rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Kazım forvette oynasa geri kalan maçlarda 15 gol atar. Ha birde bu telegol garip cidden ya. Adamlar paso kıvırıyor. Daha sezon başında guiza bu sene 20 gol atar diyen ziya şengül, şimdi geçen sene ben guiza 15 gol atamaz demiştim diyor guiza'yı eleştirirken. Sene başında dediğini Ahmet Çakar'ın hatırlatmasını beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 MyLifer said: Revell said: Farinal said: abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim. eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım. çok bariz penaltı. sen bunca yıl futbolu boşuna izlemişin dostum. hareketin az miktarda yapılması faul olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Lol penaltı gökten indide sizin attığınız golde şans değilmiydi =P Yok penaltı ile kayserinin hakkı oldu yok bık bık, kaleci hediye etti be golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Selçuk ve Deniz'i alana Guiza bedava!! Gel tüpçü gellll!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 guiza valla gs'ye kiralık verilse keşke, yemin ederim o tank nonda'dan bıktım. gol atması bile beni uyuz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Semih veya yarım devrelik bile olsa fizik gücüyle Kazım forvette oynamalıyken, Daum'un bu Guiza hayranlığını anlayamıyorum. Belli ki Guiza'nın barlarda sürtmekten ayakta duracak mecali kalmamış, zaten uğursuzluğuyla ayağına değen her atağın da içine ediyor, ama inatla sahada. Üstüne Alex yokken Özer'in o noktada oynaması gerekirken hoca yine garip icatlar peşinde koştu ve sıvadı. Bir de inatla yedek bile başlasalar tüm yabancıları oyuna alıyor, Carlos ve Santos'a bunu çok sefer yaptı mesela. Büyük olasılıkla garanti paranın yanında maç başına aldıkları ücretleri de alabilsinler diye yapıyor pis komisyoncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Khelben said: MyLifer said: Revell said: Farinal said: abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim. eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım. çok bariz penaltı. sen bunca yıl futbolu boşuna izlemişin dostum. hareketin az miktarda yapılması faul olduğu gerçeğini değiştirmez. bi çekme falan yok? cangele çok bariz bir şekilde carlosun müdahalesi onu engellemediği halde hakeme şov yapayım diye gollük pozisyondan dönüp penaltı bekledi. heralde o penaltıyı hakem vermeseydi maç sonrası topa tutulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi lutfen bende fenerbahçeliyim ama penaltı cok cok net dogru. ayrıca o penaltı verilmese biz yine yerdik 1 tane minimum. haketmedik galibiyeti bitti gitti. ben yenilmediğimize şukrediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mylifer teorini ss ile çürüttüğüm için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yine özer'i oynatmadı böyle kısır giden bi maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Abi daha nasıl penaltı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 1 puani opup basimiza koyalim, bildigin en ufak galibiyeti haketmedi fb bu macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 olm onu bunu birakta, o gol nasil bisey sen onu anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 rubrubbakidibakbak said: guiza valla gs'ye kiralık verilse keşke, yemin ederim o tank nonda'dan bıktım. gol atması bile beni uyuz ediyor. Adam bu sene canı sıkıldıkça gol attı Uefa'da, ligde.Nasıl bir tercih açısı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 penalti net penalti da bizde hastalik oldu bu. bi gol atip yatiyoruz ustune, adamlar gelip yaziyolar bi tane sonra geldikce geliyolar. once selcuk deniz gibi biri giriyo sonra ozer falan. ayni senaryo bi cozum bulmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 guiza bize kiralik gelse o sene gol krali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Guiza Barca'ya bile gitse bi bok olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahaha özeti var mı guizanın kaçırdığı gollerin ya merak ettim asdfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi bu cangele o pozisyonda çekildiği için ilerlemeyemedi diyen varsa çıksın karşıma! asdasd (ölü ozanlar derneği olmasın ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Guiza tam bir sigir lan ahahah Penalti penalti degildi gibi, adam pozisyonu birakip hakeme elleri acinca emrivak penalti yaptrdi resmen. Mac kayserinin hakkiydi, cok kotu oynadi fvb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kayseri ikinci yarı çok fırsat buldu, 1 puan iyi yine fb için. Biri hatırlatsa da fenerbahçe kanatlardan çizgiye inse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dufrasne said: yine özer'i oynatmadı böyle kısır giden bi maçta. Tam sokuyordu. Kenara kadar geldi Özer soyundu 4. hakemin yanına da gitti ama tam o sırada önder sakatlandı. Mecburen denizi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 MyLifer said: abi bu cangele o pozisyonda çekildiği için ilerlemeyemedi diyen varsa çıksın karşıma! asdasd (ölü ozanlar derneği olmasın ama) ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 siz alexi kaçırmamaya bakın,alexsiz fenerin kasımpaşadan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar