Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 http://img252.imageshack.us/img252/8379/tavuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gaylere karşı korunma derneği kurarsanız olabilir bence bu afiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Cuce said: ıyı guzelde, neden popoya hayır temalı bir poster bu? logo diyemiycem zaten de. aksine popoya gel gel diyen bir imaj olmalıydı biz bu senin gibi gayler veriyor herkese göte gel göte gel anlayışına karşı bir şeyler peşindeyiz, temel algıyı değiştirmeye yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ama erkek poposununa yasak ısaretı koymak, soylediğinin aksine homofobik bir hissiyat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 parvus said: Cuce said: ıyı guzelde, neden popoya hayır temalı bir poster bu? logo diyemiycem zaten de. aksine popoya gel gel diyen bir imaj olmalıydı biz bu senin gibi gayler veriyor herkese göte gel göte gel anlayışına karşı bir şeyler peşindeyiz, temel algıyı değiştirmeye yönelik o zaman önce o şekilde davrananlara engel olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 zaten hassas bi konu ve çok dalga geçilmeye müsait, kısaltmalarla ve ilginç logo larla çok daha beter oluyo, hatta şu kadar cevap atan adam da zor tutmuş kendini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 puruzsuz, parlak erkek popolarina hayir kampanyasi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Gaykor-der olmamış. O nasıl bi isim yahu. Nesli tükenen hayvanları koruma derneği gibi. Sanki gaylerin nesli tükeniyo onları korumaya almışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gayleri üremeye teşvik ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi o isimle tutunamazsiniz, daha basliga girmeden yarildim, sonra yine yarildim liselere gaylik uzerine flyer dagitmaya girersen de parcalarini cop konteynerlarindan toplariz. hatta tiner niyetine kanini icerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 universite bunyesindeki homoseksueller kluplerine genelde lgbtq deniyo, geykorder ne lan, dekoder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gayleri destekleyelim olm. gayrisafimillihasila artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 POPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Her topik ismine bakışımda gay coder olarak okuyorum uo günlerim aklıma geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 postum olsun diye geldim gidiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yalnız got saglammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yapma... yazmışsın da onu yazmaktaki amacın ne hem oraya dur işareti koyup hem de bunu diyince giriş yok anlamı çıkıyor ama adamlar aksine girmek istiyor sen bununla gidersen seni döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 DEHAŞKEPE gibi. GEYKORDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 parvus said: Lan aklıma geldikçe gülüoyorum asfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 okudum ilk mesajı ve resme baktım, sesli güldüm ya kahkaha attım evde. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Popolarını korumaya alırsan gaylerin nesli tükenmez mi ??? Amaç gayleri korumaksa popoya evet sloganıyla yola devam edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 iyi de bunlar üreyerek çoğalmıyor ki. niye soyları tükensin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 paticik'in gozumde level aldigi bi topic daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar