Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 10unda netten de veriyorlarmış. Ama yukardaki arkadaş şimdiden öğreniyorlarmış diye birşey dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Estel_Anorien said: genç yedek subaylar forma şansı bulamadıkları için huzursuzlar. (yapılmış mıydı bu espri bilemedim) yapıldı, ekşide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 askere supplementler sokulabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sanmam, Bepanthene ve ya bengay sokabilirsem şanslı sayacam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ya vitamin filan sınırlı sayıda sokabiliyorsun diye biliyorum. suplement ı sanmıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kim öğreniyomuş lan olmaz öle şey sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bize de söyleyin breh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Allah hepinize sabır versin nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Aklıma takılan bir soru var, sadece ben mi yapmadım merak ediyorum. Daha önceki dönemlerde gidenlerden duyduğum kadarıyla sınava gittiğinde bu cevap anahtarı ve kişisel bilgilerin bulunduğu kağıda bir de hangi kuvveti istediğimizi veya kuvvetin hangi birimlerini (misal tankçı,topçu, piyade) tercihlerimize göre işaretleyebiliyormuşuz. Ben sınav olduğumda kağıdın üzerindeki bütün kısımlara göz gezdirmedim, ayrıca herhangi bir yerde de böyle bir tercih yapılacak denmedi. Yapan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hee oldu bi de altına istediğimiz notu yazıp çiçek çizeydik. sevgili paşam, DD yeterli, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eskiden vardı sınıf seçimi, kaldırıldı artık. Havacı denizci vs yazmayıpta karacı yazan var mıydı ki acaba o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 wildpervert said: hee oldu bi de altına istediğimiz notu yazıp çiçek çizeydik. sevgili paşam, DD yeterli, sevgiler. Askerde de birliğinin neşe kaynağı olursun heralde. Neyse kalkmış öyleyse. Çünkü daha önce böyle bir şey varmış. Teorik olarak o teste göre veya tamamen rastgele seçilecek sınıflar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Rastgele seçiliyor. O test sadece formalite, kağıt israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 öyle deme israf etmiyorlar kağıdı. ben 8. kullanandım aynı soru kitapçığını. en az 20 kişi daha kullanmıştır o kitapçığı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Optik okuyucular zilyon tane evrak müsfette kağıtlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 O bu değil de 1 günden az kaldı açıklanmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 öyle yapmasalarda bi sınav bile yapmadan uzun kısa diye ayırıyorlar milleti vs diye coşardı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 G_G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bi sınav yaptılar, pir sınav yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 çarşamba gecesi 00.00'dan sonra perşembe 00.01'de mi açıklanacak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ben öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yarın bu saatlerde biletleri almış oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 hadi hayırlısı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Fiyatları artmadan kapmak lazım biletleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 aileye haber vermeden bileti alın diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar