elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Napmak lazım grip olunca bok yoluna gitmiyelim, ya domuz gribiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 uzmanlar bu mevsimde grip olmaz diyolardı, bence doktora görün sen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 İki üç gün takip et. İyiye gitmiyorda boka sarıyorsa o zaman doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 DoubleW said: uzmanlar bu mevsimde grip olmaz diyolardı, bence doktora görün sen hemen bu mevsimde nası grip olmaz ya? tam mevsimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 iyileşmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 AHAHAH DOMUZ GRIBI OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ateş /halsizlik var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ne olur ne olmaz doktora git bence hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 DoubleW said: geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ateş pek yok ama feci halsizlik var. hangi doktora gitmek lazımki neciye gitcem yani yoksa hastanye gidip danışmaya meraba ben grip için gelmiştimmi diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 paticiğe girme de bize de bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 bende hasta oldumda ateş ve halsizlik yok. sadece burnum akıo, bide normalden daha fazla üşüorm sadece. bende domuz yoktur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben farenjitim. ama salıdan beri iyileşmedim, pazartesiye kadar düzelme olmazsa yine gideceğim doktora valla. evden çıkamıyorum be, sıkıldım. ha tabi geçmiş olsun. grip belirtisi gösterenler de bol sıvı tüketsin, meyve yesin, doktora gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dinlenin bol bol, vitamin filan alın, normal grip ilaçlarını kullanın. ben yaptım iyileştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 hasta olanlar maske taksın suratına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dinlenin. bol su için. vitamin takviyesi yanında bol bol meyve sebze. hala düzelmeyip ateş, bulantı falan başlarsa doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Llama said: hasta olanlar maske taksın suratına bu lazım valla, her gün metrobüse biniyorum bulaştırdığım insan sayısının haddi hesabı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben domuz gribi olsam hayatta maske takmam abi, bana bulaştıysa millete de bulaşsın. mikrobu kapsam bir mavi akbil alırım bütün gün metrobüste avcılar-zincirlikuyu yapar bütün istanbula bulaştırmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben de grip oldum da atlattım abi ya. Pazartesi gününden itibaren bol bol sıcak ve limonlu çorba, ıhlamur, pekmez ve süt takviyesi sonucu perşembeye ayaktaydım. bu arada pekmezi sütle karıştırıp içip sabah akşam uygula bunu çok ciddiyim eski adetler yönetiyor. 2-3 güne iyi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://www.acibadem.com.tr/images/upload/dg_301009.jpg toktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 acıbademin bu tarz bişeyini görünce gözümde direk şu canlandı http://img210.imageshack.us/img210/2069/dg301009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 lol başka toktora git sen.. ben de orada "temas etme"ye takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar