Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Asteğmen koğuşları daha iyi ve maaşlı değiller mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 şu anda en düşük asteğmen maaşı 1600 TL imiş sınır bölgesinde jandarma olarak yapılırsa 2700 TL imiş kaynak http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=aste%C4%9Fmen+maa%C5%9F%C4%B1 imuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bunlar net değil mi? Güzel paralar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Prawler said: Bi karar ver sen de :) Çürük çıkmadı mı sana kilodan wild? yok be kilodan değil, göz numarasından komando olamaz raporu aldım :D 2.75 diye, yoksa boy kilo gayet komandoya uygunuz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 e gözlük olunca otomatik tekmeyi basıyorlar zaten =) rapor gereksiz olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok kalabalık bu dönem. iyi mi olur, kötü mü olur bizim için kestiremiyorum pek. hadi hayırlısı... yer açıklanmasına ekşi de "belirsiz zaman" filan demişler. yani 10'u olur olmaz değilde, 10'unda herhangi bir saatte mi açıklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 9 u gece 12 den sonra açıklanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Lopeth said: e gözlük olunca otomatik tekmeyi basıyorlar zaten =) rapor gereksiz olmuş gibi ya ben ne bilim, sordu adam bana, dedim 2.50 3.00 arası. meğersem askerde böle ortada konuşmıcakmışsın, çat diye sevketti askeri hastaneye, haydaaa kafadan 2 saat yok yere işlem yaptım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Lan senin askerlik nereye çıktı belli oldu mu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 9 u öğleden sonra refişe başla demişlerdi etimesgutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok bolum, bi belli olsa, 10 unda açıklancak. gidim hemen bilgisayar başını kapıcam zaten, hon bile atabilirim kim bilir. en kötü tavla garanti sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 wildpervert said: Lopeth said: e gözlük olunca otomatik tekmeyi basıyorlar zaten =) rapor gereksiz olmuş gibi ya ben ne bilim, sordu adam bana, dedim 2.50 3.00 arası. meğersem askerde böle ortada konuşmıcakmışsın, çat diye sevketti askeri hastaneye, haydaaa kafadan 2 saat yok yere işlem yaptım sdfsd aynısı benim başıma geldi :( aynı kaynımdada var eveet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sırf öyle sevkederler 5 gün uğraşırım diye fıtık ameliyatlarımı felan hiç söylemedim ben ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oha be abi, ahahha sorun olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Gozu bozuk olana komando olamaz raporu mu veriyorlarmis? Ben lens kullaniyorum, lisans sonrasi tecil ettirirken kimse bana sormadi goz numarami felan, ben de soylemedim muayenede. Askere giderken soyleyeyim bari, yoksa 1.83/80kg ile bayagi bir komando olma sansim var sanirim. Gerci komando sadece yedek subaylardan mi seciliyordu artik? Kisa donemler olamiyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 2.50 nin üstünde olmuyo sanırım, benim 2.75 di. her numara değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Benim 3,25 zaten. Bu arada ben isletme mezunu olarak uzun donem istersem ve cikarsa, ayrica goz numaramdan oturu komando olamaz isem askerde ne yapiyor olacagim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla bilemedim havuz problemi gibi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 boyun uzunsa boyunu kısalt gel diyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben kilomu fazla yazdirdim.. saglikta : a-arizali yaziyor alakali mi bilmiyorum ausdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 beyler domuz gribi aşısı kesin yapılıyor dimi askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ben öyle biliyorum. düğme dikmeyi öğrendim demin :3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 öğrenilmesi gereken bişi varsa söyleyinde bizde öğrenelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Joker said: beyler domuz gribi aşısı kesin yapılıyor dimi askerde oha bu ciddi mi? bikaç ay önce tetanoz aşısı olmuştum, illa olacaz diye biliyorum bunu zaten. hadi neyse dedim de... grip aşısı nedir ya? olmam ben. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar