wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 peki o diilde, hep bi çalınıcak gerçeğiyle yaşıcamıza biz çalsak mesela? böylece eksiklerimizi de temin edebilicemiz için daha rahat oalbiliriz ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 öyle diyorlar. çamaşır olayı nasıl oluyor? "yemine kadar yıkayamazsınız, kurutmak zor olur" filan diyor bazı yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şu yemine kadar kafayı sıyırmassak bitiyo sanırım herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yemine kadar yeticek kadar çamaşır götürmek lazım. bi de, dolap kilitlememek ne ya? ben ayağıma bağlarım o çantaları o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paranızı cebinize koyup gidin gerekli herşey orda satılıyor zaten hemde daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Asma kilit Biri götürdüğümüz içine sivil kıyafetleri koyacağımızı valizi kilitlemek için, diğeri bize verilen botları birbirine kilitlemek için, bot çalınması durumuna karşı bir kilit ekstradan götürmek iyi bir fikir olabilir, bu arada askerde dolap kilitlemek diye bir şey yoktur, dolaplar her zaman açıktır, yer değiştirmeye de açıktır dolayısıyla. abi bu nası sapıkça bi ortam, niye benim botumu çalıo adam, yada botum çalınmasın diye niye kilitliyorum, nasıl bir kafa bu yani sıvı sabun al diyolar mesela, alıp gidiyom 2 gün kullanıom sonra dolaptan alıo adamın biri gg, bu mu yani. bu askerlik ki adamı adam ettini söler, hırsızlığa bu kadar göz yumulması niye ki o zaman, bi de buna yer değiştirme diye kendi içinde isim koyup legal hale getirmesi niye. uyuz oldum harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet şöyle bişey alıp askerden sıyırmak lazım http://images.gittigidiyor.com/2124/La-Blinque-Askeri-Elbise-Kostumu__21243587_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 askerde hırsızlığın cezası çok büyük. legal falan değil. ama tabi biraz malını korumak olayı falan mı acaba bilmiyorum ki. amaaaan. en boktan şeyleri götrmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan ben gitmiyorum, ben bile korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 BU ARADA BEYLER 45 DAKİKA SONRA 18 GÜN KALIYO GİTMEMİZE. NASILIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 değerli şeyleri çalda LAN NİYE SABUNU ÇALIYORSUN ARKADAŞ permatik bile çalan varmış öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 böle içim bi kıpırtılı aslen. gerilmiyorum desem yalan olur. AMA BİRADER PERMATİKTE ÇALMA YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada sınava nerde girceksiniz? benim balıkkesir de. bursadan oraya yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 istanbullular tuzlada giriyo. ben yarın gidip alıcam sınava giriş belgemi sabahtan kendi şubemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 taksiyle 3 dakika felan benim gireceğim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Degerli şeyi napicaksin orda permatik ve sabun lazim sana tabi onlari calıcak for further information please contact izzet lopeth bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Küçük şehirde üniversite okuyorum burda halledip gitmek istiyorum bütün askerlik işlerini . Yapabilirim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 paspatur said: işte 3 celbi var kısa dönemin Nisan Haziran Aralık nisan ağustos aralık olmasın? kaldı ki arkadaşlarım hep ağustosta gitti. 4-8-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sinav icin bana gece 4-5 gibi gidip, isim yazdirin dediler. parti parti aliyolarmis sinava butun gun boyunca.. 5'de isim yazdiran adam oglen girmis.. (sanirim 9'da basliyor sinav silselesi..) bende tuzlada giricem, ama avrupa tarafindayim.. o saatte otobus bulmam imkansiz. taksi desen 70 falan yazar, evlat acisi gibi. 1 gun erkenden gidip, orda kalmam gerek, onu da hic yapmak istemiyorum.. yok mu avrupa yakasinda olup da sinava arabasiyla gidip gelce olan, doldurayim deponun yarisini :) @ lopeth : saat mp3 benimde en buyuk dertlerimden biri muzik.. hayatta en cok zevk aldigim seylerden biri, gunde 10 dakika bile olsa, yalniz kalip muzik dinlemek.. rahatliyorum tamamen.. ki orda cok ihtiyacim olcak.. ama ne yazik ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 banada "son güne bırak. millet ilk günden hücum ediyor. son gün rahat rahat gidersin." dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şubede tanıdık vardı işlemlerimi halleden, o da bana son gün git mümkünse ilk gün çok kalabalık olucak demişti. bide şu mp3 lü saate itafen, arkadaşım telefonlu saatle gitmişti, çıldırmıştı artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kanka senin mp3 e saate ihtiyacin yok koc gibi yaparsin egitimini sonrada bitkinlikten düşer uyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şu askerliği profesyonele çevirseler de biz de delirmesek böyle, yok donum çalındı yok ayakkabı vurdu. teoride faydalı olması gereken bir yer de, "vatandaşı askerlik görevinden soğutmak" suçunu en güzel TSK bizzat kendisi işliyor ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben şimdi yarın gidicem kendi şubem sırada öne alınıcam muhtemelen öle olmuştu ilk gidişimde ama ya olmazsa ve sonraya verirlerse sıramı? yarın olmazsa gg mi yani gidemio muyum askere sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 31 ine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar