BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Şarabı tekelden alıp yemekte ayran içseymiş, hem ekonomik olurmuş, hem de evde iyi kafalar yaşarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Buyse said: 1 lg water 12 dolar ne lan 590ml(20 oz) su 1.39$ civarı amerikada. tr de 0.5ytl olan suya zorunluluktan bazı yerlerde 4-5 ytl verdiğini düşünürsen o kadar da abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 doli dory gibi. kardeş misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 amca ogullarıymıs ben sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi zengin rpsi yapmayın, hakkatten bi yemek için sıfır araba parasını verecekler bu forumda varsa şöle sol tarafa ayırıyorum elimle. diğer sağ tarafta kalanlar için: fakirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abvblizzard said: şimdi fakirler gelip ağlar o kadar para yemeğe verilir mi insanlara yardım etse ya diye. yok ama şişeyi şaapmışlar adamlara resmen derim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 6 kisilermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dikkat yormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ee alman hesabı mı yapmıştırlar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vaay böyle çene atasözü falan çenenizi yormayın yani. ama resimle anlatım. vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 olm o diilde ben hic 47bin dolari bir arada gormedim hayatimda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 razzRaziel said: abi zengin rpsi yapmayın, hakkatten bi yemek için sıfır araba parasını verecekler bu forumda varsa şöle sol tarafa ayırıyorum elimle. diğer sağ tarafta kalanlar için: fakirsiniz. Yemeğe o kadar para vermişliğim vardır, zenginlikle de pek alakası olduğunu sanmıyorum, parasına kıyan her insan çok darda olmadığı sürece üstün kalite bir yemeğe bu kadar para verebilir hayatının bir evresinde. Ama şaraba o kadar para içimi deşsen vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 %20'si de garsoniye parası 7.3k. 7.3k nın direk o masayla ilgilenen garsona gitmesi lazım. vay anasını garson olmak varmış ny'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gidip restoranin kapisinda duriim bare, belki 1-2 bisey atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Xaenin said: razzRaziel said: abi zengin rpsi yapmayın, hakkatten bi yemek için sıfır araba parasını verecekler bu forumda varsa şöle sol tarafa ayırıyorum elimle. diğer sağ tarafta kalanlar için: fakirsiniz. Yemeğe o kadar para vermişliğim vardır, zenginlikle de pek alakası olduğunu sanmıyorum, parasına kıyan her insan çok darda olmadığı sürece üstün kalite bir yemeğe bu kadar para verebilir hayatının bir evresinde. Ama şaraba o kadar para içimi deşsen vermem. yemeğeye 47000 dolar verirsin yani? ama zenginlikle alakası yok diyosun. ben ailemdeki falan tüm paraları toplasam o yemekten maksimum 10 kere yiyebilirim. ben 20 ytl verince bi daha gelmemek konusunda planlar yapmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hayir abi, yemek aslinda 1000 dolar civari bisey, verilir, veriliyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gider bi araba alırım, burgerden de 6 tane menü kaparız, manzaralı bi yerde yeriz. oh. mis. edit: ha yemeğe şaraplar da dahil tabi ki, onu kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 47000 dolar yemek değil abi onu anlatmaya çalışıyorum onun 40a yakın kadarı şarap, 6k kadarı da boku püsürü. Bir tabak makarnaya 50 dolar vermişler yoksa mesela, bir tabak yemeğe verilmeyecek miktar değil eğer hakediyorsa demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Beni bir tek şükrü anlıyor. Geri geldiğinde Sunsette ıstakoz ısmarlıycam sana şükrü, üstüne sufle mis. Sina da 20 tl ye makarna yesin enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1000 dolar verceğime bilgisayar falan alırım sonra gider 100 ytlye bi yerde yemek yerim (benim için yeterince elit sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 valla kiimseye hak veremedim, ama ben olsam vermem ama burgera da gitmem o da cok veletce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya sen git akşam yemeği diye bakkaldan gofret siparişi ver. Çok değil yemeğe o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ekmek viskiyi unuttuğun zaman söyle içicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evde pesto sosunun yapıldığı bitkiden var oturur makarna yaparım lan toplam maliyet 1 ytl. memur olcam oğlum ben. bi hocamız kendi sebzesini yetiştiriyo boğazdan balık falan tutuyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar