Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win 7

Radiance

Öne çıkan mesajlar

Hangi codec'leri kullandığını bilmediğim için bir şey söylemek zor. Kullandığın codec'lerin sitesinden bakabilirsin ama çok büyük ihtimalle Windows 7 desteği vardır.

Ben hiç codec yüklemedim. Torrent'ten indirdiğim yabancı dizileri doğrudan izleyebiliyorum, formatları xvid falan sanırım. Media player ile DVD de bakıyorum. Codec ihtiyacım olmadı daha yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Yok mesela playerlar falan Wİn7'de sorun çıkarıyor mu? XP'de kullandığımız codecler Win7'de çalışıyor mu? Yani özel bişiyler yapmamız gerekiyor mu multimedya oynatmak için yoksa Xp'de ne ise o mu?

Windows 7 için bilimum heryerde codecler çıkmaya başladı,codecsiz görüntü ve ses'te sorun çıkartmıyor,ama altyazı isterim dersen codec lazım,bende codecsiz altyazıları açmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Lucky Strike" said:

Revangelis said:

Norak da sormuş bir önceki sayfada, ben de ona göre yükleyecem şimdi, eski oyunlarda sorun çıkarıyor mu acep?

Bende eski oyunlarla ilgili herhangi bir sorun çıkartmadı 2006'nın oyunu toca race driver 3 çatır çatır oynuyorum;)

eskiden kastım 2006 falan değil ya
baya 97-98 falan(:
ehaeh yine de teşekkür ederim cevap için
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatten sonra zaten 64bit driver cikartmayan donanim ureticisinin mallarini atin gitsin.

64 bit le herhangi bi problem yasamazsiniz, driver sign muhabbeti cikali ztn windows update en alakasiz urunlerin bile driverini bulup getiriyor bi sekilde.

eski oyunlar ve diger uygulamalara gelince, troubleshooter baya iyi calisiyor, xp mode da xp de calistirabildiginiz herhangi birseyi calistiramamaniz gibi bisey soz konusu olacagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

32bit 64bit hadisesi de satin alimlarda soyle;

tum urunlerde, home, pro, ultimate, ve hepsinin upgradelerinde (6 urun) soyle bi ibare var. "This product includes both 32-and-64 bit versions. "

problem upgrade paketlerinde, cunku sadece 32bit den 32bit e upgrade yapabilirsiniz. yani 32bit vistaniz var atiyorum, 64bit win7 ye gecemiyorsunuz benim anladigim kadariyla.

onun disinda paket karmasasi olmasin diye hepsinde iki surumde var.

en azindan microsoft store da durum bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar 20 dolar DVD shippinge istedi diye torrentten indirdim. yükleniyo gördüğüm kadarıynan. crackli bişey indirmeyin ama bunu yaparsanız, sonradan işletim sistemini "hekleyen" patchleri olan torrent bulursanız onu indirin. o patchleri kullanmazsınız, kendi seri numaranızı kullanırsınız olur biter. tabii dil muhabbeti var, bu şekilde türkçe windoz 7 bulunacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft store un turkiyeye satisi yok su anda sanirim. turkiye kollari cok yavas kaliyor. turkce sitesinde bile tek bir yonlendirme yok. aman alayim diyince windows 7 li bilgisayarlara bakin diyor bide terbiyesiz gibi.

legal kopya almak isteyen insana zorluk olsun diye hersey yapiliyormus gibi bi hava var.

Ayni hadise vista box edinmek istedigimde benim de basima gelmisti. yok yeni bilgisayarla birlikte verelim, yok sadece upgrade satiyoruz. box pek satilmadi icin getirmedik vs diyor microsoft turkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...