Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeniden yükleme gerektiriyo o. format yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ok o sorun degil simdi format atacagıma deneyip gerekiyorsa ileride atarım. Öncelik bir sekilde W7 kurayım yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Windows7'de Multimedya nasıl? HD videolar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ne açıdan? Eski işletim sistemiyle HD videoları zorlanarak oynatıyorduysan belki bir performans artışı olabilir. Ama daha çok codec, işlemci ve ekran kartıyla ilgili bir şey bu bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yok mesela playerlar falan Wİn7'de sorun çıkarıyor mu? XP'de kullandığımız codecler Win7'de çalışıyor mu? Yani özel bişiyler yapmamız gerekiyor mu multimedya oynatmak için yoksa Xp'de ne ise o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hangi codec'leri kullandığını bilmediğim için bir şey söylemek zor. Kullandığın codec'lerin sitesinden bakabilirsin ama çok büyük ihtimalle Windows 7 desteği vardır. Ben hiç codec yüklemedim. Torrent'ten indirdiğim yabancı dizileri doğrudan izleyebiliyorum, formatları xvid falan sanırım. Media player ile DVD de bakıyorum. Codec ihtiyacım olmadı daha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yav bişi sorcam W7 pro aldım diyelim sadece 32 veya sadece 64mu kurabiliyorum ileride birbirleri arasında geçiş yapamıyormuyum? aklım karıştı bir iki yazı okudumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Norak da sormuş bir önceki sayfada, ben de ona göre yükleyecem şimdi, eski oyunlarda sorun çıkarıyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fortuna said: Yok mesela playerlar falan Wİn7'de sorun çıkarıyor mu? XP'de kullandığımız codecler Win7'de çalışıyor mu? Yani özel bişiyler yapmamız gerekiyor mu multimedya oynatmak için yoksa Xp'de ne ise o mu? Windows 7 için bilimum heryerde codecler çıkmaya başladı,codecsiz görüntü ve ses'te sorun çıkartmıyor,ama altyazı isterim dersen codec lazım,bende codecsiz altyazıları açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Revangelis said: Norak da sormuş bir önceki sayfada, ben de ona göre yükleyecem şimdi, eski oyunlarda sorun çıkarıyor mu acep? Bende eski oyunlarla ilgili herhangi bir sorun çıkartmadı 2006'nın oyunu toca race driver 3 çatır çatır oynuyorum;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Radiance said: Win7'de eski msn'i kullanabiliyormuyuz :) yenisini hiç sevmedimde eski msn kullanıyorum hala ben hala eskisini kullanıorm. ama nasıl olduunu bende anlamadım zorlamadı yenisini indircen illa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "Lucky Strike" said: Revangelis said: Norak da sormuş bir önceki sayfada, ben de ona göre yükleyecem şimdi, eski oyunlarda sorun çıkarıyor mu acep? Bende eski oyunlarla ilgili herhangi bir sorun çıkartmadı 2006'nın oyunu toca race driver 3 çatır çatır oynuyorum;) eskiden kastım 2006 falan değil ya baya 97-98 falan(: ehaeh yine de teşekkür ederim cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu arada 32 bitten 64 bite upgrade diye bi olay yok sanırım, ayrı serialları var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yanılmıyorsam tek CDden ya 32 ya 64 kurulum cıkıyor yani birini alıp ikisinide deneme sansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yanlış bilmiyorsam bir dvdde iki versiyon da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pekaziz said: Yanlış bilmiyorsam bir dvdde iki versiyon da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Peki neden vatan bilgisayar falan ayrı ayrı satıyor bilginiz varm ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bu saatten sonra zaten 64bit driver cikartmayan donanim ureticisinin mallarini atin gitsin. 64 bit le herhangi bi problem yasamazsiniz, driver sign muhabbeti cikali ztn windows update en alakasiz urunlerin bile driverini bulup getiriyor bi sekilde. eski oyunlar ve diger uygulamalara gelince, troubleshooter baya iyi calisiyor, xp mode da xp de calistirabildiginiz herhangi birseyi calistiramamaniz gibi bisey soz konusu olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mum_Chamber said: pekaziz said: Yanlış bilmiyorsam bir dvdde iki versiyon da var. bu olay genelde şirket kullanımı amacıyla alımlarda oluyor ve clientlar için değil de server işletim sistemleri için oluyor. win7de varsa bile normalden pahalıdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 32bit 64bit hadisesi de satin alimlarda soyle; tum urunlerde, home, pro, ultimate, ve hepsinin upgradelerinde (6 urun) soyle bi ibare var. "This product includes both 32-and-64 bit versions. " problem upgrade paketlerinde, cunku sadece 32bit den 32bit e upgrade yapabilirsiniz. yani 32bit vistaniz var atiyorum, 64bit win7 ye gecemiyorsunuz benim anladigim kadariyla. onun disinda paket karmasasi olmasin diye hepsinde iki surumde var. en azindan microsoft store da durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 W7 Pro 32 Eng bulamıyorum ankarada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya bunlar 20 dolar DVD shippinge istedi diye torrentten indirdim. yükleniyo gördüğüm kadarıynan. crackli bişey indirmeyin ama bunu yaparsanız, sonradan işletim sistemini "hekleyen" patchleri olan torrent bulursanız onu indirin. o patchleri kullanmazsınız, kendi seri numaranızı kullanırsınız olur biter. tabii dil muhabbeti var, bu şekilde türkçe windoz 7 bulunacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Netten seri numara alma şansımız varmı legal olarak. Bari download edip oyle kurayım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yasal vista lisansıyla kuruyorum ben yau. basic olmayacak bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 microsoft store un turkiyeye satisi yok su anda sanirim. turkiye kollari cok yavas kaliyor. turkce sitesinde bile tek bir yonlendirme yok. aman alayim diyince windows 7 li bilgisayarlara bakin diyor bide terbiyesiz gibi. legal kopya almak isteyen insana zorluk olsun diye hersey yapiliyormus gibi bi hava var. Ayni hadise vista box edinmek istedigimde benim de basima gelmisti. yok yeni bilgisayarla birlikte verelim, yok sadece upgrade satiyoruz. box pek satilmadi icin getirmedik vs diyor microsoft turkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar