erken uyumaya çalıştığımdada bir sağa bir sola dönmekten başka birşey yapmıyorum. Bi ara ilaç kullanmayı bile planlıyordum vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yalnız havalar bi soğudu. okulda nasıl donduysam bide yorulduysam ıslandıysam falan dün gece 12buçukta uyumuşum. bugünde şimdiden ağır uyku var. izmir bu nasıl bir hava lan allah belanı versin pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 valla hafif ağrı varsa, grip mi olacağım diyorsanız; tavsiye ederim, ben faydasını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bana da çok olurdu bu ya.. kötü durum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 valla kendimi dövesim var. yarın sınav var ya, sırf çalışmamak adına daha önce dahil olmadığım tüm sosyal platformalara dahil oldum falan. yok arkadaş olmaz böyle. biri gelip dövsün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bende acayip tembel oldum bu aralar. odada ders çalışamıyorum bi türlü illa kütüphaneye gitmem lazım. o kadar ıvır zıvır şeylerle vakit geçiriyorum ki. dün ödevi bi oturuşta bitiririm niyetindeydim. ödevler de internetten yollanıyor. hazır internet bilgisayar tabii. bi ekşiye bakıyım patiye bakayım oraya gireyim vs derken yarısını yapabildim. gece de yatmak bilmiyorum 2.5da yattım south park vs izleyip. sabah 7.30da fizik dersine girdim 10dk geç kalarak yarı uykulu. 10.30 da başlayan ingilizce dersim vardı fizik dersiminin bitiminden sonra yurda attım kendimi uyudum derse kadar. sabahları lensimi takmaya bile üşeniyorum artık. nolcak benim bu halim haftaya da 2 tane vize var. çok konu birikti oturup çalışmam lazım of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Vingthor said: vizeden önceki gün saatlerce çalışmam gerektiği için ben film seyrediyorum mesela. çünkü ertesi gün vize var. öğrenci mantığı diyoruz biz buna. kabul ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar