Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bir hayırsever arkadaş sizler için ince taktikleri araştırmış gözlemlemiş ve derleyip sunmuş, buyrunuz: http://forum.donanimhaber.com/m_35094965/mpage_1/key_/tm.htm
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kızlar benden çekiniyor o zaman napıcaz ?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) demek bu yüzdenmiş :(
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 dh insanı said: -KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN varmı DİYİN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. AHAHAHAHAH
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 biri sevabina copy paste yapsa olma mi? telefondan giriyorum ve bol smileyli dh yi kaldirmiyo =(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 asdfsdgg. efsane eleman. buraya da gelmesi dileğiyle :P
Bella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 @elesso böyle pat diye istemiceksin işte. git dh oku öyle gel.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Theridone said: biri sevabina copy paste yapsa olma mi? telefondan giriyorum ve bol smileyli dh yi kaldirmiyo =( "apaçi-ül DH" said: Beyler Sizce En ÇOK Kız Nerde En Garanti Nasıl Olabir ??? Kendimce 1-2 Önerme - Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun... - Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta - Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERİN ! - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DİYİN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. - Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DİREK MSN.. - %30 Türk Kızlarından Uzak Durun Diyebilirim.. Konular.. - Otobüste Giderken -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ??? Ordan MSN Kap HEMEN - KIZ Mp3 Dinliyor İSE aa bu parcayı biliyorum bakayım benimkine koymuşmuyum (sallıyoruz burda) haa bu PC"de Kalmış Neyse Msn adresiniz varmı ??? (Yok Derse Direk Amann BE Senlemi Uğraşcam) - Türk Kızları Genelde Merhaba,Nasılsın GİBİ Laflardan DİREK Sanki Onları HEMEN FARKLI AMACA KAYDIRIYORLAR (İzmir,Muğla Gibi Turistlerle Takılan Veya Mal Mal Renkli Renkli Şeyler Giymiş Kızlar BUlun Klasik KIZLARDAN Uzak durmak lazım.. Beyler SİZLERDE TAVSİYELERİNİ YAZIN AKLIMA GELMİŞ DENENMİŞ VE KAÇIRILMIŞ FIRSATLARDIR BUNLAR !
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN varmı DİYİN ??? ahahhahahaha bune be
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kızı biz kaptık, taktiği adamlar veriyor. olmuyor ama dh.
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 adam direk msn ye giriyor yanlız. -naber -MSN VARMII!1
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 AHAHAHHAA cok tesekkurler + rep Mr_Hand ve cado ^^ keko ya. Of.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi kızın boşluğuna gelip veriyor işte sdf
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 dh'dekiler de dalga geçmiş aslında biz de burda kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz lol
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. bunun üstüne yok abi.
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 said: - Otobüste Giderken -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ??? Kulağıma hoş gelen her mp3'ü dinlerim
Öne çıkan mesajlar