Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Fenerbahce 01.11.09 @ 20.00

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Kazım forvette oynasa geri kalan maçlarda 15 gol atar. Ha birde bu telegol garip cidden ya. Adamlar paso kıvırıyor. Daha sezon başında guiza bu sene 20 gol atar diyen ziya şengül, şimdi geçen sene ben guiza 15 gol atamaz demiştim diyor guiza'yı eleştirirken. Sene başında dediğini Ahmet Çakar'ın hatırlatmasını beklerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

MyLifer said:

Revell said:

Farinal said:

abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S

ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim.

eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım.

çok bariz penaltı. sen bunca yıl futbolu boşuna izlemişin dostum. hareketin az miktarda yapılması faul olduğu gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Semih veya yarım devrelik bile olsa fizik gücüyle Kazım forvette oynamalıyken, Daum'un bu Guiza hayranlığını anlayamıyorum. Belli ki Guiza'nın barlarda sürtmekten ayakta duracak mecali kalmamış, zaten uğursuzluğuyla ayağına değen her atağın da içine ediyor, ama inatla sahada. Üstüne Alex yokken Özer'in o noktada oynaması gerekirken hoca yine garip icatlar peşinde koştu ve sıvadı.
Bir de inatla yedek bile başlasalar tüm yabancıları oyuna alıyor, Carlos ve Santos'a bunu çok sefer yaptı mesela. Büyük olasılıkla garanti paranın yanında maç başına aldıkları ücretleri de alabilsinler diye yapıyor pis komisyoncu.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

MyLifer said:

Revell said:

Farinal said:

abi anlamadım nasıl olur ya 1-1 diyorsun nasıl yener yani :S :S

ya berabere bitti maç ama kayseri kazanmayı hak eden taraftı onu söylemek istedim.

eah, gökten inen penaltıdan sonraki oyuna bakıp maç kayserinin hakkı demek nasıl bir bakış açısı anlamadım.

çok bariz penaltı. sen bunca yıl futbolu boşuna izlemişin dostum. hareketin az miktarda yapılması faul olduğu gerçeğini değiştirmez.

bi çekme falan yok? cangele çok bariz bir şekilde carlosun müdahalesi onu engellemediği halde hakeme şov yapayım diye gollük pozisyondan dönüp penaltı bekledi. heralde o penaltıyı hakem vermeseydi maç sonrası topa tutulurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...