Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Yalniz iyi guzel yeniyorsunuz da Nefes alma amaciniz Gs olmasin artik yeter degil mi? Sizin de hakkiniz avrupada sevinmek, o coskuyu yasamak. En parlak doneminiz ve hala bir bok yok ortada. Butun sene tek sevinciniz olursa Gs galibiyeti. Taraftari da bu kivama geldi acikcasi, neyse ki aliskanlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 gs taraftarının bundan sonra fb maclarindan bir beklentileri olacagi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Zaten kadikoyde iddaasi olan yok gibi artik. Biz uefa kupasi, super kupayi alip gelip yine haftasina yenildik fbye hehe. Devran doner bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 eger tek hedef gs maclari ise neden sizlerde her fb macindan sonra ayni sekilde sinirlenir ve ayni seyleri yazar oldunuz yahu :) tamam biz seviniyoruz tek amac da gs maclari size gore. sizin amac ne sormasi ayip fb-gs macinda ? uefa kupasini almakmi ? mac baska gecmis basarilar baska. eglenecegiz tabi alay da edecegiz, siz yenince tepkiniz, biz uefa kupasi aldik lutfen susun mu olacak ? klasik yenildik ama uefa kupasini aldik geyigi 10 senedir :) boylesi daha guzel. her sene alay her sene cosku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 En buyuk basariniz Gs'yi yenmek demek istemiyorum da, demek ki en cok sevinci o yasatiyor demek. Tabiki mac sonrasi sinirlenir atip tutulur ne var bunda? Gs yenilirse taraftari savunur yine, Fb taraftari cosar normal seyler bunlar. Anlamadigim sey Gs yendiginde ne taraftari ne camia bu kadar kendini kaybetmiyor sevincten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 40 Yıl boyunca siz bunumu söyleyeceksiniz bizde uefa kupası var pası var.. sapı var.. diye.. Ama biz her sene veya en çok 2-3 senede bir lan bizde paso gsyi yeniyoruz diyebilecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 harrykewell said: büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımları konuşurlar... balhalahlahlalhafsdj nasıl yendik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 çok şaşırdım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aynen yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 shapshal said: o diil de niye 9 yıl lan 10 yılda 3 galibiyet aldılar demeye dili varmamış mı adamın asdf edit: kazım > haldun yok öle deil 10 uncu senenin macı oynanmadı daha da ondan . taam lan gülünç bencede 9 macta 7 e 2 galibiyet rakamları bile olsa normal lig istatistik olur tabi . milliyet gazetesininin olayı saptırması ve 10 uncu senenin bu sezon oldugu gerceğini üste alıntı yaptıgım arkadas gibi görmemezlikten gelmesi de haldun kadar gülünç ama bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 e ona bakarsan gs'den 10 fb'den de 11 yıl koymuşlar listeye, biz de buna şaşıralım hadi üstüste 10 taneyi koymayıp o en arkadaki mağlubiyeti koydular diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya abicim bende onu diyorum ya anlatamıyorum derdimi .. fb 10 senedir çakıyor bize . ama gs nin ve fb nin o en basta ki sezon lardaki maglubiyetler ne haldunun hesap da var ne bu 10 senede o yüzden haldun 9 diyor ama milliyet şaşırtan hesap falan diye haber yapsın diye carpıtıyor olayı . neticede sami yen de de biz fb yi eziyoruz falan gibi birşey iddaa etmiyorum .. milliyet in olayı carpıtmasından bahsediyorum . neden bu kadar savunmaya geçtiniz anlamam mümkün olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 neyi sasirtmis hesabin onu anlamadim ben, hayir hesapta degil aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 harrykewell said: büyük takımlar kazandıkları kupaları, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımları konuşurlar...ahahah 10 sene once be, yakin tarihe giriyor artik. ridaniye savasini falan da kutluyor musun sen her sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ahahaha ridaniye savasi .. ahahahaha sabah sabah iyi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ilke, cumhuriyeti kutladin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 lol penth "soccer" bölümünü basmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hesap demişken demin gol krallığına falan baktım.Listede yer alan 17 tane futbolcunun 14ü yabancı lan.Türkler ne iş yapıyo yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar