Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 birlikte atlatalım deseydin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bi kere basabilir miyim demen lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bu düğme ne işe yarıyor diyip kli neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bi dahakine öyle derim tamam. ben böyle diyince kız dudaklarıma yapışıcak sandım önüne dönünce moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ne dudağı yahu okuma yazman yok mu, bunu diyince kız msn vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 pff neyse hatalardan ders çıkarmak önemli olan. Bi dahakine bi kere basabilir miyim diyorum bastırırsa msn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 "peder zickler" said: Farinal said: sarcasm yaptım mesajına hiçte değil diyor nasıl idda edecek yaptığınıOnun idda ettiğini kim söyledi ? Senin yapmadığını iddia mı ediyorsun dediğin kurgudaki adama demiştim adam yada kadın sarcasm yapıyor zaten öbürü de hiçte değil yapmadın diyor ama sen ne diyorsun onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abvblizzard said: pff neyse hatalardan ders çıkarmak önemli olan. Bi dahakine bi kere basabilir miyim diyorum bastırırsa msn var mı bastırmazsa da "aman be senle mi uğraşçam" dicen, altta kalmak yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Rewendor said: "roket adam" said: seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum. seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani. seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn en güzeli işte, sekse dayalı ilişki :P sekse dayasız ilişki mi var? 'sevişmemize gerek yok mahmut sadece koltukaltıma yüksük parmağınla arada dokun titret ben kendim şeyolurum zaten' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 en basidinden orta okul çıkmaları, pek çok lise "ilişkisi" var? Evlenmeden olmaz kızlarıyla çıkanlar var hala falan filan? Bi de ilişkide seks olması ana temelin (dayandığı şeyin) seks olması anlamına gelmiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ana direği olamaz tabide o olmadanda olabiliyor mu? ha bu arada o liselerde falan üniversitelerden daha rahata düştü iş artık ciddiyim. şakasal boyutlarda hatta. kardeşimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi ahah burası türkiye. üniversitede de sevgili yapmaya kasıp evlenmeden olmaz mantalitesinde bir sürü kız tanıyorum ben. ÇOKNAMUZLUYUMNVİRMEM diyolar yani ki öyle köylü tipler de değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Vingthor said: ana direği olamaz tabide o olmadanda olabiliyor mu? ha bu arada o liselerde falan üniversitelerden daha rahata düştü iş artık ciddiyim. şakasal boyutlarda hatta. kardeşimden biliyorum. Valla bizden geçti lise dönemi uzun zaman önce, şimdi nedir nasıldır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kardeşim büyük götürüyor ki kendisi böle göbekli möbekli 1.85 boy 110 kilo kamyon gibi herif. ve bu adam bile bu kadar götürüyosa üüÜf hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 olm var ya kardesini kiz olarak hayal ettim ilk once okudugumda, sonra 0_o oldum, ne diyo lan bu herif kendi kardesi icin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 godoş muyum abi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 degilmissin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1.85 boyunda 110 kiloluk bi kızdan korkabilirim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 erkek lan erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 erkeği daha da korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 döver tartışırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 1.85 boyunda 110 kiloluk kizi surersin tarla gibi donum donum afedersin. yada tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o tip bi kız teoman konserine gelmişti...onun gelişini o konserdeki herkes hissetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar