parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Üniversite bünyesinde gayleri koruma derneği kurmak isteyen yaklaşık 10 kadar arkadaş var. Benden logo çalışması ve web sitesi konusunda yardım istediler. Gaylerin sorunları ve ihlal edilen hakları konusunda ayrıntılı bi çalışma yapmak istiyorlar. Bu konuda fikirlere açığız. Benim için biraz hatır meselesi yoksa ben ortaya koyduğum logo şudur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 götkorder olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu ne abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi... GÖT VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aabi ahaha ahaha osr psostum olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 muhauhahu gaykor. şakaysa komik gerçekse daha da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Overseer said: götkorder olmuş o abi en temel bu geldi aklıma koruyacak adamların. neyse şaka bir yana bu konuda halkı bilinçlendirecek gerekirse liselerde girip 5 dk broşür dağıtıp bilgi verecek insanların olduğu bi ekip kurulması gündemde. uluslararası bağlantı da olabilir türk-misc mıdır erasmus mudur ben de tam bilmiyorum. belki de vazgeçerim insanların yaklaşımı çok rahatsız edici olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 biraz daha çalışılabilir bence. grup aktiviteli olan bir logo olursa daha ilgi çekici olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 liseler girip broşür versinler,çıkamasınlar sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ahaha. ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 HAYIR!!!LEE Bundan ne anlamamız gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 said: abi en temel bu geldi aklıma koruyacak adamların Nasıl bir düşüncedir bu ya ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 lee mesele değil silinebilir de o ilerde. oradan bir şey anlamak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kimsede demiyor ki aga bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yani cidden ne tür afiş poster düşünülebilir ben sırf bi geyik de olsa giriş olsun diye yaptım ama aklıma bir şey gelmiyor. en azından format açısından siyah kırmızı düşünüyoruz şimdilik aşağıdaki gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gaykor-der yerine götekor-der olsaymış daha manalı olurmuş o çanak fotosundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 götekor değil ki orada tam tersi bi koruma var yapma hayır girilmez işareti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yahu "yapma" ne :) , bence sloganla ilgili ciddi bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gaylere yönelik cinsel istismarı durdurmaya yönelik iki kelime sonuçta yapma ve hayır. sonuçta akılda kalıcı bir bakışta vurucu olması gerekiyor afişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 O üstteki afiş gay olmayın tarzı bi afiş olmuş ama. BU GÖTE YAPILIR MI HİÇ? YAPMAYIN! tarzı bir mesajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi gerçekten problemli bir tasarım olmuş. hiç bir amacı yok olsa bile o kadar güçlü! bir resimden sonra amaç filan kalmıyor. dünyada bir sürü gay derneği var onların sloganlarını filan incele. bi de gay arkadaşlarına söyle bir sürü açmasınlar lan bu derneklerden. bir tane vardı zaten bizim kampüste broşür dağıtıp duran. onda toplansınlar. bölünmesin gayler birleşsinler. gayleri bölen eller kırılsın. liselere girerlerse öfkeli veliler bunların bellerini kırabilir bunu da belirtiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Cinsel istismara karşı ise hakatten akılda kalıcı ve dikkat çekici. Benim ilk aklıma gelen toplum içinden dışlanma vs. gibi şeylerdi ondan garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gayleri tam olarak neden korumak istiyorsunuz ki ? bu resim dötü kolla gibi olmuş. anlaşılmıyor hiç bişey. aids falan mı, o zaman bunu daha açık bi şekilde yansıtın. afişlerde popoya değil de ana soruna, aidse falan odaklanın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 iyi de horizon biz şimdi broşür ile evlenme hakkından mı girelim direk ? ülkenin gerçeklerini de ele almak zorundayız, pekala yurtdışında veya diğer yerlerde olabilir ama önce en temel problemleri, dikkat çekici karşı algı yaratarak dile getirmemiz lazım. evliliğe gelene kadar önümüzde binlerce problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar