Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Nesi rahatmış Jandarmanın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olmaz hakkari çıkartırsınız başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 alininkine ben baktım havuzlu lojman çıktı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Prawler said: Nesi rahatmış Jandarmanın ya? iki arkadaşım var şu anda jandarma. biri trabzon da, diğeri ardahan da. ikisi de memnun halinden. denetleme filan daha rahat onlarda diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hay ya f5 spamlarken çıkan sayfayı kapattım tekrar girmiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bende direk açılıyo sayfa dsvfbdbndfbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Jandarma biraz daha rahat. Burdakileri gördükçe hele. Hepinize hayırlı teskereler, sağ sağlim gidin, dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lopeth hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fixmen said: Jandarma biraz daha rahat. Burdakileri gördükçe hele. Hepinize hayırlı teskereler, sağ sağlim gidin, dönün. burdakiler dediğin kimler? ben var mıyım? :P var mı bilen kırıkkale mühimmatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fenerbahçe ordu evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sivas Jandarma hakkında çok ama çok kötü şeyler duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 K/M OBÜS ATIŞ TK.K. ne iş yapar ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fenris said: fixmen said: Jandarma biraz daha rahat. Burdakileri gördükçe hele. Hepinize hayırlı teskereler, sağ sağlim gidin, dönün. burdakiler dediğin kimler? ben var mıyım? :P var mı bilen kırıkkale mühimmatı? Yok, Ist. Sarıyer Jandarma dan bahsediyorum. :) Joker said: K/M OBÜS ATIŞ TK.K. ne iş yapar ya??? Bildiğin topçu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ne siteymiş arkadaş, açamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ramazanda top atıyor ZAZAZAZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ÇAKIRSÖĞÜT JANDARMA KOMANDO TUGAY K.LIĞI ÇAKIRSÖĞÜT ŞIRNAK Hay kuzen şansına yaaaa offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Yok mu Sivas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Toledor said: Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 7'nci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / DİYARBAKIR Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ÇAKIRSÖĞÜT JANDARMA KOMANDO TUGAY K.LIĞI ÇAKIRSÖĞÜT ŞIRNAK Hay kuzen şansına yaaaa offfffffff orasi da vatan topragi deil mi arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 izmirli gencler çarşı izninde tepenizdeyim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hatayda yapıcak arkadaş aşırı ballısın. diğerleride şanssız deil ama sonuçta heryerde zor aslında. sonuçta askersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Tabiki orası da vatan öyle bir niyetim yok. Sadece bu son zamanlardaki olayları düşününce kötü hissettim gayet normal bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 umarım hepiniz sağ salim dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ben soğuktan donacakmışım nöbet tutarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar