Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlardan çekinenler, güzel kız gördüm mü gidip konuşamayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"peder zickler" said:

Farinal said:

sarcasm yaptım mesajına hiçte değil diyor nasıl idda edecek yaptığını
Onun idda ettiğini kim söyledi ? Senin yapmadığını iddia mı ediyorsun dediğin kurgudaki adama demiştim

adam yada kadın sarcasm yapıyor zaten öbürü de hiçte değil yapmadın diyor ama sen ne diyorsun onu anlamadım
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

pff neyse
hatalardan ders çıkarmak önemli olan.
Bi dahakine bi kere basabilir miyim diyorum
bastırırsa msn var mı

bastırmazsa da "aman be senle mi uğraşçam" dicen, altta kalmak yok (tu)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"roket adam" said:

seviyeli ilişki olayını da anlayamıyorum.
seviyeli bi ilişkiye var mısın nedr yani.
seviyesiz ilişki nasıl oluyor sürekli küfür mü ediyosun karşındakine annaamadn

en güzeli işte, sekse dayalı ilişki :P

sekse dayasız ilişki mi var? 'sevişmemize gerek yok mahmut sadece koltukaltıma yüksük parmağınla arada dokun titret ben kendim şeyolurum zaten'
Mesaj tarihi:
en basidinden orta okul çıkmaları, pek çok lise "ilişkisi" var? Evlenmeden olmaz kızlarıyla çıkanlar var hala falan filan? Bi de ilişkide seks olması ana temelin (dayandığı şeyin) seks olması anlamına gelmiyor ki?
Mesaj tarihi:
ana direği olamaz tabide o olmadanda olabiliyor mu? ha bu arada o liselerde falan üniversitelerden daha rahata düştü iş artık ciddiyim. şakasal boyutlarda hatta. kardeşimden biliyorum.
Mesaj tarihi:
abi ahah burası türkiye. üniversitede de sevgili yapmaya kasıp evlenmeden olmaz mantalitesinde bir sürü kız tanıyorum ben. ÇOKNAMUZLUYUMNVİRMEM diyolar yani ki öyle köylü tipler de değiller.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ana direği olamaz tabide o olmadanda olabiliyor mu? ha bu arada o liselerde falan üniversitelerden daha rahata düştü iş artık ciddiyim. şakasal boyutlarda hatta. kardeşimden biliyorum.

Valla bizden geçti lise dönemi uzun zaman önce, şimdi nedir nasıldır bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...