Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

331. Celp Dönemi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Asma kilit
Biri götürdüğümüz içine sivil kıyafetleri koyacağımızı valizi kilitlemek için, diğeri bize verilen botları birbirine kilitlemek için, bot çalınması durumuna karşı bir kilit ekstradan götürmek iyi bir fikir olabilir, bu arada askerde dolap kilitlemek diye bir şey yoktur, dolaplar her zaman açıktır, yer değiştirmeye de açıktır dolayısıyla.

abi bu nası sapıkça bi ortam, niye benim botumu çalıo adam, yada botum çalınmasın diye niye kilitliyorum, nasıl bir kafa bu

yani sıvı sabun al diyolar mesela, alıp gidiyom 2 gün kullanıom sonra dolaptan alıo adamın biri gg, bu mu yani.

bu askerlik ki adamı adam ettini söler, hırsızlığa bu kadar göz yumulması niye ki o zaman, bi de buna yer değiştirme diye kendi içinde isim koyup legal hale getirmesi niye. uyuz oldum harbi.
Sosyal ağlarda paylaş

sinav icin bana gece 4-5 gibi gidip, isim yazdirin dediler. parti parti aliyolarmis sinava butun gun boyunca.. 5'de isim yazdiran adam oglen girmis.. (sanirim 9'da basliyor sinav silselesi..)

bende tuzlada giricem, ama avrupa tarafindayim.. o saatte otobus bulmam imkansiz. taksi desen 70 falan yazar, evlat acisi gibi. 1 gun erkenden gidip, orda kalmam gerek, onu da hic yapmak istemiyorum..

yok mu avrupa yakasinda olup da sinava arabasiyla gidip gelce olan, doldurayim deponun yarisini :)

@ lopeth : saat mp3

benimde en buyuk dertlerimden biri muzik.. hayatta en cok zevk aldigim seylerden biri, gunde 10 dakika bile olsa, yalniz kalip muzik dinlemek.. rahatliyorum tamamen.. ki orda cok ihtiyacim olcak.. ama ne yazik ki =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...